2777
2789
عنوان

دلم پردرد است..........امروز میریم پسر دوستمو به خا؟ک بسپاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 12368 بازدید | 96 پست
الینا جان داستانو خوندم برای دوستت خیلی متاسفم خیلی مراقبش باش غم فرزند خیلی سخته دایی من هم 13 سال پیش 2تا دخترشو توی تصادف از دست داد درحالی که خودش و خانومش هم توی تصادف بودن هیچ وقت اون روزها رو فراموش نمیکنم من با اینکه سنم کم بود ولی خیلی اذیت شدم هنوز که یادش میافتم گریه ام میگیره با اینکه الان خدا بهشون 2تا دختر ناز دیگه داده اما کمر داییم زیر اون غم خم شد بیچاره توسن40سالگی همه موهاش سفید شده

به دوستت حسابی کمک کن و تشویقش کن تا زود بچه دارشن زنداییم2سال بعد بچه دارشد یکی دیگه از خانواده مادریم هم چندسال پیش بچه شونو از دست دادن اما 1سال نشد دوباره بچه دار شدن این جوری غمشون و زودتر فراموش میکنن
خدا جونم کمکم کن از امروز محکم و استوار باشم.خداوندا بهم صبر عطا کن تا عدالتت را نظاره گر باشم و نیرویی عطا کن که همیشه در راه حق قدم بر دارم . امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلهای نازم
حتما.همه فامیلشون هم نظر دارن به این دوتا کمک کنن تا محبتشون بهم بیشتر بشه به طرف هم بیان.همه دعا میکنن زودتر دامنش دوباره سبز بشه درسته غم این طفل معصوم هیچ وقت فراموش نمیشه و یادش تو دل پدر و مادرش میمونه اما یه بچه دیگه خیلی تو روحیه اونا تاثیرمیذاره.
ایشالله امیدمان همیشه به خداست

فاطیما جون کارت درسته همیشه صلاحتو از خدا بخواه.مطمئن هستم لایق مادرشدنی ولی زمانش نرسیده و اونو فقط خدامیدونه کی هست.اما برات دعا میکننیم آغوشت هرچه زودتر با کودک نازت پر بشه و دل و روحت شاد بشن.آمی
بخدا خیلی گریه کردم خدا قسمت هیچکی رو نکنه آمین
فروش پارچه نمدی متــــــری (ارزان و با بهترین کیفیت) و قبول سفارش تزیینات نمدی
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27399

آدرس وبلاگ http://www.bazarnamadi.blogfa.com
چقدر دردناک خدا به مادرش صبر بده
مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !
اخی خدارو شکر ی کوچولو دیگه بهش داد
مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !
قربون خدا برم درسته یکی رو گرفت اما یکی دیگه بجاش داده اما هنوزم هروقت باهاش حرف میزنم همش خاطرات و کارهای پسرشو میگه ایشالله با اومدن دخترشون زندگیشون شادتر بشه
اسفند84بچه های عمه شوهرم داشتن بازی می کردن باهم برادره دورخواهرش چادرمیگشه که وقتی خواهردورمیشه زودبرگردونه پبش خودش مامانش میگه تواشپزخونه بودن که دیدم یدفعه زهرادادزدرفته سراغشون دیده وقتی رضا(اسم پسرشه)اومده خواهرشوبیاره سمت خودش تهال دختره توشکمش جدامیشه این احمق مادره بچه اشومیبره پیش خواهرزنداداشش اونم برمیاداره سرنوشابه روتوناف بچه نیزاره ومیچرخونه بعدبچه رومیاره خونه نصف شب حالش بدمیشه میبرن بیمارستان شهداتوتجریش اونام تامیان آزمایش وسونوکنن حالش بدترمیشه میبرن اتاق عمل میبینن ای دل قافل بچه خونریزی داخلی کرده بوده ایست قلبی می کنه میمیره حالااین داغ هیچی برادره براخودش لاتی شده مدرسه نرفت پرخاشگرشدپدرمادرش به جایی اینکه ببرنش روانشناس هرچی خواست براش خریدن یعنی 4سال مستاجرمابودن وحشتناک بود زندگیشون الانم دوتادیگه اوردن ولی کلا پدرومادرهتوتربیت اون دوتایی دیگه ام باترس برخود کردن
خدایاشکرت امسال پسرنازمن داره داداش بزرگه میشه
0امیتیس جان این ادامه ی همون تاپیک پارساله که به لطف خدا مامان اون طفلی باز باردار شده. امیدوارم هیچ مادری غم بچه نبینه
ترجمه متون عمومی و تخصصی مدیریت sh.rahimi1989@yahoo.com
آمتیس جان اگه به تاریخ پست ها نگاه کنی متوجه میشی همون تاپیک پارسال هست و دوباره اونو ننوشتم عزیز راستش اصلا یادم رفته بود تاپیک هست یا حذفش کردم چون نگاه نمیکردم.چندروز پیش دیدم یه دوستی پست گذاشتن و ناراحت از واقعه رخ داده بودن منم دیدم اومده عناوین اول گفتم راجع به اتفاقی که بعدش براشون رخ داد بگم تا کساییکه که عزیزی رو از دست دادن ببینن قدرت خدا چقدره و میتونه باگرفتن چیزی بهترینشو باز بهشون اعطا کنه حالا اگه موجب دلخوریتون شده معذرت میخوام