2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869443 بازدید | 28433 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم دیگران به کسانی احترام میذارن که به خودشون احترام میذارن خودشون رو دوست دارن برا خودشون وقت میذارن وقتهایی که به خودم اهمیت میدم شوهرم و اطرافیانش بیشتر بهم اهمیت میدن من یه وقتهای برا خودم کادو میگیرم یا یه چیزی برا خودم میخرم روحیه ام عوض میشه یا برا خودم تنها که باشم چای و میوه میارم یه چیز دیگه وقتی با جمع بیرون میریم مطیع کسی نباشیم سلیقه خودمون رو در نظر بگیریم البته اگر جمع رو چیزی نظر داره ما اون موقع تابع جمع باشیم اما اگر کسی مهمون کردمون نگیم هرچی خودت میخوای نظرمون رو بگیم
خوب و خوشید همگی؟
منم چند روز بود فقط میخوندم

یه نکته مهم که به نظرم رسید اینه که اصلا به غذا ناخنک نزنیم. بخصوص وقتی تو آشپزخونه کسی هستیم یا سر میز غذا...
اصلا جالب نیست. من دیشب خونه مادرشوهرم نزدیک بود یه سیب زمینی سرخ کرده رو از تو ظرف بردارم بخورم جلوی خودمو گرفتم و یاد این تاپیک افتادم

نکته بعدی که من بدم میاد قاطی کردن ماست با غذاست... بعضیها عادت دارن ماست رو رو برنجشون میریزن و قاطی میکنن و میخورن... مثلا ماست قاطی لوبیا پلو... خیلی به نظرم اعصاب خورد کنه!

خاروندن سر یا بدن خـــــــــــــییییلی زشته! حتی یکبار!!!

تن صدا تو صحبت کردن خیلی مهمه. بلند بودنش بی کلاسی و خیلی آهسته بودنش از نظر روانشناسی دلیل بر کمبود اعتماد به نفسه

هارمونی رنگها رو یادمون نره... لباس با گل سر و زیورآلات و کفش. بهم بیان. از اونطرفم روی مانتو با هم ست باشه. یعنی کفش و کیف و مانتو و شلوار

پوشیدن ساپورت ضخیم با دامن میدی خیلی به نظرم شیکه... هر از گاهی دامن رو کوتاهتر و جوراب رو ضخیمتر کنید

بدون استرس و راحت صحبت کردن تو جمع خیلیییی خوبه. روی جس همسر در جلب اعتمادش هم مفیده

حتما تو عروسیها از کیف مجلس عروسی استفاده کنید. اینهایی که کوچولوئه و پشت درش آینه داره فقط برای عروسیه به نظرم خیلی بهتره تا کیف مهمونی رو ببریم...

هیچوقت پشتمون به کسی نباشه وقتی میشینیم...جامونو عوض کنیم... خیلی به این مسئله دقت کنیم و اگر بود تا حد امکان صندلی رو کج بگذاریم که پشتمون نباشه. اگه نمیشد حتما عذرخواهی کنیم

داشتن دوربین تو مجالس هم مناسبه

کتونی رو با شلوار پارچه ای رسمی نپوشیم... شلوار جین رو با کفش زنونه مجلسی نپوشیم... اصلا هماهنگ نیست
سلام به همه
مرسه از همه که میان و نکاتی رو یادمیدن یا یاداوری میکنن تا تاپیک پر رونق بمونه
عالیه دوستان
ولی تمرین یادتون نره تمرین تمرین تمرینننننننننننننننننننننننننننن

بیاین و از کاراتون بگین اینطوری هم یاد اوری میکنین هم خواننده توی ذهنش تجربه شما رو مجسم میکنه و این باعث میشه بیشتر و بهتر توی ذهنش هک بشه
دوم اینکه خودمونم بیشتر از قبل به کارامون توجه کنیم
اینجوری همدیگرو تشویق میکنیم به انجام دادن کارها

یه نکته خیلی خوبم داره این موضوع باعث میشه ما توی زمان حال زندگی گنیم تا بتونیم خانوم باشیم و رفتار کنتر ل شده داشته باشیم
خوب حالا در مورد صحبت کردن با موبایل

سعی کنین توی جمع با موبایلمتون صحبت نکنین
اگه احیاینا زنگ خورد گوشیتون یا خواستین تماس ضروری بگیرین از جمع غذر خواهی کنین و برین به یه مکان یا اتاقی که شلوغ نباشه حتی الامکان خودتون باشین فقط که هم خودتون معذب نشین موقع صحبت کردن هم بی ادبی نباشه که دارین وسط حرف بقیه با موبایلتون صحبت میکنین
یه وقتهایی ناخود اگاه یا از تن صدای ما همه ساکت میشن شایدم خیلی هاشون دوست نداشته باشن گوش بدن به حرفهای ما شایدم بدشون نیاد به هرحال ممکنه حرفایی زده بشه که قرار نیست دیگران بفهمن یا ممکنه جوری باشه که برداشتهای بدی ازش بشه حتی ممکنه اینقدر سخت باشه جواب کسی رو که پشت خطه بدیم که اون بنده خدا رو هم ناراحت کنیم یا اینکه فکر کنه ما سر سنگینیم یا اتفاقی بدی افتاده برامون که اینقدر معذب جواب میدیم چون از موقعیت ما خبر دار نیست
تا میتونین تماسهای غیر ضروریتونو به بعد موکول کنین
و اگه امکانش نیست جواب تلفنتونو بدیم از کسی که تماس گرفته عذر خواهی کنید بگید بعدا باهاش تماس میگیرید
توی تاکسی اتوبوس توی ماشین خیلی مواظب حرف زدنتون باشین حواستون نیست ممکنه شوخیهای بکنین با شخصی که بهتون زنگ زده که جالب نباشه ممکنه همسرتون باشه بخوایین با ناز حرف بزنین که قشنگ نیست و درستم نیست ممکنه کسی دلخورتون کرده تن صداتون بره بالا و بقیه فکر کنن چقدر زشت و زننده حرف زد یا چقدر عصبیه و بی ادبه
خلاصه رعایت کنین

یه جا خوندم زنگ موبایلتون نشانه شخصیت شماست پس زنگ زیبا و در شان خودتون بزارین واسه گوشیتون
به نظر من یه خانوم باید به روز باشه.مثلاّچیزایی که مد میشه هم مد نظر قرار بده.مثل عهد حجر لباس پوشیدن قشنگ نیست و زیاد هم خانومانه نیست.

وقتی میرین مسافرت مخصوصاّاگه جایی میرین که مراسمی دعوت هستین لباسهای مهمونیتون بهتره توی کاور لباس باشه قیمتی هم نداره اما خیلی شیک تر و خانومانه تر هست وقتی هم میرسین اگه احیاناّچروک شده اتو کنین اگه خودتون نمیتونین بدین خشک شویی.به بهانه اینکه مسافریم هیچ وقت شلخته نباشین.

من یه لیست تهیه کردم و گذاشتم توی جیب ساک مسافرتی که چه چیزایی با خودم بردارم.و خیلی راحته.هر چی برمیدارم کنارش تیک میزنم.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
همیشه توی کیفتون یه کتابی مجله ای چیزی که علاقه دارین بهش بزارین ممکنه مدتها تصیمیم داشتین که بخونینش وقت نکردین
حالا از موقعیتهاتون استفاده کنین مثلا توی صف اتوبوس مترو توی تاکسی توی وسایل نقلیه بجای اینکه به بقیه مردم خیره بشین و یا مجبور باشین حرفهاشونو بشنوین یا بجای اینکه افکار بیخود بیاد تو ذهنتون از وقتتون استفاده کنین و مطالعه کنین

اینجوری هم اطلاعاتتونو بالا بریدن ووقتتونو هدر ندادین هم به نظر محترم و با دانش جلوه میکنین
یا میتونین توی گوشیتون یا ام پی تری پلیرتون اهنگهایی که دوست دارین سخنهای سخنرانان بزرگ مطالب اموزشی و ....هر چیزی رو بریزین و توی گوشتون بزارین و بهش گوش بدین به شرط اینکه مشخص نباشه چی تو گوشتونه یا یه دفعه با اهنگ شروع نکنین به تکون خوردن و زیر لب زمزمه کردن

من الان یک هفته است توی تاکسی که میشینم اگه حال داشته باشم و بدونم خوندن کتاب فایده داره و میفهممش حتما شروع میکنم به خوندنو اعتماد به نفسمم بیشتر شده تا اینکه به بیرون نگاه کنم به حرفها بقیه مجبور گوش بدم کتابهایی که مدتها دلم میخواست بخونم و فرصت نداشتم
عسل بانو جان با تمام صحبتهاتون موافقم غیر از تو تاکسی کتاب خوندن.آخه هم چشم و ضعیف میکنه و آسیب میرسونه و هم اینکه مجبوریم کتاب و دست بگیریم و اگه مثلاّعقب نشسته باشیم و دونفر دیگه هم عقب نشسته باشن بقیه اذیت میشن این نظر شخصیه منه شاید اشتباه میکنم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام رانا جون
اره توی تاکسی یکم سخته ولی توی مترو و توی صفهای انتظار نه
سخت نیست
منم صبحهایی که فکر کنم چشمهام خسته است نمیخونم زمانی که سرحالم کتابیم که میگم کلماتش مشخصه و ریز نیست

ولی اره دست میگی سلامتی چشممون واجبتره
منظورم این بود به هر شکلی میتونیم از این زمانمونم استفاده کنیم حالا خیلی از کتابها هست توی اینترنت صوتیه میتونیم دانلود کنیم و گوش بدیم

چرا دو نفر عقب اذیت بشن؟؟؟
رانا جون منم واسه بستن ساک مسافرتیم لیست تهییه میکنم و تیک میزنم هیچی رو هم از قلم نمیندازم وفقط یه مشکل بزرگ دارم اگه کمکم کنین ممنون میشم اینکه
همش میگم این لباشس و بردارم شاید نیاز شد
اینو بردارم شاید گرم شد شاید سرد شد شاید نامحرم اومد و........د رنتیجه یک عامه لباس برمیدارم که ممکنه اصلا استفاده هم نشه ولی زمانهایی که بر نمیدارمم به همون یه وسیله نیاز پدا میکنیم چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه یه بار این اتفاق افتاد ما سه نفر عقب تاکسی نشسته بودیم یه خانوم کتاب درآورد شروع کرد به خوندن آرنج دستش برا اینکه میخواست کتاب و محکم نگه داره یا تو پام بود یا تو پهلوم واقعاّ اذیت شدم.