2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869362 بازدید | 28433 پست
1- هروقت با شوهرتون تلفنی صحبت میکنید شما زودتر بگید خداحافظ یعنی شما پیشنهاد خدا حافظی بدین

2به خانواده شوهرتون احترام بگذارید ( تماس بگیرین گاهی کوتاه حالشونو بپرسین حتی در نبود شوهرتون......)

3هرگز پیش شوهرتون بدشونو نگین

4-البته احترام بزارین احترام با زیاده محبت کردن نتایجشون عکسه

5-بهتره صبحها بدرقه اش کنین (خیلی خوبه )

6-براش مادری نکن عزیزم مث مادر شوهرت لباس نپوش مث اون آرایش نکن تو زنش باش همین

7- توی س.ک.س پیشقدم نشو اصلا عمرا 2 یا 3 ماه درمیون عین این زنای توی فیلمای اونجوری خودت برو پیشقدم شو البته پیشقدم واقعی نشون بده خیلی هاتی

8 در بقیه زمانها با دست پس بزن با پا پیش بکش

9-موقع س چوب خشک نباش حرف بزن بخند شوخی کن حتی بعضی حرفای زشتو بزن ایراد نداره خجالت نکش شوهرت خوشش میاد مطمانن

10-گاهی مردا میخوان تنها باشن میرن توی خودشون لازم نیست هی بری بپرسی چیزی شده ؟؟؟؟ من کاری کردم؟؟؟؟؟؟ تو بیخیال شو برو سروقت کارات .....همین که ببینه تو خوشی خیالش از بابت تو راحت میشه بعد خودش برمیگرده

11دعوا نمک زندگیه .....اما یاد بگیر حرمت طرفتو تو دعوا حفظ کنی .... حرفتو بزن داد بزن گریه کن قهر کن اما توهین و ناسزا نه حرف از طلاق و اینا نزن بعدها شوهرت هم ازت یاد میگیره خیلی از کارا رو ما به شوهرامون یاد میدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بگین چشم به شوهراتون ماده میشه ریلکس میشه اروم میشه ...................بدچی خودتون کارتونو انجام میدین بی دردسر دادو بیداد واذیت
دوستان اینم نوشته یکی از دوستانه میزارم براوتون امیدوارم مفید واقع بشه
مثلا من با اینکه به هر حال از زبون مادر شوهرم در امان نیستم ولی در مواقعی مثل تولد شوهرم یهدسته گل هم واسه مادرش میگیرم و میبرم و ازش بخاطر زحمتها و عمرشو پای پسری گذاشته که الان بتونه حامی من باشه تشکر میکنم که الته از ته قلبه و به خاطر همسرمه چون دنیا دنیا از این کارم کیف میکنه . پس میغهمه که به مادرش احترام میذارم و اگر زمانی هم جونم به لبم برسه و گله کنم روحرفم جبهه نمیگیره
هیچ چیزی مثل مهربانی و با ارامش رفتار کردن و شاید خیلی وقتها کوتاه اومدن با همسر منجر به این میشه که همسرتون غلام حلقه به گوشتون میشه.اینکه از دهانتون چه چیزی برای حرف زدن در میاد.چطوری بیان کردنش خیلی مهمه.به شدت مهم.

هیچ موقع حرفای بیهوده و لس نزنید که ارزشتونو کم میکنه اینکار جلوی همسرتون.همیشه حرفایی که واقعا نیازه بزنید/بجا و به موقع شوخی کنید.شیک شوخی کنید.
اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
در مورد لباس پوشیدن کاملا با تکیه جان موافقم که جلوی همسر لباس تعویض نکنید.

همیشه سعی کنید همسرتان را صدا بزنید برای اینکه بیاید و گیره لباس زیرتان را او ببندد.اینکار باعث میشه حس خوشایندی نسبت به زنانگی شمابرایش ایجاد کند.

بعداز استحمام حتی اگرهم میتوانید بدون حوله از حمام خارج نشوید.اورا صدا بزنید واینکار را ازو بخواهید. وهمچنین بگویید بر میگردم و تو موهایم را خشک کن.من راحت نمیتوانم.
به دستها و پاهای خود طوری لوسیون بزنید که او ببیند که چقدر به بهداشت شخصی اهمیت میدهید.همیشه اینکار را وقتی حوله به دورتان هست انجام دهید.

میتوانید خرید لوسیون و سشوار کشیدن موهایتان را بر عهده او بگذارید و به او عادت دهید.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=634939&PostID=29345084#29345084

zizo
+1
1392/11/28 4:32 ب.ظ

بچه ها کاربری به نام عجول تاپیکی زده که از بقیه درخواست کمک کرده ،پسر 15 ماهه اش بیماری نقص ایمنی مادرزادی داره که خیلی خطرناک و کشنده است، برای زنده موندنش باید عمل پیوند مغز استخوان بشه که خرجش در بهترین حالت 50 میلیون هست، ادرس و شماره تلفن بیمارستان و دکترش رو هم داده به علاوه شماره خودش ، بچه ها با بیمارستان تماس گرفتن که اونا هم وجود بیماری به این نام رو تایید کردن، اقای زاهد هم تاپیکشون رو سنجاق کردن که بقیه ببینن و کمک کنن، بعضی از دوستان هم قراره با چند تا از خیریه ها هماهنگ کنن
تا الان حدود 5 تومن جمع شده
زهرا خانم بوشهری هستن و قرار بود با ابولفضل کوچولو برای معالجه بره تهران که متاسفانه پسر کوچولوش دچار اسهال خونی میشه و الان بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر بستریه
هر کس هر چقدر که در توانش هست دریغ نکنه خواهشا میتونید از امضاتون شروع کنید ، ادرس کمپین حامیان ابولفضل و شماره کارت مادرش تو امضام هست،
اینم ادرس تاپیک زهرا خانم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=744647&PageNumber=35
1 کاربر این مطلب را پسندیده است
در بهبودی فرشته ی 15 ماهه ابوالفضل نازنین ، سهیم می شوم؛ و دوست ندارم مادری شاهد زجر کشیدن فرزند دلبندش باشد. شمارت کارت6104337079246631 به نام زهرا انصاریhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?
سلام عزیزم اسباب کشی کردی گلم ؟
من بار نفرت را به الوهیت باطنم می سپارم ، تا رها شوم و دوست داشتنی و شاد باشم بار خود را به الوهیت باطنم می سپارم و خود با خیال آسوده زندگی می کنم . متاسفم منو ببخش مچکرم دوست دارم