2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869333 بازدید | 28433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوب در این شبهای قدر از همگی التماس دعا دارم . امیدوارم دعاها و عبادات همگی مورد قبول درگاه حق تعالی قرار بگیره و حاجت روا بشید .
خدای خوب و مهربونم پشتم که بهت گرمه از کوه هم محکمترم، تنهام نذار .
ترانه جون
شروع کن از همین امروز
کم کم این تغییر و ایجاد کن که تو چشمم نباشه
اول ببین کدوم رفتارات رو دوست نداری
کدوم هامردونشت
بعد دقت کن بفهمی همسرت چه جوری دوست داره باشی
در نهایت دست به کار شوووووووووووووووووووو
خواستی بیا اینجا بگو ببینیم چی میتونیم جایگزین کنیم برات کدومها رو میتونیم تقویت کنیم
اینطوری هم تو هم ما کلی پیشرفت میکنیم دیگه
عسل جون بزرگ ترین ایرادم اینه که می خوام کارهام سریع و دقیق انجام بشه اما شوهرم سر صبــــــــــــــــــــــــــــــــر و ارومی کار میکنه مثلن ما باید 8 از خونه بریم بیرون تازه ایشون 5 مین به 8 میره دوش بگیره و کلی طول میده خوب منم دیرم میشه و هی باید بگم بدو بدو و غر بزنم و .......

این یکیش بود
من بسیار دقیق و منظم و توانمندم. من خودم و همه انسانها را دوست دارم
یه مشکل دیگم اینه که شوهرم تا بزور حرف نکشم حرف نمیزنه، ادم درون گرا و کم حرفیه
مثلن میخوام از کارش بگه از دوستاش از ... اما هیچی در واقع احساس صمیمت نمیکنه با من:(((
ترانه جان برای شوهر که دیگه دستمون خیلی بازه مثلا
بلند نکردن چیزای سنگین و اینکه از شوهرت بخای این کارو واست انجام بده
مرتب و خوش عطر و آراسته بودن
پوشیدن لباسهای دخترونه و زنانه مثل پیراهن و دامن (نه از این گشاداهاهاها از این خوشجل مشجلا)
رنگ کردن مو
اینکه به همسرت بگی داری میری آرایشگاه یا وقت آرایشگاه داری
یا داری با دوستات میری استخر
موهات رو بلند کنی
........... حالا اگه یادم اومد بازم میام میگم
هی رئیسم میاد میره ..... نمیزاره که
سارای عریرم تقریبا 50% این کارا رو میکنم اما بیشتر ظرافت رفتاری ندارم با شوهرم! مثلن نمیتونم همونقدر شیک که با مردای دیگه حرف میزنم با ایشون صحبت کنم و گاهی توهین وفحش میدم تو دعواهامون( می دونم خیلی بده خودم بسیار شرمنده ام) گریه:(((((((
عزیزم فکرنکنم اینکه شوهرت درباره این جور مسائل باهات صحبت نمیکنه بدلیل عدم صمیمیت باشه
شوهر منم همینجوری بود ........ ولی من هر وقت از سر کار میرفتم خونه همش درباره اتفاقات اون روزم باهاش صحبت میکردم که مثلا تو اتوبوس اینجوری شد تو شرکت فلانی فلان کار رو کرد ..... حتی اگه از نظر اون بی اهمیت هم باشه ولی من میگفتم
یواش یواش اونم یاد گرفته حالا کوچکترین چیزی که تو محل کارش اتفاق بیفته میاد میگه
مثلا دیروز (شوهرم تو بانک کار میکنه)میگفت خانم فلانی میگه رئیس رو من حساس شده میگه چقدر با موبایل حرف میزنی .........
این یه مساله خیلی بی اهمیته ولی اومده واسه من تعریف میکنه ........
من عقیده دارم مرد رو باید خودت بسازی.....
خدا رو شکر شوهر من این قابلیت رو داره و پروژه هایی که تا حالا روش انجام دادم همه با موفقیت به پایان رسیده
ترانه جون همونطور که خودت میگی فحش و توهین اونم به شوهر واقعا بده
خب یه مقدار رو خودت کار کن که تو دعوا حرفای زشت نزنی
مثلا فعلا صدات رو ببری بالا که تخلیه شی ولی اصلا حرف زشت نزنی
اگه به توهینات ادامه بدی مطمئن باش روتون به هم باز میشه و اونوقت اونم به تو توهین میکنه
در ضمن این یه چیز طبیعیه که هر کسی با دیگران یا مردای دیگه خیلی خوب و ملایم و خانومانه صحبت کنه ولی با شوهر چون صمیمی و نزدیکه دیگه لازم نیست خیلی ادبی صحبت کنیم
شما شوهرت رو چه جوری صدا میزنی ؟ از الفاظ زیبا و عشقولانه استفاده میکنی یا حتی یه عزیزم ساده میگی ؟
درسته مرد رو باید ما بسازیم اما من بعد 10 سال کم اوردم هیچکدومش موفقیت امیز نبود مثلا من ادم مردم دار و اجتماعی هستم ایشون خیر حتی یک دوست صمیمی نداره که به جز برای کار باهاش حرف بزنه هرکاری کردم اجتماعی نشد که نشد

البته که من روشم حتما اشتباه بوده که جواب نداده