2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869404 بازدید | 28433 پست
سلام خانوما.من تاالان خواننده خاموش بودم. از وقتی پسرم دنیا اومده سرکار نرفتم.واسه همین اعتماد به نفسم خیییییلی اومده پایین .میشه راهنماییم کنید که جه کارهایی انجام بدن که دوباره مثل دختریام با اعتماد به نفس بشم. دوم اینکه من اصلا تا حالا متاسفانه شیک نمیگشتم ، یا لباسای زیبا و جذاب نمیپوشیدم چون احساس میکردم تو چشم میام و این احساس منو معذب میکرد و هنوزم اذیتم میکنه. میشه برای این احساسم هم راهنماییم کنید. ممنونم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آذین فر عزیز خوش امدی

قرار نیست ما چیزی رو از هم تقلید کنیم که باعث بشه از خودمون و رفتارمونم دور بشیم

ما قرار بهم یاد اوری کنیم تا به اون زنونگی و ظرافتمون که بنا به دلایلی ازش دور شدیم وفراموشش کردیم برگردیم

اینها همه نکاتیه که یک زن برای زنونه بودنش باید داشته باشه نمیگم صد در صد اما همه نزدیکتر میکنه ما رو

اصلا تو وجودمون بوده اما بس که بی توجهی کردیم و رفتارهای دیگه رو جایگزینش کردیم به فراموشی سپرده شده و الان که داریم تمرین میکنیم برامون عجیب غریبه
سلام من تا آخر کتاب زن واسپرده رو خوندم پارسال خیلیییییییییییی خوبه.الان یه کم فراموش کردم .اوایل همین تاپیک هم توصیه کردم خوندن این کتاب رو به همه خانومها.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام رانا جون خوبی؟؟؟؟

من بر اساس حرف خجسته دارم شبها لباس خواب میپوشم هم خودم یه حس دیگه دارم اینکه قسمت خوابیدنمم برام اهمیت داره هم همسرم خوشش اومده

راستی خجشته راهکاها که تموم بشو نیست فعلا ولی میتونیم از کاهامون بگیم برا هم یاد اوری هم میشه برای بقیه
خانومهای خوش تیپ
موقع نشستن روی صندلی و توی ماشین حتما با دستتون پشت مانتوتونو صاف کنید و بعد بشینید تا چروک نشه و مرتب باشه

واسه پولهاتون کیف داشته باشین تا موقع خرید و کرایه دادن دنبال پولها و پول خوردها توی کیفتون نگردین اینجوری نشون میده خیلی بینظمین
چند نکته درباره ظرافت بگم
یه خانم با شخصیت هیچوقت از الفاظ رکیک و چیپ و کوچه بازاری استفاده نمیکنه حالا چه تو جمع چه برای شوهر
البته بعضی کلمات هست که میشه استفاده کرد چون با نمکن ولی اصطلاحاتی چون .... چاکریم ..... مخلصیم ....... و ..... مناسب یه خانم با شخصیت نیست

وقتی مهمونی میرید لباسها و کیفتون رو یه جای مشخص بزارید و اینور اونور ولو نکنید
جای مناسب لباس روی جالباسیه و کیفتون رو هم میتونید پایینش قرار بدید اگر هم جای مناسبی پیدا نکردید از صاحبخونه بپرسید که کجا اینا رو قرار بدید
از گذاشتن لباس و کیف و وسایل روی تخت میزبان- روی مبل و یا صندلی خودداری کنید

اتاق خواب هر کسی یه مکان کاملا خصوصیه و هیچ کس حق نداره بدون اجازه واره شه وقتی قراره مهمان به منزلتون بیاد حتما در اتاق خواب رو ببندید اگر هم جایی میرید مهمونی وارد اتاق خواب میزبان نشید یا وسایلتون رو اونجا نزارید مخصوصا روی تخت مگر اینکه اتاق دیگه ای نباشه که در اونصورت با اجازه میزبان وارد اتاق بشید (حتی اگه کسی تو اتاق نباشه) و وسایلتون رو بزارید
من خودم خیلی رو این مساله حساسم و دوست ندارم هر کسی از راه میاد سرش رو بندازه پایین بره تو اتاق خواب....
چند بار برام پیش اومد که مهمونام این کارو میکردن از اون به بعد در اتاق خوابم رو میبستم و هر کی میخاست وارد بشه اول میومد اجازه میگرفت درستش همینه

مرسی سارا جان از نکات خوبت
اره منم درمورد اتاق خواب خیلییییییی موافقم باهات

من برای اینکه بتونم خوب برنامه ریزی کنم تا به همه چیز برسم دارم کتاب قورباغه را قورت بده ،رو میخونم خیلی عالیه
دارم کم کم تمرینهاشو اجرا میکنم اما برای ذهناشفته و سردرگم و شلوغ من خیلی خوب بود داره نظم میگیرهاگه به مرحله اجرا برسونمش که دیگه عالی میشه
خیلی وقت بود تو کتابخونم بود یه دفعه یادش افتادم پیشنهاد میکنم بخونینش

یهنکته خوب که مدام توش میگه اینه که هر کاری اولش سخت بهنظر میاد اما به مرور وقتی به عادتمون تبدیل بشه دیگه به راحتی بدونصرف انرژی انجامش میدیم
میگه ذهن مونم مثل ماهیچه هامون عمل میکنه با تمرین و تمرین قوی و قویتر میشه و کاهایی که عادتمون بشن انجامشون برامون کاری نداره

دیشب خونه مامان شوشو بودیم خواهرش کنکور داده
تلفنی به شوشو گفتن رتبشو ولی دیشب اصلاااااااااااا به روی خودشون نیاوردنننننننننننن
با اینکه داشتم از فضولی منفجر میشدم ولی اصلااا بروی خودم نیاوردم....1خانم باشخصیت نباید تو چیزی که بهش مربوط نیس کنجکاوی کنه
دیشب دمپایی روفرشیمم پوشیدم،لباسمم خیلی مرتب بود،کفش پاشنه بلند پوشیدم و با اینکه خسته بودم ولی کاملا صاف نشستمممم
خیلییییی این کارا تو نظر و برخورد جمع تاثیر داره
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
مامان نی نی ناز جون تو چشم اومدن خیییلیییی با جلف بودن فرق دارههه،شیک باش و تو چشم ،چه اشکالی داره
وقتی شیک بگردی دوباره اعتماد به نفستو بدست میاری
با سرکار نرفتن اعتماد به نفست اومده پائین عایا؟؟!!!
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍