2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد بدون من بره مسافرت چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 36908 بازدید | 103 پست
یلدا جون خیلی از مردا ترسو هستن میترسن اینجا کسی بندالشون بشه اما خارج خیالشون راحته اینقدر سر سری نگیر....
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد
بچه ها وقتی میشه با زبون بهترین نتیجه رو گرفت چرا با قاطعیت عمل کرد.زبون سخت ترین قفل هارو باز می کنه
کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطره ی باران

1392/4/4 12:43 ب.ظ

بچه ها وقتی میشه با زبون بهترین نتیجه رو گرفت چرا با قاطعیت عمل کرد.زبون سخت ترین قفل هارو باز می کنه
البته در صورتی که هنوز بلیط و اینا رو نگرفته باشه
عزیزم به نظر من بذار بره به خاطر اینکه اگر محدودش کنی از یه جا دیگه می زنه بیرمن مرد ایرانی رو نباید محدود کرد اما بهش بفهمون که از رفتنش دلخوری و بعدا هم خودت یه سفر 10 روزه تنها برو اونم حق اعتراض نداره
www.poemmusic.blogfa.com
هرچی گفتم اخرش دعوامون شد من یه غلطی کردم قبل از ازدواج بهم گفته بود من سالی یه بار با دوستام میرم مسافرت منم خر قبول کردم تو این ٦ سال نرفت می گفت بدون تو دلم نمیاد ولی الان میگه با بچه نمیشه سخته

خ

اگر بلط گرفته و تور گرفته بعید می دونم بتونی بهتره بذاری بره ولی ازش بخواه با دوستهاش برید سفر اما اونا هم با خانوم هاشون بیان و همه باهم برید
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
2810