2777
2789
عنوان

دلم گرفته

257 بازدید | 13 پست

حالم بده، پسرم آنفولانزا گرفته بیمارستانه، حوصله ندارم شوهرم رفت براش از خانه مامانم سوپ بیاره تو راه تصادف کرد، حال خودم بده سرن درد می کنه، حالت تهوع دارم، صبح سرکار بودم از بیمارستان رفتم اداره ظهر اومدم ، ۵ روزه این طوریه بعد تازه شوهرم  که تصادف کرده زنگ زده با من دعوا میکنه، واقعا چرا مردها انقدر نفهمن؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چون  میخواد سنگ  صبورش باشیو ارومش کنی

یعنی باید با من دعوا کنه؟ من خودم الان سنگ صبور می خوام، حال پسرم بده عصبیه همش گریه میکنه، من شب تا صبح بیدارم، صبح میرم سر کار، شوهرم یه ساعت میاد و میره

یعنی باید با من دعوا کنه؟ من خودم الان سنگ صبور می خوام، حال پسرم بده عصبیه همش گریه میکنه، من شب تا ...

مگه مردا هم  میتونن سنگ  صبور باشن... دعوا  میکنه  چون ارامش میخواد و فقط تو میتونی بهش ارامشو بدی... رسالت  زن  همینه ... زنا  همیشه   قوی ترن...  این قشنگیه  ماجرا رو چند برابر میکنه  ... تحمل کنی  یکم  نرمش کنی ارومش کنی  مطمعن باش بعدش  از دلت در میاره و اونم کوه میشه  تا تو تکیه کنی  ولی اول تو بسازش تا بعد اون  بسازتت

خدا بهت صبر بده من تو حال تو بودم میدونم چی میکشی اگه شوهرتم بی مسئولیت باشه دیگه وامصیبتااگه میتونی ...

می دونی انتظار ندارم تو این شرایط درکم کنه چون صد سال نمیکنه، فقط دیگه بی انصافیه اگه اتفاق بدی میفته اعصاب من رو داغون کنه

مگه مردا هم  میتونن سنگ  صبور باشن... دعوا  میکنه  چون ارامش میخواد و فقط تو میت ...

آرامش  می خواد، الان من خودم آرامش دارم؟پسرم حالش بده، نفس نمی تونه درست بکشه،یعنی نمیفهمه؟؟؟ حداقل می تونه هیچی نگه نه اینکه کلا در حال غر زدن باشه، من کلا سنگ صبورشم از عالم و آدم ناراحت باشه با من حرف میزنه و حالش رو بهتر میکنم ولی الان واقعا شرایط من عادی نیست انتظار دارم بفهمه