2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869408 بازدید | 28433 پست
من فقط موقع خواب موهامو باز میزارم،حس میکنم اینطوری همسرم بیشتر خوشش میاد...موهامم خیلی بلنده
تو روز فقط موقع باز و بسته کردن از قصد میرم جلو همسری میکنم که ببینه
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما 1 دوستی داریم مجرده و این اصولو خیلییی رعایت میکنه...ولی چون ارایش نمیکه انگار 1جوریه...انگار عصا قورت داده...خیلی ظریفو مودبه...لباساشم همیشه خیلی شیکه...ولی 1کممم زیادی لاغره
پس هیکل متناسب و ارایش خیلی مهمهههههه
من هم هیکلم و قدم خوبه و متوسط
قدم 160 وزنم 56

ترک زایمان و از این چیزها هم ندارم رنگم هم گندمیه و همسرم دوست داره
منتها از نظر زنانگی تقریبا صفرم
موهام الان دکلره شده منتها همش از پشت ساده می بندم نه سشواری چیزی اینقدر موهام صافه هیچ حالتی نمی گیره

لباسهام و همچیم معمولیه
من اومدم دوباره
در مورد حلقه ازدواج....... شوهرم خیلی دوست داره که همیشه دستم باشه و اگه ببینه دستم نیست دلخور میشه
ولی من برای اینکه حلقه طلام خراب نشه و از شکل و رنگ نیفته و مثل روز اول بدرخشه ..... از روز اول یه حلقه بدل که حالا میتونه استیل یا نقره باشه خریدم و همیشه دستمه ولی برای مهمونی حلقه اصلیم رو میندازم الان بعد 3 سال هنوز مثل روز اولشه...
در ضمن اون حلقه بدله هم اگه خراب بشه یا گم بشه که برای خودم اتفاق افتاد ..... دیگه غصش رو نمیخوریم و سریع میریم یکی دیگه میگیریم من تو این 3 سال سه مدل حلقه عوض کردم اینجوری واسه خودمونم تنوع داره
عسل بانو جان
راستش من خودم مانتو شلوار رسمی برای محل کارم نمیپسندم من تو شرکت خصوصی کار میکنم ولی همیشه تیپای سنگین میزنم واسه سرکار تازه مقنعه هم سرم میکنم
شلوار لی هم میپوشم تیپای مختلف ولی سنگین میزنم مثلا خیلی کوتاه نمیپوشم یا آستین کوتاه همینطور
شلوار لی به نظر من شیکه ........
بیشتر دخترا حتی الان که اینقدر هوا گرما شلوار لی میپوشن که خیلی هم قشنگ و شیکه
ولی لباس رسمی و ست من رو یاد کارکنان آژانس هواپیمایی میندازه
من سر کار نمیرم اما از بین همکارای شوشو ازونایی که همش مانتو مشکی تنشونه خوشم نمیاد،حتی اگه چندین مانتو مشکی داشته باشن...به نظرم هراز چند گاهی بد نیست مانتوهای رنگی بپوشین مثلا سبز تیره یا ابی تیره
لازم نیست مانتو شلوار یک رنگ باشه تا رسمی به نطر بیاد پارچه های سفت تر برا لباسای رسمی مناسبترن.بسته به کار هم هست مثلا یه بازاریاب بهتره رنگای روشن رو ست کنه. یه یه کسیکه تو جلسات رسمی باید حضور داشته باشه میتونه از چاخونه های ریز دوزنگ با شلوار مشکی استفاده کنه.
سلام خانومای زیبا و متین
یه خانم خوب خونش همیشه باید مرتب باشه.من برا این کار برنامه ریزی کردم هر روز یه جای خاص نتیجش اینه که خونه همیشه مرتبه و تمیز کردن دیگه وقت زیادی نمی گیره. مثلا شنبه نظافت آشپزخونه، یک شنبه سرویش بهداشتی و حموم......
فقط میمونه ریختوپاشهای بی وقفه دخترم و آقای همسر که هر چند ساعت یه بار با یه حمله انتحاری از پسش بر میام
نکته طلایی برا تمییز موندن خونه اینه که"هر چیزی رو برداشتین دوباره مرتب و تمییز سر جاش بذارین"
سلام من چند روزه تاپیک رو پیدا کردم کل ‏۵۵‏ صفحه رو خوندم عالی بود من قبلا تاپیک لطافت زنونه و کدبانو شیک و اینا بودم خوبن هنوزم هستن اما رفته سمت مشاوره لوازم آرایش و این مسایل امیدوارم اینجا این جور نشه ‏