2777
2789
عنوان

دلم پردرد است..........امروز میریم پسر دوستمو به خا؟ک بسپاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 12368 بازدید | 96 پست
سلام دوستان
ممنون از اینکه اینجا اومدین و همدردی کردین
آدونیس جون منم مثل تو خیلی کم اعصابم ولی از اون روز از خدا میخوام به منم صبر و تحمل عنایت کنه که مادر لایقی بشم.منم مثل همه شما از خدا فقط میخوام منو قبل از عزیزانم بگیره
تو تبریز تو تالار طلائیه
الهی خراب بشه رو سر صاحبش.مثلا هم مدیر و کارکنانش سپاهی هستن
استخر تو وسط حیاط هر چند زیاد عمیق نبوده اما بدون حفاظ بود و دوروبرش نور خیلی کمی بوده
اون شب هم اینجا باد خیلی شدیدی می وزید و خیلی هوا سرد بود.طفلک بچه چقدر سردش شده بود تو آب یخ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز شوهرم با دوستش همون بابای بچه حرف زده بود.بردتش بیرون تا باهاش حرف بزنه یکم آروم بشه
بهش گفته اجازه بدین بریم وسایل بچه رو همشونو جمع کنیم برداریم.
قرار شده خونشون رو هم عوض کنن تا مادرش یکم آرومتر بشه.خونشون دوره از شهر تو سهند تبریز هستن.میگن نباید تنها بمونن اونجا
ایشالله خدا هر چه زودتر عوضشو بهشون ببخشه
باباش میگفت بچه بعد بیرون اومدن از آب زنده شده بردنش بیمارستان
اونجا تو آی سی یو بوده.به مغزش آب رفته بود.سه دقیقه تو آب بوده طفلک
دوتا عموی بچه تو قم زندگی میکنن.طلبه هستن.
باباش زنگ زده اونا.اونجا چند نفر هست که میگن نفسشون حق هست و خیلی مومن.گوشی رو دادن به اونا از این ور هم باباهه گوشی رو گذاشته رو دهن بچه اونا دعاش کردن
دکتر گفته بود اگه زنده بمونه معلول میشه.باباش میگه از خدا خواستم هرچی صلاحه اون باشه.اگه سالمه بهمون ببخش اگه معلول و مریض میشه و یه عمر خود بچه ای که تا اون روز سالم بود عذاب میکشه خدایا ببرش
صبح روز سه شنبه هم خبر دادن که قلبش وایسود و رفت
خیلی عذاب آوره
دوتا عموی دیگه بچه هم شهید هستن.باباش میگه چند روز میومد میگفت بابا عمو اکبر کی میاد(عموی شهیدش)دلم براش تنگ شده
باور میکنین بچه فقط عکس عموشو دیده بود
اشکممممممممممم در اومد بخدا

خدا هنوز منو لایق مادر شدن ندونسته بعد از این همه سال

ولییییییییییییییییی دارم با جوون و دل درک میکنممممممم که این پدر و مادر چی دارن میکشن

ای خدااااااااااااا تو رو به حق بزرگی قرآن داغ هیچ فرزندی رو نذار رو دل پدر و مادرش

خدا خودت نگهدار فرشته های زمینیت باش

تروقرآن مواظب بچه هاتون باشید یه لحظست فقط به اندازه یه چشم به هم زدن
گاهی شوهرم میگه اینقدر به خدا اصرار نکن بهمون بچه. بده شاید صلاح نیست بچه دار بشیم،شایدم اگه داد بعدش گرفت که اون بدتر از ندادنشه.
حالا میفهمم که شوهرم راست میگه واقعااااااا خیلی سخته،خدا به پدر و مادرش صبر بده خدا هیچ بچه ای رو از پدر و مادرش نگیره.....
انشالله قلب این مادر دل شکسته ام. خوب بشه و خدا بهترینا رو بهشون بده.
خیلی سخته خیلی.....
شیشه پنجره را باران شست،از دل تنگ من اما چه کسی نقش تو را خواهد شست...
گاهی شوهرم میگه اینقدر به خدا اصرار نکن بهمون بچه. بده شاید صلاح نیست بچه دار بشیم،شایدم اگه داد بعدش گرفت که اون بدتر از ندادنشه.
حالا میفهمم که شوهرم راست میگه واقعااااااا خیلی سخته،خدا به پدر و مادرش صبر بده خدا هیچ بچه ای رو از پدر و مادرش نگیره.....
انشالله قلب این مادر دل شکسته ام. خوب بشه و خدا بهترینا رو بهشون بده.
خیلی سخته خیلی.....
شیشه پنجره را باران شست،از دل تنگ من اما چه کسی نقش تو را خواهد شست...
الهی بمیرم براش چه قدرترسیده الهی بمیرم برای مادرش چه عذابی کشیده اگر5 تابچه دیگه هم خدابهش بده هرگزیادش نمیره حضرت زینب س ازصبرخودش به این مادربده وای نفسم گرفت خدایاخودت مراقب کوچولوهامون باش
مرسی دوستان
از حس همدردیتون
فاطیما جون شما هم قبلا بچه داشتی؟دل پردردی داری
دریای خاموش من
هیچ وقت از خدا بازور چیزی نخواه.التماسش کن دعا کن ولی نگو باید بدی.بگو هرجور صلاحه
خدا به همه ما نظر لطف داره و این فقط اونه که میدونسته تو چه زمانی باید مارو به مراد دلمون برسونه
اما ایشالله خدا به حق این ماه رجب دل همه رو شاد کنه و هرکی هرچی تو دلش داره رو به مرادش برسه.

آمین
سلام الینا جوون نه گلم خدا بعد از هفت سال هنوز منو لایق فرشته اش ندونسته

همیشه ازش خواستم اگه قراره بهم بده و خدای نکرده ازم بگیرتش هیچ وقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت اصلا بهم نده

از خدا صبر عظیمی میخوام برا این مادر داغدیده

فقط خدا از دلش خبر داره