2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869325 بازدید | 28433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای مامان هدی جون همسرت چقدرررررررررر مثله همسر منه!!!!
شوشوی منم از رنگ مو و ارایش خوشش نمیاد!!!!میگه انگار مصنوعی میشیمن خونه اصلاااا ارایش نمیکنم خوشش نمیاد...
ارایش غلیظم اصلا بهم نمیاد،چشمای منم مشکیه،با ارایش غلیظ تو ذوق میزنه
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
به به چقدر تاپیک شلوغه
خوشم میاد

ممنونم از همتون منم دلم براتون تنگ شده بود

سفرم خوش گذشت خدا رو شکر اما قسمتهای اول سفر خیلییییییییییییییییییییییییی ازخودم ناراضی هستم اصلا اونجوری که میخواستم نبودم اما قسمت بعدی سفرم (سفرم دو قسمت داشت)خیلی خوب بودم
ولی به این نتیجه رسیدم ما تا توی موقعیت قرار نگیریم نمیتونیم خودمونو محک بزنیم نمیتونیم تغییر کنیم هر چقدر هم تصمیم بگیریم باید توی شرایط خودمونو بز انداز کنیم و بالا پایین کنیم و ایرادهامونو پیدا کنیم بعدش هم فکر کنیم چه رفتاری یا حرفی رو میتونستیم جایگزین این رفتار و افکار و حرفهای فعلیمون کنیم
عادتها به راحتی تغییر نمیکنه
صد در صد قابل تغییرن اما به مرور با تمرین نباید توقع بیجا از خودمون داشته باشیم
ابریشم بانو
1392/6/17 11:28 ق.ظ

بچه ها یه سوال.مثلا شما می گین لباس خواب بپوشیم و ...اگه همسر محل نداد چی.ناراحت نمیشین و بی خیال شین؟من این مدت کلی لباس تو خونه ای جدید خریدم.ولی احساس میکنم هیچ تفاوتی ایجاد نشده .موقع خوابم کلا روشو میکنه یه طرف دیگه بیهوش میشه...نخندینا...اینها مشکلات جدیه.باور کنین
.........................................
شاید فهمیده که برا جلب توجه ایشون خریدی برعکس عکس العمل نشون میدن
واسه دل خودت بپوش عزیزم،واسه شاد بودنت،روحیت،زیبائیت
وقتی هم این حس بهت دست داد اصلا به همسرت توجه نکن...لباس خوابتو بپوش ،عطرتو بزن،پشت کن به ایشونو خوابخلاصه ایشون کم میارنکم کم براش جالب میشه
سارا
1392/6/17 12:33 ب.ظ

یه چیز دیگه که هست شوهر من همش میگه من جون ندارم خستم بدنم خالی کرده حس ندارم نمیدونم با این حرفاش چی کار کنم و چه عکس العملی نشون بدم
دایم این حرفا رو تکرار میکنه
..........................................
همسر من از عید امسال رفت سر کار،قبلش هردو دانشجو بودیم....خلاصه اوائل که میومد همش میخوابید و میگفت داغونم و اینا...قبلا خیلیییییی کمکم میکرد...
برا درست کردنش گاهی بهش میگفتم دقت کردی روز بروز داری قوی تر میشی؟؟؟انگار کار اصلا خستت نمیکنه...خیلی انرژی داری،خوش بحالت،کاش منم مثله تو بودم
باور نمیکنیییییییی زمین تا اسمون تغییر کرده!!!حالا خودش اون جملاتو میگه که من دیگه طاقتم رفته بالا و قوی شدمو ایناطفلک باورش شد
اگه در مورد انجام 1 کار بگه توان ندارمو اینا،میگم من باورم نمیشهههههههههههشما که خیلی قوی ای...یعنی ضعیفی؟؟اره؟؟؟بعد خودمو به ناراحتی میزنم ازینکه چه شوهر ضعیفی دارم،اونم برای اینکه ثابت کنه ضعیف نیست کارارو انجام میده
1روش دیگه هم اینه که حسادتشونو تحریک کنی...از 1 مرد قوییییییییی که کلی کار انجام ده پیشش تعریف کن
سلام من هستم می خوام شروع کنم به خوندن همسرم بهم گفت خونه را تمییز کن گفت بیرون نرو حالا من موندم یه خونه شلوغ یه تایپیک 172 صفحه ای
10صفحه می خونمیه ربع کار تا ببینم تا کجا جلو میرم
اگر از جایگاهت راضی نیستی عوضش کن*******چون تو درخت نیستی*******
بچه ها عطر gold card بوی فوق العاده ای داره

اگه یه بار تستش کنید عاشقش میشین
ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
هیشک/ی نیس. خجسته جون خوشبختم. ولی خداییش خوبه گیراشونم. منم ادک/لن قیمت مناسب میخام ورساچ صورتی داشتم و عاشقش بودم ولی خیییلی گرون شده نمیخرم یه چیزی تو این مایه میخام
فقط غروب جمعه نیست که دلگیر است دلت که گیر کسی باشد همیشه میگیرد
سلام به به به این همه چیزای خوبی که نوشتین خیلی بهره بردم
میشه به من کمک کنید
شوهرمنم خیلی تنبله تو کار کردن وقتی یک چیز ازش می خوام میگه باشه الان انجام میدم ولی بعدش اصلا انگار نه انگار مجبور میشم خودم انجامش بدم
CafeMom Tickers
hedieh:

یه سوال داشتم
خانومای کارمندی که قبلاااااااا مجرد بودید آیا تو محیط کارتون کسی میومد به منظور ازدواج شما را ببینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میومد شما چطوری متوجه میشدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلاااااا متوجه میشدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با این مورد مشکل دارم
اصلاااا متوجه نمیشم طرف برا منظوری اومده و بعد مثلا یکی 2 هفته بعدش متوجه میشم
دوست دارم زیرکتر باشم تا یه سری برخورد بهتری انجام بدم ههههههههههه
میشه راهنماییم کنید

عزیزم معمولا کسی بیاد متوجه می شی
البته ماماناشون منظورم هست
نگاهشون خریدارانه هست . خیلی زل می زنن بهت ، سنتو می پرسن ، خیلی پر رو باشن از شرایط کارت می پرسن که رسمی هستی یا قراردادی

در مورد آقایون اصلا مستقیم به صورت ارباب رجووعها نگاه نکن هم خیلی شیکه هم خیلی خانومانه و محجوب
بعضی مردهای مراجع خیلی قصد خوشمزگی دارند یه لبخند کمرنگ کافیه اگه خیییییییییییلی دیگه خندت گرفت لبخندتو پر رنگ کن هیچوقت با صدا به ارباب رجوع نخند

ممکنه همینها خواستگار بعدیت باشند ولی در مورد آقایون تشخیصش سخته من مامان یا خواهرشون که میومدن زود میگرفتم قضیه رو ولی خودشون نه
در مورد لباس خواب منم نظرمو بگم

یکی خستگی هست اگه محل نذاشتن دلیلش اینه ولی دلیل پر رنگترش این هست که که مردها از اغوا شدن خوششون نمیاد
مردها حتی بعد از روابط جنسی احساس بدی به خودشون دارند احساس اینکه کنترلشون رو از دست دادن و برای همین سریع می رن دستشویی ی امی خوابن
انگار می خوامن مردونگی خودشون رو دوباره بازسازی کنند
احساس اینکه کم آوردن
اگه دقت کنید تو محیطهای کاری مردها زنهایی مراجع که خیلی آرایش کردن و لباسهاشون ناجور باشه معمولا مسخره ش می کنند چون باعث شده تحریک بشن . بهش توجه می کنند ولی ازش عصبانی هستند و براش احترام قائل نیستند

خوب راهش چیه ؟
راهش این هست که لباساتون (اگه تا حالا لباس خواب نپوشیدی ) خیلی لخت نباشه برای شروع و وقتی پوشیدید اصلا بهش توجه نکنید و طوری وانمود کنید که فقطططططططططط برای دل خودتون پوشیدید نه برای اغوا کردن همسرتون
مردها احساس بازیچه شدن بهشون دست می ده

یه دوست دارم که وقتی با شوهرش قهر می کنه و می خواد منت کشی کنه یه لباس خواب قرمز که شوهرش خیلی دوست داره می پوشه ولی اصلا بهش توجه نمی کنه و کارهای خودشو می کنه
میگه شوهرم خودش میاد منت کشی . مردها اسیر روابط جنسی هستند
در مورد عطر تابستون عطر ملایم و خنک بزنید و زمستونها عطر گرم

من خودم بدم میاد تو هوای 40 درجه یکی با یه عطر گرم و شیرین دوش گرفته باشه ادم سر درد می گیره
بعد بوی خنک به همه ارامش میده تابستونها