2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869333 بازدید | 28433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ظرافت یکم خرج داره اما زیاد نیست میشه باهاش کنار اومد.
مثلاً به جای ادکلن از اسپری استفاده کرد.
به جای 7-8 تا مانتو ،2 تا مانتو با 7-8 تا شال داشت.
(هر چند خودم معتقدم آدم کم بخره ولی خوب (کیفیت بالا) بخره بهتره)
گل و گیره سر هم که قیمتهای زیادی نداره.
کیف دستی هم مدل مارک، اما ارزون فراوون هست.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
یکی دیگه از نکات
ظرافت هنگام رانندگی هست
یه سری از خانوما بخاطر اینکه جلو اقایون کم نیارند شبیه مردها خشن رانندگی میکنند
به نظر من یه خانوم با ظرافت باید نکات رهنمایی را کاملا رعایت کنه
اگه یه راننده مرد چیزی بهتون گفت شما سرتون را بیرون نیارید جواب بدید
سعی کنید با نگاه و متانت نگاش کنید خودش میفهمه شما با شخصیت تر از این حرفها هستید
من چند مورد این حرکات را دیدم خیلی زشته
آنگاه که تنها شدی

و در جستجوی تکیه گاه مطمئن بر امدی، بر ما توکل نما

(سوره نمل).
به جای آخه = از برای اینکه استفاده کنید
حتی الامکان از اسم هر اجسام استفاده کنید و اون جسم رو چیز خطاب نکنید چیز کیفم، چیز کفشم، چیز رو بده، اصلاً در شان یه خانم نیست مخصوصاً تو جمع هایی که مردا هستن
به جای میشه بگید لطف می کنید مثل میشه اونو به من بدید = لطف می کنید اونو به من بدید
به جای حال شما =احوال شما
به جای سلام بعضی جاها میشه گفت سلام علیکم

*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
سنااااااام من بلگشتم
شکوفه جونم خوبی گلم؟منزل نو مباررررررررک عزیزم انشالا به سلامتی فدات شم....خوشحالم کردی.انشالا همه مستاجرای تاپیک من جمله خودم به زودی صابخونه شیم آمین بلند بگییییییید
داشتن یه خوراکی ساده مثل کشمش یا آدامس یا شکلات ، داشتن دستمال جیبی، یه کرم کوچک، عینک آفتابی، دستکش سفید، برخی از قرص های معمول مثلاً تو زمستون مثل سرما خوردگی، چسب زخم، نخ و سوزن، چند تا سنجاق قفلی کوچیک، یه کیف پول مرتب، یه اسپری کوچیک، یه واکس کوچیک بی رنگ، تو کیف خانوما بد نیست البته شاید همه اش کمی زیاد باشه و هر کسی بنا به نیاز خودش میتونه چند تا از اینا رو پیشش داشته باشه
من خودم بارها سنجاق قفلی هام و نخ سوزنم واسه دوستام که یهو بخشی از لباس یا دکمه شون پاره شده به دردم خورده و خودمم استفااده کردم

داشتن دو جفت جوراب تمیز برای خود و همسر، قاشق و چنگال و لیوان یکبار مصرف، سفره یکبار مصرف، نایلون فریزر، قند، چای کیسه ای، زیراندز، ظروف پلاستیکی مخصوص سفر، پتوی مسافرتی کوچیک، سیخ، چاقو، نایلون دسته دار، جعبه کمک های اولیه تا حدی، نمکدون، کبریت و غیره در ماشین بد نیست میشه همه رو تو یه سبد گذاشت مرتب همیشه تو ماشین داشت . به درد ما که خیلی خورده

*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******