2777
2789
عنوان

چوبی تویز، فروشگاه اینترنتی اسباب بازی های فکری آموزشی چوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 13880 بازدید | 104 پست
به علت تاخیر در پاسخ خیلی معذرت می خوام
سمانه جون بله. عکس ها رو خودمون از روی اسباب بازی های موجود تهیه کردیم.

نورا جون
هزینه کل سفارش 6 تومنه.
سفارش می تونه تلفنی یا اینترنتی صورت بگیره.
برای تهران ارسال با پیکه و می تونید هزینه رو به مامور بدید. ولی برای شهرستان ها باید پرداخت آنلاین صورت بگیره چون با پست سفارشی ارسال می شه.
کیفیت و رنگبندی هم مطابق تصویره.

خرید خوبی داشته باشید!
چوبی تویز، فروشگاه اینترنتی اسباب بازی های فکری آموزشی چوبی  choobitoys.com و سبدکو، فروشگاه اینترنتی محصولات حصیری sabadco.com
سلام . چقدر اسباب بازیهاتون قشنگن . از عکس ها اینطور به نظر می رسه که کیفیتشون هم خیلی خوبه . من چند تا سوال داشتم . ممنون می شم اگه بهشون جواب بدین .

اگه بچه این اسباب بازی ها رو توی دهنش بزاره و بهشون دندون بزنه احتمالش هست که رنگشون پوست پوست بشه و بچه رنگ رو بخوره ؟ یعنی می خوام بدونم از این نظر استانداردها مد نظر قرار گرفته شده یا نه ؟

به نظر می رسه فیمت هاتون رو کاهش دادین .قبلا به نظرم قیمت ها بیشتر بود ؟ می شه دلیل کاهش قیمت رو بگین ؟ تو حراج هستین و به مدت محدود کاهش قیمت دارین ؟

اگه مبلغ خریدمون بالا باشه امکان تخفیف وجود داره ؟
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با مزی عزیز
اولا از لطف شما خیلی ممنونم
با عرض معذرت به دلیل مشغله زیاد و تاخیر در پاسخ. این اسباب بازی ها از شرکت هایی خریداری شده اند که مدرک استاندارد اسباب بازی های خود را ارائه کرده اند. رنگ آن ها پوست پوست نمی شود مگر اینکه کوچولوی شیطون شما دندونش اونقدر تیز باشه که به خود چوبش آسیب برسونه که در مورد هر اسباب بازی دیگه ای صادقه!
دلیل کاهش قیمت ها همونطور که در سایت ذکر کرده بودیم کاهش نرخ دلار هست. چون این اسباب بازی ها رو خودمون وارد می کنیم و قیمت دلاریش برامون مهمه. تا وقتی که دلار این ثبات نسبی رو داشته باشه قیمت ها همینه.
در مورد تخفیف هم فکر می کنم قیمت ها اونقدر مناسب هستند که نیازی به تخفیف نباشه
چوبی تویز، فروشگاه اینترنتی اسباب بازی های فکری آموزشی چوبی  choobitoys.com و سبدکو، فروشگاه اینترنتی محصولات حصیری sabadco.com
مرسی عزیزم که جوابمو دادین و ممنون از توضیحاتون . در ضمن ممنون از این همه انصافتون کمتر فروشنده ای پیدا می شه که با پایین اومدن قیمت دلار قیمت فروشش رو پایین بیاره واقعا ممنون از این همه انسانیت و انصاف
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
مادر عزیز
شما خیلی لطف دارین. در مورد قیمت خیلی شرمنده هستم. اسباب بازی های چوبی نسبت به اسباب بازی های پلاستیکی متفاوت هستن. اگر با جاهای دیگه مقایسه کنید متوجه می شید که ما قیمت های بسیار مناسبی داریم و جدیدن هم قیمت ها رو با نرخ دلار متعادل کردیم. واقعا امکان تخفیف بیشتر نیست. البته این اسباب بازی ها به جز چند دونه خاص همه در ایران منحصر به فرد هستن. چون خودمون انتخاب و وارد کردیم.
امیدوارم شما هم به جمع چوبی تویزی ها بپیوندید...
سلام روز خوش
قبلا هم نظر داده بودم
می خواستم یه سری از اسباب بازی ها رو ریداری کنم

از چه طریق پول رو واریز کنم به حسابتون ...
از طریق درگاههای اینترنتی نمی تونم اگه شماره کارت رو بهم بدید ممنون می شم .....

اسباب بازی هایی که می خوام رو براتون می نویسم ...

1- جعبه ابزار چوبی CTM00030
2- دلفین تعادلی CTA00010
3-قطار اشکال هندسیCTR00020
4- برج ماشسن مسابقه CTW00090
5- ریل و قطار CTR00040

دختر گلم تو نباشی چه امیدی به دل خسته من...
نورای عزیز
میتونید تلفنی سفارش بدید. برای واریز وجه هم راهنمایی می شید:
تلفن ثابت 02122955432
موبایل 09109875989

قربان شما
سلام
مامان احمد و زهرا من از فروشگاه خرید کردم
ساعت - ترازو - سوت - شونه تخم مرغ - دلفین رو خریدم

عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بودن کیفیتشون خیلی خوب بود و دخترم خیلی دوستشون داره
همکارم هم امروز سفارش داده که براش بیارن
بگذار عشق خاصیت تو باشد ....نه رابطه خاص تو باکسی ....
سلام لیلون عزیز
خیلی خوشحالم که از اسباب بازی هایی که خریدین راضی هستین. شما خستگی چندین ماهه من رو درآوردین. چون من خیلی تلاش کردم که اسباب بازی های خوبی انتخاب کنم که هرکس خرید لذتش رو ببره.
.....بالاخره یکی از مشتری های نی نی سایتیم نظرش رو اعلام کرد
2810