2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869540 بازدید | 28433 پست
سلام بچه ها

منم خواننده‌ خاموش بودم

واسه سفر :

کیف دستی شما باید خانم و مرتب باشه

کیف لوازم آرایش موبایل پول دستمال مرطوب و عینک

و حتما چنتا سوزن ته گرد و سنجاق قفلی و یه نخو سوزن با دکمه اضافی همراهتون باشه بسیاار به درد میخوره و اگه لازمتون شد و خیلی راحت دوختو دوز کردین همه میفهمن چقدر کدبانوین
می گن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو می گیری .... فکرشو بکن اگه با خدا دوست بشی ؛ چه زیبا شکل می گیری ... !!!
همیشه تو چمدونتون یه رول دستمال باشه چنتا کیسه فریزر باشه اینا یه وقتایی لازم می‌شه شدییید
می گن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو می گیری .... فکرشو بکن اگه با خدا دوست بشی ؛ چه زیبا شکل می گیری ... !!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص مسکّن یه شیشه کوچولو عرق نعناع یا چهل گیاه داشته باشید اینا نشونهٔ ظرافت و ریز بینی یه خانوم کدبانو هست
اگه با ماشین میرین سفر همون اول یه کیسه بذرید تو ماشین واسه زباله‌هاتون که ماشینتون تمیز بمونه وسایل اضافی رو هم پشت شیشه نچپونید

فقط کیف خودتون تو ماشین باشه ( که وسایل ضروری توشه) و یه سبد برای خوردنی ها

تو اون سبد رو هم به دقت بچینید که هرچی‌ رو خواستید راحت بردارید لوازم چای ( تی بگ شکلات خرما قند ) همرو ته‌ ظرف مراتب بذرید (میوه و نمک و چاقو تو یه ظرف ) و همین‌جور بقیه چیزا( همه چیرو دست بندی کنید) که نه چیزی بهم بریزه نه ۱ ساعت دنبال بگردین
و یه نکتهٔ مهم : چون ساعت زیادی تو مشینید ممکنه لباس چروک بشه پس بهتره لباسمون جوری باشه که کم و دیر چروک بشه که ظاهرمون همیشه تمیز بمونه
واییییییییی 3 مرتبه نوشتم هر 3 مرتبه زد تایید نشدم و نوشته هام پرید یادمم میرفت save کنم.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
برای توی راه ساندویج درست کن با نون باگت.مرغ یا کتلت یا ژامبون.کیسه نایلونی مخصوص ساندویج بگیر هم شیکتره هم راحت تر.گوجه و خیار شور و سس را موقع خوردن اضافه کن فقط خورد کن که آماده باشه.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
برای ارایش : سعی کنید خیلی تو راه ارایش نداشته باشید همینقدر که مرتب و تمیز باشید کافیه
یه کرم برای صورت و یه رژ ملایم کفایت میکنه
سعی کنید تند تند صورتتونو بشورید یا ابرسانی کید که تر و تازه بمونه
اسپری خوش بو کننده فراموش نشه
حتی اگه خونه فامیل درجه یک میری اینارو با خودت بردار،شامپوی سر ،شامپوی بدن((به جای صابون که آب میندازه و هم جا صابونی میخواد و کلاّ برای سفر خوب نیست.))،لیف ،حوله،ناخن گیر،مام یا اسپری rexona،(( با عرض معذرت نوار بهداشتی این اولین چیزیه که من برا سفر رفتن بر میدارم و برای یه ساک خانوم واقعاّ لازمه حتی اگر صد در صد مطمئنه که الانوقتش نیست)).
قفل برای ساک یادت نره.واکس کفش اگه کفش چرمی برداشتید.(حتماّبرای خودت و همسرت کتونی هم بردار). اگه با ماشین خودتون میرین به همسرت یادآوری کن دستمال مخصوص ماشین،آب برای ماشین و آب خوردن،زیر انداز ،اگه لازمه ذغال،کبریت و فندک هر دو رو بردارید که اگه یکی کار نکرد دومی و بتونید استفاده کنید.شیشه پاک کن.دستمال مخصوص تمیز کردن.داشته باشه.
یه کاغذ برداریه جای آروم بشین و فکر کن و هر چی به ذهنت میرسه یاد داشت کن .بعد هر چی میذاری توی ساک تیک بزن.تا یادت نره.