2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد بدون من بره مسافرت چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 36908 بازدید | 103 پست
بیچاره شوهر من یه دهکده ابی میخواد بره هی میگه دلم نمیاد تو تو خونه باشی من برم تفریح.........ولی به نظرم این جور مسائال نه با زبون نه با سیاست درست نمیشه طرز نگاه کردن این جور مردا به زندگی متفاوته طرز نگاه رو که نمیشه عوض کرد
یلدا جان از من به تو نصیحت اگه مردت مرد خوبیه و برات کم نمیذاره و بهش اعتماد داری بذار بره. خودت میگی از بین 10 نفر خانومای دوستاش فقط تو مخالفی!!!!!

ابنجوری شوهرت تو رو بچه میبینه چرا اونای دیگه موافقن و خانوم من فقط میگه نه اونم با جیغ و داد و تلفن قطع کردن.

من از اول ازدواج به سفر با دوست و همکار یا تنها رفتنش نه نگفتم تو دلم ناراحت میشدم دلم میخواست منم برم ولی هیچ وقت به زبون نیاوردم دوبار رفت دید نه بابا خبری هم نیست بار سوم سفر خارج هم رفته بود یه شب موند و فرداش زنگ زد گفت فرودگاهم گفتم پول حروم کن خوب دوشب دیگه میموندی (بازم خوشحالیم رو همون لحظه بروز ندادم) گفت نتونستم بمونم//
بالاخره تکراری میشه براشون.

ولی سفر و ماموریت کاری تا دلت بخواد یه ماه هم رفته اونم تایمی که من اولین فرزندم رو باردار بودم و چقدر بهش نیاز داشتم. بازم هیچی نگفتم نتیجه اینکه الان سالهاست تو ماموریتهای طولانی مدت هتل میگیره من و جوچه ها رو هم می بره.
ترجمه متون انگلیسی به فارسی faricharmed@gmail.com

عضو کلوب مترجمان نی نی سایت http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=18292

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این به نظرم تابویی هست که خانومای ایرانی باید کنارش بذارن و بشکونن.

طبق تجربه میگم نه تجربه زندگی خودم تنها بلکه خیلی خانومای دور و برم .

خانومایی که سخت گیری شدید تو این قضیه داشتند یه روزی رسید که به جبر روزگار باید با برای ادامه تحصیل بچه هاشون می رفتن خارج از کشور و باهاشون میموندند. شوهر کارش و درآمدش اینجا بود خانومه سه سال تموم تنها موند اونور و همسرش تنها این ور.

الان که خانومه برگشته دیگه این موضوع براش حل شدست. شوهرش که اجازه نداشت دو قدم اون ورتر تنها بره الان یه ماه دو ماه میره ماموریت با همکاراش و خانومش هم راضیه چرا باید مخارج زندگی و تحصیلات بچه ها رو فراهم کنند.

امروز بچه هامون کوچیکن چه می دونید فردا شرایط زندگی چیکار باهامون میکنه .

پس سخت نگیریم لازم هم نیست به تلافی فردا با دوستامون سفر تنهایی ردیف کنیم. ولی اگه یه موقع پیش اومد اونموقع ما هم راحت میتونیم تصمیم بگیریم چون این حق رو به همدیگه تو زندگی دادیم.
ترجمه متون انگلیسی به فارسی faricharmed@gmail.com

عضو کلوب مترجمان نی نی سایت http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=18292
وای ..من از خدامه شوهرم بره یه جایی با دوستاش بهش خوش بگذره.من کلی خوشحالم میشم و خودم هم تشویقش میکنم که حتماااااااااااااااا از این سفرها بره.دوستاش می خواستن برن چین و تایلند و من کلی اصرار کردم که باهاشون بره و الانم خیلی خوشحالم که رفته و بهش خوش گذشته.شما چرا اینطوری فکر میکنید؟؟؟؟؟
عجب!!!!!!!!
من عمرا نمیزارم شوهرم تنها بره تایلند من چندین بار تایلند بودم با وجود زن شوهرو غر میزنن چه برسه بدون زن گاهی وقتا مسافرت جدا برای زن وشوهر لازمه اما نه هر جایی و با هر کسی اما تا اونجا که میشه زن و شوهر باید با هم خوش بگذرونن
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
چرا ؟؟؟مگه تایلند چی کار میکنن؟؟؟من پارسال 6 روز تو پاتایا بودم ...خیلی خوش گذشت..کسی که اهل کار بد نباشه می چسبه به قسمت تفریحات خوشگذرونیش کسی هم که اهل کار ناجور باشه تو قم هم باشه میکنه کارش رو.این نظر منه هاااا...
منم خیلی جیزا شنیدم...
وفتی زنش هیت واسه جی تنها؟
تایلند منبع فساد هرکی یه ذره استعداد داشته باشه رفته واسه خودش...
یکی از همسایه هامون رفت با دوستاش زنشو نبرد وقتی اومد واسه جند نفر تعریف کرد..اونا هم به زناشون کفتن الان ابروش رفته جالب اینه سال بعدشم تصمیم داشت بره زنش مخالفت کرد ...کلی زنشو زد تا ساکتش کنه...
بعدم 4 تا النکو واسش خرید خرش کرد....
مکه بدونه زنش قراره جیکار کنه که اکه زنش باشه بهش خوش نمیکذره؟
اونایی که میکن ما شوهرامون رفتن ...مشکلی هم نبوده..اول اینکه از کجا میدونن....اونها که اونجا نبودن..دوم همه که مثل هم نیستن ....ادما جنبشون با هم فرق ,داره...