2777
2789
عنوان

دلم گرفته

252 بازدید | 13 پست

حالم بده، پسرم آنفولانزا گرفته بیمارستانه، حوصله ندارم شوهرم رفت براش از خانه مامانم سوپ بیاره تو راه تصادف کرد، حال خودم بده سرن درد می کنه، حالت تهوع دارم، صبح سرکار بودم از بیمارستان رفتم اداره ظهر اومدم ، ۵ روزه این طوریه بعد تازه شوهرم  که تصادف کرده زنگ زده با من دعوا میکنه، واقعا چرا مردها انقدر نفهمن؟؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
چون  میخواد سنگ  صبورش باشیو ارومش کنی

یعنی باید با من دعوا کنه؟ من خودم الان سنگ صبور می خوام، حال پسرم بده عصبیه همش گریه میکنه، من شب تا صبح بیدارم، صبح میرم سر کار، شوهرم یه ساعت میاد و میره

2804
یعنی باید با من دعوا کنه؟ من خودم الان سنگ صبور می خوام، حال پسرم بده عصبیه همش گریه میکنه، من شب تا ...

مگه مردا هم  میتونن سنگ  صبور باشن... دعوا  میکنه  چون ارامش میخواد و فقط تو میتونی بهش ارامشو بدی... رسالت  زن  همینه ... زنا  همیشه   قوی ترن...  این قشنگیه  ماجرا رو چند برابر میکنه  ... تحمل کنی  یکم  نرمش کنی ارومش کنی  مطمعن باش بعدش  از دلت در میاره و اونم کوه میشه  تا تو تکیه کنی  ولی اول تو بسازش تا بعد اون  بسازتت

2805
خدا بهت صبر بده من تو حال تو بودم میدونم چی میکشی اگه شوهرتم بی مسئولیت باشه دیگه وامصیبتااگه میتونی ...

می دونی انتظار ندارم تو این شرایط درکم کنه چون صد سال نمیکنه، فقط دیگه بی انصافیه اگه اتفاق بدی میفته اعصاب من رو داغون کنه

مگه مردا هم  میتونن سنگ  صبور باشن... دعوا  میکنه  چون ارامش میخواد و فقط تو میت ...

آرامش  می خواد، الان من خودم آرامش دارم؟پسرم حالش بده، نفس نمی تونه درست بکشه،یعنی نمیفهمه؟؟؟ حداقل می تونه هیچی نگه نه اینکه کلا در حال غر زدن باشه، من کلا سنگ صبورشم از عالم و آدم ناراحت باشه با من حرف میزنه و حالش رو بهتر میکنم ولی الان واقعا شرایط من عادی نیست انتظار دارم بفهمه