2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869365 بازدید | 28433 پست
براتون اروزی اخر هفته خوش و شیک و پیک می کنم
امیدوارم محبت همسراتون اخر هفته فوران کنه و غرق محبتش شاد و اروم باشین
بوس برای دوستای خوشگلم
هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
سلام به همه خوشگلای ظریف
من امروز نتونستم بیام اینجا
چقدر هم اینجا سوت و کوره
حالا راستی همه رفتین دنبال کارهای اخر سال و عقب افتاده یا اینکه ترک ما و اینجا کردین؟

به همه دوستای تازه واردمونم خوش امد میگم خوشحالم اینجا رو دوست دارن و ما رو همراهی میکنید

پدیده عزیزم اره من یکی وقاعا بهش احتیاج داشتم
میدونی مهمنترین چیزی که برا من پیش اومد چی بود اینکه با خود خودم روبرو شدم و اینطوری بگم خودمو جنبه های مختلف شخصیتیمو نکات ضعف و منفی و مثبتمو شناختم
نمیگم صد در صد خوب و عالیم اما واقعا تغییر کردم
ولی خوب به قول یکی از دوستای گلم
زندگیه دیگه باید تو لحظه حواست بهش باشه نباید ولش کنی به حال خودش که اونوقت خراب کاری میشه
منم تا وقتی حواسم هست همه چیز اوکی
امیدوارم که اینجا برای شما هم خوب باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ُسلام سلام. آخ که چقدر دلم برای شماها تنگ شده. من دیگه یه پا ظریفی شدم واسه خودم. مانتو شلوار اداری شیک خریدم. همونطور که دلم میخواست همیشه. کارامم به خوبی انجام میدم. ولی واقعاً فرصت نمی کنم مثل قبل بیام پیشتون. عاشقتونم. بوس به همه
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
دوستای خوبم با تمام آموزش های سیاست و ظرافت ،واقعاً به این نتیجه رسیدم که در لحظه شاد بودن و رضایت از خود از تمام اینا مهم تره. شاید یه روز نتونیم تمام ایده هامونو انجام بدیم ولی همین که از خودمون راضی باشیم و شاد باشیم کافیه
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
سلااااااااااااااااااااااااااام طلا خانماااااااااااااااااااااا
میخوام به خبر خوب بهتون بددددددددددم
یادتونه با چه تدابیری میخواستم به رفتن به یه سفر تنهاااااااااااا با شوشو برسم؟امرووووووووووز موفق شدم شوشو به طرز غافلگیرانه ای 3 تا بلیط گذاشت تو دستم واسه خودش و من و دخملییییییییییییییییییی.گفت میخواست واسه ولنتاین بده ولی مشکلی از طرف اون تور مسافرتی پیش اومده بوده.....نمیدونییییییییییییییید چقدر خوشحالللللللم.واسه 2 فروردینه.شوشو گفت سال تحویلو پیش مامانش هستیم و بعععععععععععععد وییییییییییییژ میریم سفر
وای بچه ها احساسمو نمیتونم وصف کنم...........
اون دوستی که پرسیده بود این تاپیک چه تاثیراتی تو زندگیاتون داشته باید بگم عزیزززززم این یکی از اون تاثیرا تو زندگی شخص منههههههههههههه.مرسی از همتون مرسی که این تاپیک رو به جایی رسوندیم که با ظرافتمون به خواسته هامون برسیم با ظرافتمون زندگی قشنگتری داشته باشیم با ظرافتمون آرامش بیشتری به خونوادمون هدیه بدیییییییم

بوس برای همتووووووووووووووووووون
سلام برهمه خانمهای توی تاپیک من تازه خواننده این تاپیک شدم حالا میفههمم چقدر رفتارام ایراد داشته دارم وی دفتر یادداشت میکنم ص33 هستم ولی انصافا چقدر کمکم هست خوشحالم که هنوز خانمهایی هستند که به ماها نکاتی رو یاد میدند که به زندگیمون کمک میکنه الان متوجه شدم نکاتی هست که کهریز وظریف وشاید به چشم خیلی که نباید بیاد میاد در ضمن من یه دختر کوچولو دارم که تا کوچیکه من میتونیم اینها رو بهش یاد بدم که عادت کنه ممنون از همه
اولین قانون موفقیت تمرکز است یعنی جهت دادن تمام انرژی ها به سمت یک نقطه وسپس حرکت مستقیم به سمت ان نقطه بدون نگاه کردن به چپ یا راست
وای خدا خیرتون بده منم دارم جلو می رم با صفحات تایپیکتون
واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلامی گرم به همه
پرینوش عزیز بسیاااااااااااااااااااااااااااار خوشحال شدم و دلم نیومد از احساسم براتون ننویسم.من شک نداشتم که به خواسته معقولتون میرسید ذره ای شک نداشتم
شما الگوی من هستید با موفقیت شما احساس میکنم خودم به موفقیت رسیدم.براتون آرزوی سربلندی دارم و همینطور برای تک تک بانوان ظرییییییییف تاپیک
دورباش اما نزدیک...من از نزدیک بودنهای دور میترسم
سلام به حاضران.تشکر میکنم از همه دوستای ندیده ام...که شاید بهتر از دوستای دیده شده باشن.
منم خیلی در س گرفتم ازین تاپیک.ادم بسیار با سیاستی هستم اما نه صدرصد ولی دارم کاملش میکنم.

میخواستم بگم که...
همه شما این رفتارارو در ظاهر وفقط جلوی همسر ویا خانوده همسر ویا کسانی دیگه نداشته باشید/اینقدر تکرار کنید که واقعا در باطن هم اینطوری بشیید/اون موقع است که حتی اگه حواستون هم نباشه همه از شما به زیبایی شخصیت نام میبرن/در تنهایی خودتون هم با خودتون مهربان و شیک باشید/با متانت غذا بخورید با متانت لباس بپوشید با متانت وارامی ظرف بشویید واز کارهایی ریز شروع کنید/ظاهر مهم نیست در باطن همیشه ماندگارتره....
اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤