2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869540 بازدید | 28433 پست
لباس به اندازه کافی‌ ببر که مجبور نشی‌ هرروز لباس بشوری

تو خونه واسه خودت تصور کن که چی‌ رو با چی‌ می‌پوشی هم خودت هم همسرت ( از اضافات بپرهیز هرچی‌ چمدونت جمو جور تر باشه بهتره )
می گن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو می گیری .... فکرشو بکن اگه با خدا دوست بشی ؛ چه زیبا شکل می گیری ... !!!
یه پتو حتی شده مسافرتی بردار.زیر انداز همینطوری صندوق عقب ماشین ننداز بذار توی یه نایلکس بزرگ دسته دار که هم حملش راحتت تره هم کثیف نمیشه.من حتی یه جایی اطراف تهران بریم 4-5 تا کیسه زباله همراهمه.اگه وقتی داریم میریم اطرافم زباله ای هم باشه یه کیسه فریزر دستم میکنم و بطری ها و.. جمع میکنم.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برای سفر به هیچ عنوان دامن نمیبرم چون اصلاّ راحت نیستم.شلوار و شلوارک.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
همیشه یه بسته دستمال فله ای برمیدارم اگه نداشتم رولی بر میدارم هم جمع و جور ترن هم اینکه جعبه ای زود تموم میشه.
تیغ ژیلت و موچیییین حتما بردارین که تا اخرین روز سفر تمیز یاشین
می گن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو می گیری .... فکرشو بکن اگه با خدا دوست بشی ؛ چه زیبا شکل می گیری ... !!!
لیوان یک بار مصرف از این کاغذی ها بخر که ضرر نداشته باشه.و شستن نداشته باشی آخه زیاد استفاده میشه.فلاکس چای و از قبل چک کن که مشکلی نداشته باشه.خوراکی هایی که میخواین توی راه بخورین دم دست بذار که نخواین وسط جاده نگه دارین تا خوراکیها رو از صندوق بردارین.
اینا در مورد سفر.و اما تولد:
نای نای نانای نای لی لی لی لی لی
از همین الان کیک مورد نظرت و انتخاب کن داخل یکی از طبقات یخچال هم یه اندازه بزن تا بتونی به قنادی سایز کیکو بدی(ممکنه مجبور بشی تو آوردن و سرو کیک زمان بذاری و اگه کیک توی یخچال جاش نشه دیگه تمام برنامه هات به هم میریزه).از الان مشخص کن چی میخوای درست کنی اگه غذایی تا حالا درست نکردی اون غذارو به عنوان غذای اصلی قرار نده که اگه خراب شد مهم نباشه و بتونی حذفش کنی.
آرایشگاه نوبت بگیر و جوری تنظیم کن که حداقل 1-2 ساعت قبل از مهمونا حاضر بشی.جای مهموناتو از الان تایین کن.برای هر مهمونت یه رخت آویز آماده کن و وقتی میخوان لباس عوض کنن بده دستشون
اگه مبلهات برای مهمونات کمه حتماّکرایه کن خیلی بده تو مهمونی یه عده رو مبل میشینن یه عده رو فرش.فلان بایییییییییییی تا فردا و ادمه صحبتها