2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869567 بازدید | 28433 پست
سلام آسکی جون خوبی؟
من هر وقت کسی چیزی میپرسه میگم برای چی میخوای بدونی؟(با لبخند)اگه بازم فضولی کنه میگم نمیتونم بگم ببخشید.یا میگم ازم خواستن به کسی نگم.یا میگم در مورد شما نیست نگران نباش.یا چیزه مهمی نیست خودتو اذیت نکن.اگه من این جوابارو به شما بدم آسکی جون شما بازم ادامه میدی؟؟؟؟؟؟؟اگه نه پس همینارو بگو.این جمله هارو بستگی به موقعیت و نوع پرسش میگم.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
آسکی جون من از آویز موبایل و کیف با عرض معذرت اصلاّخوشم نمیاد فقط و فقط جا کلیدیم فانتزیه اونم نه زیاد جینگیل و منگول.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی سارا جون لطف داری شما.((امروز خیلیییییییی ذوق دارم عکاسی نیرالا عکس گرفته بودیم الان میخوایم بریم تحویل بگیریم خوشحالمممممممم.میدونم هیچ ربطی نداره اما معذرت.چیکار کنم خوشحالم.))
آسکی جون ممنون از یادآوری .درسته سلیقه ها با هم فرق داره.
نونا جون خوبییییییییی؟یه مدت نبودی.مرسی برای لایک.
یکی از موارد برای یه خانوم اینه که بدونه موجودی حبوبات،سبزیجات فریز شده،گوشت و مرغ و ماهی،مواد شوینده و بهداشتی و .... . چقدره و قبل از تمام شدن تهیه بشه.
بچه ها سلام.دیگه همه خانم شدن نمیان......از پست 50 به بالا بیشتر رفته توی بحت کدبانو بودن نه جذاب بودن.

به هار حال منکه از همه تشکر میکنم چون دارم سعی خودمو میکنم که هیولای مرد بودن درونمو بشکنم

و خیلی هم موفقم.همسری هم فهمیده...و.و.
سه زن در دنیا زیباتریند.مادرم.انعکاس تصویرش در ایینه و سایه اش
ارنیا جون شما هم از تجربیاتت بگو همه استفاده کنیم.