2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869367 بازدید | 28433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم دیشب به یادتون بودم و واسه همتون دعا کردن اگه خدا قبول کنه به امید شادی .سلامتی . ارامش و خوشبختی همیشگی
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
سلام عزیزان،
ممنون نونا جون
من معتقدم علاوه بر حرکات اروم و با متانت باید روی افکار، نگاه و لحنموم هم کار کنیم.نگاه باید نافذ و مطمئن و لحن اروم و محکم باشه که لازمه ی اون داشتن اعتماد به نفس بالاست و لازمه ی اعتماد بنفس افکار سازنده و مثبته. وقت اون رسیده خودمونو همین جوری که هستیم بپذیریم و دوست داشته باشیم با همه ی اون اضافه وزنها و کمبود وزنها و قد کوتاه یا بلند..... اون چیزی که مهمه و تو یادها میمونه رفتار ماست.یکی از دلایل مهم افرادی که واقعا ارومن و نگاهشون سرشار از ارامش و اطمینانه اینه که به خودشون و داشته هاشون و توانایی هاشون ایمان دارن پس دلیلی برا هیاهو ندارن، با ارامش و به ارومی و صبوری به خواسته هاشون میرسن. وقت اون رسیده خودمونو دوست داشته باشیم و برای خودمون ارزش قائل بشیم.به داشته هامون فکر کنیم.
من باید با متانت و مودبانه بر خورد کنم چون خودم لایق این رفتارم.
من باید با لحنی ارام و قاطعانه صحبت کنم چون به حرفم ایمان دارم.
من باید به خودم، همسرم و کودکم احترام بذارم چون خانواده من باید مورد احترام واقع بشن
بیایم طوری رفتار و صحبت کنیم که کسی به خودش این اجازه رو نده با ما برخورد بدی داشته باشه نه اینکه ما این اجازه رو بهش ندیم!!
میشه در مورد اروم حرف زدن و تن صدا بگین چجوری تمرین کینیم تا بتونیم پیشرفت کنیم و ادامه بدیم
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
nonajoon
1392/5/8 3:27 ب.ظ

میشه در مورد اروم حرف زدن و تن صدا بگین چجوری تمرین کینیم تا بتونیم پیشرفت کنیم و ادامه بدیم
.................................
تو خونه تنها با خودت بحرف عزیزم
من از بکار بردن کلمات مودبانه خندم میگیره واسه همین تو خونه تنها با خودم درست میحرفم و اون کلماتو بکار میبرم،اینطوری هم تمرینه هم خجالتم میریزه
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍