2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869333 بازدید | 28433 پست
سلام دوستان من اومدم
من هم دیروز در حال تمرین بودم با ناز راه رفتن و قشنگ نشستن و مهربون رفتار کردن و.... تمرین کردم.
هر گاه خداوند چیزی را در دل تو انداخت بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...
سارا جون خیلی بده که بازدید وپس نمیدن نشونه بی ادبیه.شما هم دیگه نرو اما باهاشون سرسنگین هم نباش.صبر کن تا دعوت رسمی بشین بعد برین خونه هاشون.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا جان در مورد کفش پاشنه بلند آره موافقم که پا رو اذیت میکنه ولی در مواقعی که شوشو جون در کنارت هست حالا به جز پارک و پیاده روی بهتره سختی پوشیدن کفش پاشنه بلند رو تحمل کرد.
دیگه بکشم و خوشگلم کن
هر گاه خداوند چیزی را در دل تو انداخت بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...
ولی بچه ها دقت کردین وقتی در حال تمرین ظرافت زنانه هستیم چقدر احساس خوبی بهمون دست میده ؟
چقدر احساس خانومی میکنیم؟
انگار که به نیازهای اصل زن بودنمون داریم پاسخ میدیم کاری که سالها نکردیم و داشت فراموش میشد.
میخوام یه کتاب معرفی کنم که اگه واقعاّاجراش کنید به بیشتر این ظرافتهای زنانه میرسید.اسم کتاب زن واسپرده هست.توصیه می کنم حتماّبخریدش.تقریباّ5000 تومان قیمتشه اما حرف نداره.من خیلی چیزا از این کتاب یاد گرفتم کتابفروشی های خیابان انقلاب نداشتن .من از کتابفروشی آمه بلوار کشاورز بعد از خیابان کارگر گرفتم.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
دقیقاّ مامان پاشا جان برای همین نوشته بودم خوشحالمممممممممممم
توی این کتاب میگه بایدوقتی کنار همسرتون توی ماشین هستین هی آدرس نگین و نگین داره اشتباه میره مسیرو بذارین اشتباه بره و خودش به این نتیجه برسه.
آره رانا جان من این رو میدونستم که نباید به شوهرمون موقع رانندگی آدرس بدیم در ضمن در حال رانندگی توی مسافرت و مسیرهای طولانی بهتره یه نیم ساعتی بخوابیم اینطوری شوشو احساس میکنه که ما به رانندگیش خیلی اعتماد داریم.
کلا نباید به شوشو بگیم که چیکار بکن چیکار نکن تازه اگه هم بگیم باید کاملا نامحسوس و غیر مستقیم باشه .
خلاصه مطلب در امور خانه باید قدرت مدیریت خودمون رو نشون بدیم و در امور خارج خانه و کاری وپولی ببخشید ها خودمون رو به خنگی بزنیم.
هی بگیم عزیزم من نمیدونم هر جور خودت صلاح میدونی
یه بار که مسافرت بودیم من تو ماشین خوابم برد بعد ها یه بار شوهرم پیش خواهراش گفت که سولماز اینقدر به رانندگی من اعتماد داره که تو ماشین میگیره میخوابه
چه نکته خوبی گفتی من تا حالا نخوابیدم.هیچ وقت توی هیچ ماشینی خوابم نمیبره.حالا خودمو میزنم به خواب.
خوب سارا جان خوبه دیگه لمشون اومد دستت.خوب منظور منم همین بود که اگه مثلاّسلام کردن جواب بدیم.ولی صمیمی نباشیم.
ستاره جون
تو خیابون دیگه تند تند راه نرفتم بلکه آروم و با تمانینه راه رفتم
بعد اگه کسی ازم سوالی میپرسید خیلی آروم و شمرده جوابش رو میدادم
در ضمن جلوی همسری هم سعی کردم آروم صحبت کنم و ناز دار
منم دیروز
سعی کردم اروم راه برم نه شل و ول با ارمش
دقت کردم هنوزم تو حرف زدن عجله دارم و اوج میگیرم و زودی صمیمی میشم
لبخند روی لبم که همیشگی بود و کمتر کردم
تا تونستم شنونده وبدم حرف کسی قطع نمیکردم اگرم اینکارو میکردم معذرت خواهی مییکردم اگه نظری نداشتم یا از بحث خوشم نمیاومد حرف نمیزدم
ولی خیلیییییییییییییییییییییی توی این مورد حرف نزدن و کنترل کردنش کار دارم اوووووووووووووووووووووووووهههههههههههههه

یه شام خووووووش مزه پختم با تزیینات و مخلفات
لباس تمییز پوشیدمو خوش بو کردم و موهامو مدل دادم
همسرم از در اومد تو کلی ذوق کرد و گفت چه خوشگل کرده موهاشو ببین کلی عشق در کرد از خودشو کلی بغلو ......

راستی بهش اس دادم و یه لیست به قول همسرم لیس سیاه کامل بهش دادم تهییه کرده بود همه رو
سعی کردم با ارمش لوندی حرف بزنم و مکالمه خوبی داشتیم با هم ولی جای تمرین دارم
تو حرف زدن با پسرم دقت کردم حتی وقتی گریه میکرد شمرده و اروم و مهربون باهاش حرف زدم حسابیییییییی براش وقت گذاشتم و بازی کردیم

یادم نیست ولی بیشتر به رفتارم دقت میکردم خیلییییی خوب بود حس زنونگی شدید داشتم