2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869365 بازدید | 28433 پست
من عجول نیستم ولی سیاست حرف زدن ندارم. تو دلم نمیخوام طرف رو مزمت کنم ولی حروفم طوری گفته میشه که برداشت بد میشه مثل این:
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه ماشین خریده بودیم شوهرم رو تو خیابون یه موتوری بهش زد و زخم و زیلی جزیی شد. چند روز قبلش صحبت قربونی بود. مونده بودیم. بخریم. نخریم. گرونه؟ نیست. پول داریم. نداریم. بعد من واقعاً و قلباً نگران و ناراحت زخم های شوهرم بودم.
میدونید چیه منم شوهرم خیلی ارومه اما اگه عصبانیش کنم دیگه انگار رو دم شیر پا گذاشتم
90درصد شروع کننده دعواهامن بودم
بعدشم شوهرم نمیومد منت کشی و معذرت خواهی خودم باید میرفتم کلی تلاش میکردم از دلش دربیارم یه کم بدقلقه تو این قضیه
یعنی همه چیز به ضرر من بود زندگی به کام خودم و بچه ام و شوهرم تلخ میشد

دیدم فایده نداره به چه قیمتی تصمیم گرفتم یه خورده تو رفتارام بیشتر دقت کنم و هر وقت خواستم عصبانی بشم جریانات بعدش و شیر خشمگین شدن شوهرم بیاد تو ذهنم
همین عامل خوبی بود که تا حدودی موفق شدم عصبانیتم رو کنترل کنم
خدایا نمی گویم دستم را بگیر!!!!
عمریست گرفته ای... ...مبادا رها کنی
ولی با نیت خوب کلمات بدی گفتم. گفتم ببین چه بلایی سرت اومد اونوقت تو میگی قربونی نخریم. حتماً باید یه قربونی بگیریم. نیت من این بود که شوهر گلم ارزشش صد برابر بیش از پول قربونیه ولی برداشت شوهرم چی بود؟
شوهرم گفت: من گفتم نگیریم؟ من کی گفتم؟ من گفتم کمی گرونه شاید پولمون بس نشه- حالا فردا یه اتفاق بدتر بیفته می ندازی گردن من. میگی تو نذاشتی قربونی بگیریم. ................ من بی سیاست میتونستم جور دیگه ای بفهمونم واسم مهمی
اییی شکوفه این کلمات اگه درست و بجا استفاده بشه معجزه میکنه

بچه ها یه لطحه مکث کنین ببینن چرا میخواین بحث کنین
لازمه داد بکشین؟ لازمه غر بزنین؟ لازمه تیکه بگین؟ لازمه عصبانی بشین ؟اصلا لازمه الان حرف بزنین و جواب بدین؟؟؟؟
الهی قربونت برم من خدارو شکر هیچیت نشد وگرنه من باید چکار میکردم
هرچی زودتر باید بریم قربونی بدیم یا یه صدقه بزاریم زودی بپردازیم

خیلی مهمه خدارو شکر که تو خوبی و کنارمی ممنونم خداجونم

باید مثلا اینجوری میگفت
خب من منظور بدی نداشتم ولی اون بد برداشت کرد. بعد میگه عوض نگرانی ات به من منو مزمت می کنی. در صورتیکه من کاملاً نگرانش بودم ولی کلماتم بی جا بود. نتونستم عمق احساساتمو بهش نشون بدم. بعد که آروم شدیم توجیه اش کردم.
شکوفه جان باید میگفتی خدا بهت رحم کرده عزیزم
من خیلی نگران سلامتیت هستم دوست ندارم یه زخم هم بیفته به بدنت
درسه الان دستمون تنگه و پولش ممکنه زیاد بشه اما فدای یه تار موت
بهتره قربونی کنیم تا خدایی نکرده اتفاق بدتری نیفتاده
خدایا نمی گویم دستم را بگیر!!!!
عمریست گرفته ای... ...مبادا رها کنی
الهی قربونت برم من خدارو شکر هیچیت نشد وگرنه من باید چکار میکردم
هرچی زودتر باید بریم قربونی بدیم یا یه صدقه بزاریم زودی بپردازیم دقیقاً منظور و نیتم این بود ولی کلماتم اشتباه بود
بچهها گاهی نظرات و عقاید مخالف کلی توش ایده است بزارید طرف حرفشو بزنه خوب گوش کنید اگه نیازه اجرا بشه مثل همین فرش که شکوفه گفت پهنش کنید تستش کنید بعد بگید اینجوری بود بهتر نیود این شکلی بود خوشگلتر نمیشد ؟اینجاش یه جوری نیست

بیا یه لحظه این مدلی هم بچینیم ببینم چطور میشه