2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869333 بازدید | 28433 پست
ممنون می شم از تجربیاتتون برام بگین

می خوام دیگه معلم و مدیر خونه نباشم

می خوام یه زن ظریف باشم

باید آروم و خوش رو باشم ، باید مسئولیت رو بدم به همسرم (یواش-یواش) ، باید یکمم ناز و اشوه داشته باشم

اینا جهت یادآوریه ، هی می گم ملکه ذهنم شه

شما ها هم کمکم کنید

زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هااااااااااااااااااااخواهش میکنم انقدر از این روابط ظریفتون نگید......آخه ماها که اینجوری نیستیم دلمون ترکیدددددددد من تو دوران نامزدی اینطوری عشقولانه نبودم چه برسه به الان
توکل بر خدا.
خدمات طراحی و چاپ روی تی شرت،لیوان،سرامیک،پازل و ... www.boobak.com
سلام. من جدیدم. اما تا ص 80 خوندم. مرسی از تاپیک خوبتون.
اطرافیانم تو این موارد ازم تعریف میکنند. مخصوصا همسری. البته با خوندن مطالب شما کلی ایراد از خودم پیدا کردم که احتیاج به تصحیح داره.
من این کارا رو میکنم:

تو جمعی که حضور دارم پیشقدم واسه حرف زدن نمیشم اما اگه بحثی شروع بشه هم صحبت خوبی ام.
تا زمانی که حرف نفر مقابل تموم نشده وسط حف کسی نمی پرم. اگه مجبور بشم چیزی بگم قبلش یه " ببخشید" میگم.
توی جمع با همسرم محترمانه رفتار میکنم.
حتی اگه جمع صمیمی باشه و شوخی هاییتقریبا بدی صورت بگیره اصلا نمی خندم. همین باعث شده جایی که باشم برادرشوهرام اصلا در حضور من شوخی ای که توش حرف بدی داشته باشه نمیکنن.
ممنونم عزیزاااان
مداد ابرو اتود گرفتم خیلی راضی هستم
مداد چشمش به نظرتون خوبه؟
مرسی دوستان که معرفی کردین

من هم یک دختر نزدیک 4 ساله دارم
اصلا اجازه نمی ده ما دو کلام با هم صحبت بکنیممممممممممممم

ولی خوب کم کم دارم یک کارهایی می کنم همسرم رو بغل می کنم می گم خسته نباشی دخترم هم میاد که بغلش کنیم سه تایی همدیگرو بغل می کنیممم ...خیلی لذت بخشه
با صدای بلند نمیخندم و حرف نمیزنم.
با همه صمیمی اما با احترام رفتار میکنم همین باعث شده ببین من و جاری ام فرق وجود داشته باشه.
وقتی وارد جمعی میشم حدالامکان رو مبل میشینم مگر اینکه کم باشه و جا رو به بزرگترا میدم .اینجوری خانومانه تره.
سلام و احوالپرسی و خداحافظی و بدرقه رو جدی میگیرم. محکم و گرم دست میدم. دست دادنهای شل و ول با نوک انگشت اصلا مودبانه و خانمانه نیست.

حتی لباسهای معمولی رو هم سعی میکنم هارمونی رنگی داشته باشن. با اینکه اصلااااااااااا تو خرید ولخرجی نمیکنم.
آروم راه میرم و کار میکنم اما نه شل و ول. آروم حرف میزنم اما کلمات رو کامل و واضح تلفظ میکنم.

یه ایراد داشتم که اصلاحش کردم.........این که خودتون رو مشتاق اطلاعات عمومی یا حرفهای مردان نشون ندید.( گفته یکی از دوستان این تاپیکه.)