2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869531 بازدید | 28433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان.ممنون از کسانی که یاد آوری میکنن که خانوم تر باشیم.من واقعاّمیگم اینجا برام معجزه کرده و مثل یه کنترل کننده هست برام هر کاری میخوام انجام بدم اول یاد شما میفتم و یاد آوری ها بعد میگم نه این درست نیست.سارا جون از فکر مثبتی که در مورده من داری ممنونم.راستی محل کارم هر وقت میخواستم برگه ای یا نامه ای بفرستم همین جوری میدادم که ببرن الان درخواست دادم به انبار و کلی پوشه و کاور کاغذ گرفتم با اونا میفرستم همه همکارام چهار چشمی نگام میکنن و میییییدونم دارن فکر میکنن چرا اونا این کارو نمیکردن.برای تمام وسایلم ارزش بیشتری قائل شدم.مرتب میرم فروشگاهها سر می زنم بعد میبینم مثلاّفلان وسیله که من اصلاّهواشو ندارم چقدر گرون شده و اگه خراب بشه باید کلی پول هزینه کنم.کارتهای عابر بانکم هم یه جاکارتی دارم ووقتی جایی استفاده میکنم همه با تعجب نگاه میکنن و حتی بعضیا میپرسن.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
خوب منم بگم
رفتم دامن خریدم تا میتونم توی مهمونی ها با بلیز دامنم یا پیراهن
بابام اینها که اومدن خونم یا مادرشوهرم اینها من پیراهن پوشیدم
کلی کیف کردم

کشوهای محل کارمو مرتببببببببببببببب کردم حسابی
ولی دروغ نگم مثل رانا نیستم متاسفانه یادم میره ظریفففففففففففف کاری کنم
بله

میشه درمورد تیپ توی خیابون با مانتو هم نظراتتونو بگین؟؟؟
بچه ها من دوست دارم ارایش ملایم داشته باشم تا مرتب به چشم بیام ولی اصلا دوست ندارم پاک کنم حوصله ندارم همشم فکر میکنم الان صورتم چروک میشه

راستی من یه سفر در پیش دارم نکاتی رو که به ذهنتن میاد برای خانوم بودن تو سفر خانوادگی و دسته جمعی بگین
سلام دوستای مهربون...منم در حال تمیرینم.نوع حرف زدنمو با همسرم عوض کردم...خیلی جواب داد.دستم هم که درد میکنه خخخخخخخخخخخخخخخ دیگه چیزی دست نمیگیرم....

عسل جون من جوراب شلواری با مانتوی بلند که پشتش از کمر یه کم جمع شده رو خیلی دوس دارم.الانم که دیگه این کیلیپس بزرگا که طاقچه میشدن کلا از مد اوفتادن.
سه زن در دنیا زیباتریند.مادرم.انعکاس تصویرش در ایینه و سایه اش
اخههههههههه ارنیا باید یکم روی این حرف زدن با آقایون همسر مانور بدیم به خدا ....هم واسه بیان درخواستهامون
هم واسه ناز اوردن و لوس کردن خودمون تا قرص و محکم تو دلشون جا بشیم

چرا اینقدر اینجا خلوته
چرا کم میاین
چرا تجاربتون و نکاتتونو نمیاین بگین
چرااااااااااااااااا
حتما خانم ها ظیریف مریف شدن خووووووووووووووووووو

بچه ها یه یکی از دوستام هست وقتی میخواد سر سفره لیمو ترش بخوره کلشو میبره دهنش و نوش میکنه...

فکر میکنم خیلی اینکار بده.....
سه زن در دنیا زیباتریند.مادرم.انعکاس تصویرش در ایینه و سایه اش
عسل جون واسه سفراىنا ىادت نره,وساىل رىزه هاتو تو کیفاى خوشگل بزار,انواع تى بگ ,کافى میکس,ادامس,بزار.وساىل ضرورى در سایزهاى کوچک مثل خمیردندون و....

واسه پاک کردن اراىش یا دستمال مرطوب استفاده کن ىا کل صورتت با شامپو بچه بشور