2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869333 بازدید | 28433 پست
من تیکه کلام دارم متاسفانه مرسی که گفتی باید تمرین کنم نگم

برای یواش حررف زدن یکی تمرین جلو اینه است جلو ینه بایستید و شمرده صحبت کنین

به لحن حرف زدن و طرز بیان مجری های تلویزیون حتما حتما دقت کنید
اگه بچه دارین از همین امروز شروع کنین یواش و شمرده و اروم باهاش حرف بزنین

قبل حرف زدن بدونین چرا میخوایین صحبت کنیند واقعا لازمه یه بار تو ذهنتون نظرتونو مرور کنین و ببینین به چی میخوایین برسین

یه معلم داشتم میگفت حرفی که زدنش نقره است ممکنه نزدنش طلا باشه حتما قبلش به این موضوع فکر کنین
راستی همیشه صاف بشینین در هر حالتی تو صندلی فرو نرین موقع ایستادن قوز نکنید

ستون مهرهاتون توی یه امتدادتاج سرتون موازی سقف چانه هم موازی زمین سر و گردنم د رامتدادستون مهرها تون باشه نه اینکه عصا قورت داده باشین نهولی ول نکنین خودتونو

ژوکند چرا کلافه شدی عزیزمممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رانا رفتاره سوزانو تو از بوسه تا عشق میبینی هر وقت حس میکنه خصوصیه سریع عذرخواهی میکنه میره منم دارم تمرین میکنم مثلا وقتی تو یه اتاق هستم که موبایل طرف زنگ میزنه و میخواد صحبت کنه میگم عزیزم من میرم بیرون تو راحت صحبتتو بکن
آرامشم این روزها مدیون همین انتظاراتیست که دیگر از کسی ندارم.....
کمتر صحبت کنیم که کمتر سوتی بدیم یا رفتار زشتی نشون بدیم به قول معروف یک مرد تا سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد
سمیرا و رانا دو تا نکته عالی رو گفتین

بچه یادتون نره یواش یواش تغییرات اتفاق میافته نخواهید یه دفعه انجام شه که موندگار نیست و مقطعی خواهد بود
برای موندگارش اروم اروم پیش برین کم کم عادتمون میشه باید رفتار اشتباه و جایگزین کنیم با رفتار درست البته به مرور و با تمرین و تکرار

اره سمیرا جان اخر وقت جمع بندی کنیم بهتره مرسی گلم
تا وقتی از شما سوال نکردن در مورد چیزی توضیح ندین.یه فامیل داریم توی جمع یکی میگه لباست مثلاّ خوش دوخته شروع میکنه تاریخچه خرید لباس و اینکه خیلی زرنگه از حراجی مفت خریده و آدرس و اوه ... .اینجوری وقتی یه لباس گرون هم میخره همه فکر میکنن دروغ میگه و همیشه چیپ به نظر میاد.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
یکی از دوستای دانشگام بود که مورد احترام همه بود و راز کارشم مودب بودنش بود هرچی میخواست بگه به استادا حتی با دانشجوها اولش میگفت من عذرخواهی میکنم میشه همچین کاری کنیم یا فلان کارو انجام بدی
یکی از همسایه هامون هست هروقت کسی رو میبینه از لباسش ایراد میگیره چون خیاطه سریع میپرسه اینو از کجا خریدی چند خریدی این پارچه اش خوب نیست اینو پارچه کم اوردن این مدلی دوختن به خاطر این رفتارشم کمتر کسی باهاش هم کلام میشه
سمیرا جون ندیدم... ولی منم اینکارو میکنم.
توی جمع کوچکترین کار یا حرف با همسراتون باید خیلی آروم (در حد اینکه فقط شما دونفر بفهمید)گفته یا انجام بشه.
آقایون زیاد سیاست ندارن و ممکنه توی جمع با شما مخالفت کنن یا چیزی بگن که شما خانومیتون زیر سوال بره.اول خیلی آروم صحبت کنید اگه نیاز بود تو جمع بیان کنید.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
همون دوستم که گفتم خیلی رفتار بدی داره یکی از بزرگترین عیباش اینه که دیگرانو مدام تحقیر میکنه و ازشون ایراد میگیره یعنی این کار همیشه اشه من تا میبینمش میدونم الان یه چیزی میگه مثلا تا هر کسیو ببینه یکی از اینارو میگه چقدر چاق شدی چرا موهاتو این رنگی کردی بهت نمیاد چرا اینجوری ارایش کردی زشت شدی تروخدا ابروهاتو این مدلی برندار این لباستو من تو حراجی دیدم از اونجا خریدی یا دوست داری این لباستو بندازی دور خیلی تکراری شده یا بازم این لباستو پوشیدی بازم فلان کردی بهمان کردی واقعا رفتارش زشته و همه رو میرنجونه در صورتی که خودش هیچی نیست
سعی کنیم وقتی دیگرانو میبینیم حتی اگر مورد پسند ما نیست تغییرشو بهش تبریک بگیم و تحسین کنیم مثلا حتی اگه رنگ موهاش بدترن رنگه بگم مبارکه قشنگ شده و یا لباست قشنگه و ....
نه بی تفاوت باشیم مثل جاریای من که اگر بلوندم کنی اصلا انگار ندیدنت و نه ایراد گیر مثل این دوستم فقط یه جمله کوتاهو مختصر بگین
سعی کنیم وقتی دیگرانو میبینیم حتی اگر مورد پسند ما نیست تغییرشو بهش تبریک بگیم و تحسین کنیم مثلا حتی اگه رنگ موهاش بدترن رنگه بگم مبارکه قشنگ شده و یا لباست قشنگه و ....
رانا یه بار یکی از فامیلای همسرم موهاشو بلوند کرده بود خیلی بد رنگ شده بود و ریشه موهاشم سوخته بود من دیدمش گفتم مبارکه تغییر کردی قشنگ شده کسی که بغل من بود گفت اه اه خیلی هم زشت شده انتظار نداشتم تو بخوای بپسندی بهش گفتم من شاید نپسندم اما مهم اینه که خودش این تغییرشو دوست داره و باید به سلیقه اش احترام گذاشت واقعا طرف خجالت کشید وقتی اینجوری گفتم