2777
2789

من هفته 38ام 

دکتر گفت واسه دهانه رحم خیلی خوبه باید واژینال کنی 

رفتم داروخونه نوشته روش خوراکی 

چجور باید استفاده کنم؟

باید سوراخش کنم بعد بزارم یا چی؟؟؟

اصلا تاثیر داره؟

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من استفاده کردم،به خاطر ویتامین ای که داشت دکتر داد و سینه درد داشتم.اما خوراکی بود نه واژینال

از منم نوشته خوراکی ولی هم دکتر هم تو کلاس بارداری گفتن بصورت واژینال

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟
از منم نوشته خوراکی ولی هم دکتر هم تو کلاس بارداری گفتن بصورت واژینال

منم میخورم بخاطر فیبروکیستیک سینه خیلی خوبه اما شاید به صورت واژینالشم هم باشه به داروخانه باید میگفتی برای چه کاری میخوای 

تا خدا با من است زمانه با من است .

من از ترس اینکه زودتر دردام شروع بشه استفاده نکردم 

هفته ی اخر خریدم چند روز همون قرص خوراکی به صورت شباف گذاشتم چون به دکترم گفتم که این روش خوراکی نوشته گفت عیب نداره واژینال استفاده کن

در نهایت مکنیوم شدم یعنی بچم مدفوع کرد و سزارین شدم😖😖😖

من از ترس اینکه زودتر دردام شروع بشه استفاده نکردم  هفته ی اخر خریدم چند روز همون قرص خوراکی ب ...

منم همینجوری شدم استفاده کردم فایده نداشت آمپول درد بهم زدن تا دم زایمان پیش رفتم که گفتن بچه پی پی کرده سزارین شدم اووووون همه درد کشیدم الکی

و خدایی که در این نزدیکی است.....