2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869340 بازدید | 28433 پست
هدیه جون ممنون از پیشنهادات

یه عطر یا ادکلن با بوی گرم و شیرین میخوام
زیاد طرفدار بوهای خنک نیستم

فری جون نگو این واسه من گرونه
یاد بگیر هیچ چیزی رو واسه خودت گرون و زیاد نبینی

لایق بهترینهایی همیشه
همیشه

به قول یکی از خانمها تو یکی از تاپیکها
زنی که خرج نداره ارج نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساعت مچی ظریف خیلی زنونه هست .اصلا مهم نیست مارک باشه کافیه قشنگ باشه قیمتشم خیلی مناسبه
همینطور برق ناخن برای محیط کار
من خودم نماز می خونم برای همین استفاده نمی کنم ولی وقتی پریودم برق ناخن می زنم
خواهش میکنم مرواورید صورتی عزیز

این نماز رو خوندی؟ نتیجه داد؟
ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
سلا م خانمهای با ظرافت

یکی از خانمها تو صفحات قبلی گفته بود که تو صف بی ار تی یه اقایی اذیتش کرده اونم محکم کیفشو زده بهش و کلی حرف بارش کرده بعد میخواست بدونه این کار ایا دور از ظرافت زنونه است یا نه؟؟/

نظر شخصی من اینه اتفاقا عکس العمل خیلی خوبی نشون داده و اگر امکانش بود یکی هم میخوابوند تو گوش اون اقا دیگه عالی میشد ببینید دوستان داشتن ظرافت زنانه برای یه خانم اصولا در شرایط عادی و نرمال باید باشه نه در مواقع غیر نرمال و خاص مثل همون موردی که یکی از بچه ها بخاطر نشتی لوله گاز و مطلع نشدن مامور گاز در یک حرکت هوشمندانه مجبور شد یه سوت حسابی بزنه تا خطری پیش نیاد

یا زمانی که میخواهیم از عرض خیابون رد بشیم فکر نمیکنم هیچ خانم ظریف و با کلاسی اروم اروم و با طمانینه از خیابون رد بشه

پس اگر تو کوچه و خیابون مردی مزاحم ما شد اگر بر فرض صرفا یه متلک گفت بدون اینکه از الفاظ زشت و توهین امیز استفاده کنه من خودم به شخصه فقط یه نگاه با مفهوم بهش میکنم که متوجه بشه خوشم نیومد ازین حرکتش میشه گفت یه نگاه سرزنش دار
اما اگر متلکش همرا با توهین و الفاظ زشت باشه اگر به پلیس دسترذسی داشته باشم حتما به پلیس گزارش میدم تا حسابی ادبش کنه والا خودم اگر توان بدنیشو داشته باشم نسبت به اون اقا یکی میخوابونم تتو گوشش تا برای سایرین درس عبرتی بشه و اگرم بدنمو لمس کنه که دیگه بدتر بهر حال در این جور موارد کوتاه نمیام اما الکی هم داد و هوار راه نمیندازم و حرفای زشت نمیزنم
من نظرم اینه این کار اصلا دور از شان زنانه ما نیست بلکه نشون دهنده جسارت و شجاعت و غیرت زنانه ما هست و این پیام رو به دیگران القا میکنه که هیچ مردی نمیتونه با و جود ظرافت زنانه من به حریم شخصی و حق شهروندی ما خانمها تجاوز کنه در غیر اینصورت باید منتظر عواقب بدی باشه

البته این نظر منه دوست دارم نظر بقیه دوستان رو هم بدونم چون مساله مبتلا به ای است و زیاد برا خانمها اتفاق میافته
bahar30 جان در مورده سوال شما اون کیف های کوچیک و تاشو مخصوص تیپ اسپرت آقایون هست.اما اون کیف های مستطیلی بلند مخصوص کت ،این دونوع کیف باید درست و به جااستفاده بشن.
مامان هدی و هلی جون ممنون از تذکرت اما اگه دقت کنی نوشتم توی کنسرت یا پارک.اینا هیچ کدوم ربطی به سر کار رفتن با کت وشلوار نداره.ما اگه بخوایم یکی از این دو تا جا رو بریم و همسرم با کت و شلوار باشه سعی می کنیم هر جوری شده لباسشو عوض کنیم بعد بریم.
این درست مثل این هست که همسرمون توی عروسی با یه تی شرت و شلوار جین و کتونی بیاد.
من منظورم این بود شاید درست بیان نکرده بودم.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش