2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869521 بازدید | 28433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من تازه به جمغتون پیوستم

می شه راهنماییم کنید من می خوام یه کاری کنم که شوهرم به حرفم گوش بده در کل هر چی می گم همون باشه البته منطقی هاااااااااا

مثلا می خوام خونه رو عوض کنم ولی راضی نمی شه
می شه واسه مشکلم راه حل بدین خیلی مهمهههههههههه
برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید
فریبا جون باید کم کم شروع کنی...اوایل ازش تعریف کن و اینکه چقدررررررررررررر همیشه تصمیمات عاقلانه میگیره و اینااااااا...بعد کمکم چیزی که میخوای و بهش تلقین کن...مثلا اینکه چه خوب میشد اگه 1 خونه خوب داشتیم،زندگی قشنگمون اینطوری بهتر میشد و ایناااااا...بعد همسرت احتمالا 1بار پیشنهاد عوض کردن خونه رو میده،همونو بزرگگگگگگ کنننننن...کلی ذوقق کن ازش تشکر کن،پیش خانوادت و خانوادش واسه این تصمیم مهم ازش تشکرررررررررررر کن واینااااا دیگه.....
هر جایی رو که اینا گفتم خودت با ناز و اطوار مخصوص خودت بگو
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
وای خجسته جون من همه این کارا رو کردممم اصلا جواب نداده مخصوصااااا تعریف ازشششششششش وای نمی دونم شوهرم لجبازه فقظ باید حرف خودش باشه

الانم 2 روزه باهاش قهرم هر چی هم منت کشیده محل نذاشتم نمی دونم
حالا باید چه کنم
اگه می شد توان گذاشت روی لجبازی یه توان بی نهایت می زاشتم
برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید
سلام .
من تا الان خواننده یخاموش بودم .

نکاتی که تو این تایپیک بود رو واسه خودم تو یک دفترچه نوشتم تا الان شده 66 مورد .( تکراری ها رو ننوشتم)

من خیلی دوست دارم تو جمعی که اطلاعات دارم صحبت کنم چون اطلاعات عمومیم هم خوبه اما خودم اذیت میشم از اینکه بخواهم زیاد صحبت کنم

من تا به امروز اصلا به تیپم و پوستم اهمیت ندادم !! راستش با اینکه 23 سالمه اما اهل این چیزها نبودم . البته دوست داشتم اما وقت عمل بی اهمیت بودم. خیلی هم لاغرم . 46 کیلو با قد 168. با این لاغری اصلا نمیدونم چی بپوشم که بهم بیاد؟! البته ذکر این موضوع لازمه که خواهر من جز خوش لباس ترین افرادیه که میشناسم ! اما خودم خیلی بی توجهم .
مادر شوهرم هم همیشه مرتب میپوشه با وجود سادگی زیاد .
این مواردی که اینجا گفته میشه بیشتر یاداوریه.همه میدونیم هر چی که بگیم اینطوری قشنگتره مربوط به ظرافت زنونس.پس کوچکترین چیزو ندیده نگیریم چه تو روابط چه تو خونه داری یا رابطه با همسر.اگه تغییر جای یه گادان قشنگتره تعلل نکنیم این کار مارو به خودمون نزدیکتر میکنه
از تغییر رنگ تو لباسا استقبال کنیم بر خلاف تصور ما که فکر میکنیم فقط دو سه رنگ به خصوص به ما میاد گستره زیادی از ترکیب رنگها مارو جذاب میکنه که اغلب با تجربه بدس میاد پس این دفه خاستیم لباس بخریم شجاعت به خرج بدیم رنگ زیبایی رو بخریم که تا الانم نداشتیم.اصلا یکی از دلایل جذابیت مانکنای لباس همین تنوع رنگی هست که میبینیم وبرامون تازگی داره
همه چیزو امتحان کنیم لباسی که هیچ وقت نداشتیم تمام رویاهای کودکیمون که تو کارتونا میدیدیم ومیخاستیم مثل تور لباسای اکلیلی یا براق سنجاق سرای رنگی تل هایی که گل داشت.