2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869524 بازدید | 28433 پست
عسل بانو جان
خجسته جونم
مرسی عزیزان بهتر شدم
عسل بانو جان نکات بسیار خوبی گفتید
من خودم از اول ازدواجم هر وقت مهمون داشتم این نکات رو رعایت میکردم:
1- دو مدل غذا درست میکنم که حتما یکیش جدیده
2- همیشه یه چیز جدید تو سفرم هست حالا یه دسره یا غذا یا پیش غذا یا نوشیدنی
3- سعی میکنم به بهترین شکل غذاهام رو حتی یخهایی که میخام تو پارچ بندازم رو تزیین کنم
4- همیشه از قبل به شوهرم میگم سفره رو چه جوری بندازه و هر چیزی رو کجای سفره قرار بده که دست همه به غذا و اینا برسه
5- حتما موقعی که مهمون داریم خونه رو چک میکنم که همه جا تمیز و مرتب باشه و جایی گرد و خاک نمونده باشه مخصوصا روی پریزها و لبه دیوار - بنظرم یه جای بسیار مهمی که باید خیلی تمیز باشه ببخشید دستشوییه من خیلی به نظافت دستشویی حساسم و بنظرم تمییزی یه خانوم خونه رو از تمیز بودن کاشی ها و وسایل دستشوییش میشه فهمید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه این کارا باعث میشه که همه پی به زنانگی و خانوم بودن شما ببرن
عسل بانو جان گل گفتی اینترنت بسیاررررررررررررر کمک میکنه به پختن غذاهای جدید و حتی دسرهای چشم گیر من خودم همیشه از اینترنت استفاده میکنم و کلی چیز یاد گرفتم در مورد غذا- دسر - انواع ژله و تزیینات
دوستان خوبم سلام ، همگی به مطالب مفیدی اشاره کرده اید .ممنون

یه سوال : به نظر شما کمک کردن در پذیرایی و کارهای مهمونی در خانه میزبان مخصوصا" در مهمانی های خانواده شوهر بر خلاف ظرافت های زنونه هست ؟
از اونجایی که خیلی خونواده ها مثل خونواده شوهر من پر توقع هستند و شوشو هم مدام در خانه مادرش به من گوشزد می کنه که پاشو کمک کن ( حتی اگه خودم حالم خوب نباشه ) این سوال خیلی فکرم رو مشغول کرده لطفا" جواب بدین کمک کردن باشه یا نه ؟ در چه حدی باشه ؟
ترامیسو !!!! اسمت که دسره !!!!

کمک به نظر من حد و حدود داره . نباید مثل خود میزبان کار کرد . میتونی تعارف کنی که کمک کنی. و مثلا تو آوردن وسایل سفره کمک کنی نه چیدنش . یا مثلا سالاد درست کنی. یا فقط تو اشپزخونه باش .
راستش عقیده ی شخصی من اینه که در همه ی رفتارها با همه ی افراد اخلاق رو در اولویت قرار بدیم . نه بدی کنیم و نه بزاریم که کسی بدی کنه . طوری رفتار کنیم که اطرافیان حد و حدود خودشون رو بشناسن . جز با افرادی که با آژمودنشون متوجه شدیم که نسبت به ما خلوص نیت دارند با کسی صمیمی نشیم .
من اگه خونه مادرشوهرم برم و خودشون باشن می گه همه چی تو یخچال هست هر چی می خورید خودت درست کن .

اگه یه مهمونی خانوادگی هم داشته باشن من و جاری ام از اول تا آخر باید تو آشپزخونه باشیم و مثل خونه خودمون تقریبا" همه چی رو آماده کنیم .
الان با نی نی سخته ولی باز هم انتظار دارند .
تیرامیسو جون خانواده شوهر منم همینطور بودن ولی من از اول کاری نکردم....یعنی اول با شوشوم کار میکردم ولی ونا گفتن خوشمون نمیاد پسرمون خونمون کار کنه منم همونو بهونه کردم دیگه کار نکردم...الانم موقع کار که میشه سریع بچمو میگیرم ببرم بخابونم...البته مادرشوهرم 40 و خورده ایه...اگه پیر بود بیشتر کمک میکردم
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
سلام دلم برای همتون تنگ شده بود (عسل بانو -سارا-آسکی -خجسته و...).منم مهمونی دعوت بودم.همیشه یه کم دیر میرسیدم تمامه تلاشمو کردم که سر وقت تعیین شده مهمونی باشم.لباسامو ست کردم و علی رغم اینکه میدونستم حتی ممکنه خیلیا دمپایی رو فرشی هم نپوشیده باشن من کفش پوشیدم.وقتی رفتم با همه سلام و احوالپرسی کردم ورفتم روی مبل نشستم درصورتی که خیلیا رو فرش نشسته بودن فقط یکبار اونم با اصرار رقصیدم.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش