2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869571 بازدید | 28433 پست
آفرین سارا کاملاً موافقم
به نظرم اولین و مهم ترین چیز نوع طرز فکر و نوع رفتاره
بعد در ادامه ظاهر و پوششش
بعد کدبانویی و تمیزی منزله

*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
راستی شکوفه خندان من تمام این 70 صفحه رو، فقط نکاتشو که به ظرافتمون بیشتر کمک میکردو از لابلای نظرات دوستان بیرون کشیدم و یه فایل word درست کردم و ذخیره کردم اگه مایلی برات میل کنم.
ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکی که می خوام از آرومی در بیام.بس که آرومم فکر کنم حرص همه رو در آوردم.به جز همسر که معمولا آماج حملات ناراحتیها و عصبانیت آدمه البته بیشتر وقتا هم خودشون آدمو حرص می دن
توکل بر خدا.
خدمات طراحی و چاپ روی تی شرت،لیوان،سرامیک،پازل و ... www.boobak.com
من تو جمع آرومم که اصلا به نظرم خوب نیست.فکر می کنن خجالتی هستی فکر نمی کنن نمیخوای تو هر مدل حرفی وارد بشی یا اظهار نظر بیخود کنی.فکر می کنن کم رویی.ولی مثلا وقتی یه کاری می خوام انجام بدم عجولم.مثلا کارای خونه یا حتی کتاب خوندن.انگار همش می خوام تموم شه.
توکل بر خدا.
گرونی رو که دیگه نگو.من از کلی قبل عروسی هرچی لباس تو خونه ای خوشگل می دیدم می خریدم.هنوز که هنوزه می پوشم.ولی اونایی که ماه پیش خریدم با کلی هزینه، درب وداغون شدن.جنسا هم افتضاحه
توکل بر خدا.
باشه شکوفه خندان عزیز

ایمیلتو برام تو پیغامت سند می کنی تا برات ایمیل کنم؟
ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
به خاطر همین می گم صفرم.چون نه ظرافت جسمی و ظاهری دارم نه رفتاری.باز تو رفتار یه کوچولو بهتر از ظاهرم.انگار هیچوقت فرصتش نبوده به این چیزا فکر کنم.همین الانم ساعت شش می رم بیرون شش غروب برمیگردم.به قول شما وقتی هم میای خونه پخت و پز و رفت ور ورب.دیگه حالی باقی نمی مونه
توکل بر خدا.
راست میگی.الان فقط میدونم که راضی نیستم.نه از رسیدگی به خودم و همسرم و خونه نه رفتارم.با اینکه همش دارم می دوام.باید بشینم چیزایی رو که دوست ندارم لیست کنم.دونه دونه به تغییرش فکر کنم.یه سریاشم از تنبلیمه.مثلا نرسیدن به پوست و ...کاش می شد اول از همه یه کم اعتماد به نفسم بالاتر می رفت
توکل بر خدا.