2777
2789
عنوان

خودخوری برا لباس😒

499 بازدید | 31 پست

سلام خانما, تا حالا شده یه لباس بگیرین که قیمتش نسبت به جنسش عالی باشه اما مدلش زیاد جالب نباشه؟؟؟ من برا دخترم خریدم یه ست مفت از اینایی که توش کرک داره اما اوردم خونه اصلا باب دلم نیست نه رنگش نه مدلش چه غلطی کنم. 😭😭😭😭😭😭

بخاطر کرکاش خریدی

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس و قیمت بده

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

اره پیش اومده واسم..

ولی دختر داییم سلطانِ پشیمون شدنه ..ینی بلافاصله از بازار میرسیم خونه میگه پشیمون شدم😂😂😂خیلیی تاحالا اینجوری شده ولی چند روز بگذره خوشش میاد

دختری در من ساز امیدواری میزند🧚‍♀️

اره همين چند روز پيش اين اتفاق افتاد

البته سر لجبازيه خودم

ده تومن فرقش بود چون فروشندش پرو بازي در اورد اوني ك خوشم ميومدو ازش نگرفتم از مغازش در اومدم رفتم مغازه بغلي عين اونو با يكم تغييره چشم گير گرفتم

اومدم خونه كلي ب خودم فحش دادم ك چرا اوني ك دوسش داشتمو نگرفتم هنوزم چشمم دنبالشه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

برا۵۵ تومن خودخوری میکنی؟ لباس خونگیه دیگه بچه توش راحته مناسب فصل هم هست اعصابت روبراچیزای واجبتربذار بی خیال

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
2810