2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869303 بازدید | 28433 پست
سلام به روی ماه همتون  خیلی خیلی لذت بردم از خوندن این تاپیک و خوشحالم از اینکه خانوم هایی هست ...

لیزر کردن 🤣🤣🤣🤣🤣

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

کسی هست؟ 

دخترا چطوریدست نیافتنی باشم جذابه داشته باشم 6ماهعقدوعروسی کردم یماه دوره آشناییمون بودبلافاصله رفتیمخونمون. همسرم وماه اول گرم بود 4ماه بعدش سرد همجنسی هم عاطفی نیازشومخفی میکنه بااینکه میبینم علائمش رو

خیلی بی انگیزه بیرمقه آرایش کنم نکنم بخودم برسم نرسم واکنشی نمیبینم تحریک‌ کنم نکنم مهم نیست براش 

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماه همتون  خیلی خیلی لذت بردم از خوندن این تاپیک و خوشحالم از اینکه خانوم هایی هست ...

راهنماییم میکنی 

اگ کسی روهم اینجامیشناسی میتونه کمک کنه ممنون میشم تگش کنی پست قبل گفتم

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
راهنماییم میکنی  اگ کسی روهم اینجامیشناسی میتونه کمک کنه ممنون میشم تگش کنی پست قبل گفتم

شخصیت همسرتون درونگرا یا برونگرا؟این دو تا تیپ شخصیت رو بگرد مطالعه کن عزیزم...شاید متوجه یه سری نکات بکشی...و اینکه توصیه میکنم استاد حبشی روانشناس خانواده هست...بگرد تو نت در مورد  همسرداری نکات عالی گفته...قسمت رفتار با همسر رو.حتما مطالعه کن وقت بذار..

امیدوارم براتون مفید باشه

شخصیت همسرتون درونگرا یا برونگرا؟این دو تا تیپ شخصیت رو بگرد مطالعه کن عزیزم...شاید متوجه یه سری نکا ...

استادحبشی رو دارم فایلاشو تیپش هم مرزه مث خودم 49و50 درون‌گرا برونگرا

شخصیت همسرتون درونگرا یا برونگرا؟این دو تا تیپ شخصیت رو بگرد مطالعه کن عزیزم...شاید متوجه یه سری نکا ...

یچیزدیگبگم

همسرم اوایل برام خریدمیکرد کارندارم پول خودمیاخودش الان همونو میده جای سگاشو آکواریوماش

دلو دماغ برامن اشته بخودم برسم نرسم خونه تمیزباشه باشه برنامه ریزی مالی برای خریدماهانه و قسط بامنه باهمم کارمیکنیم زندگیم باپول خودم ولوازم مجردیممدو س وسیله نوک خودمخریدم گذاشتیم خسیس نیس اصلا ولی اولویت‌ سگاش و ماهیاشه ک 20روزبعدازازذواجون سگا رد اونم چندتا تاپایطلاقم رفتیم بخاطرشون الکی میگه ردشون میکنم اتفاقااصلارسیدگی هم نمیکنه ب سگا حالاماهیارو میرهغذا میده متوجه شدم یواشکی از خرج خونه خرج آکواریومش کرده درصورتیک پول توجیبیشو کامل خرجشون میکنه 

عاطفش خیلی کم شده ب مدت 5ماه عقدازدواج7ماه اشنایی توپست قبلم گفتم. پاساژ میریم فقط جنسای مردونه نشون میده اوایل باز زنونه نشون میداد دو س بارم اوایل خریدکردم توخونه اوایل کارمیکرد تشویق میکردم الان میخوره میریزه زیرپاش خودمم البت مرتب نیستم ولی دیگ مثاون نیستم حتی پوست چیبسیم ک میخوره زمین میندازه ب بهداشت‌ش اصلا نمیرسه برخلاف تصورم فک می‌کردم خیلی تمیزو جنتلمنه مرتب دستش تودماغه آروغ دفع گاز حتی دکترم نمیره گاهی میگ پول نرسید میگم گ مهم بودجای آکواریومات میرفتی برات مهم نیس من اذیتم با دفع گازات درحدی ک باید پاشم شب و نصف شب خوابو بیدار حمام بزورمیره 

ندلبری ن رقص ن تعریف ن دعوا هیچی رابط جنسیم کتعطیل اون رو دعوامون شد بخاطرتمام کاراش کاربجتییرسیدک  چمدون جمع کنم اومذه میگ فقط بخاطر سک س اینطوری میکنی؟؟؟؟؟ بالححن بد

نمیدونم چکارش کنم حتی از طریق حسحسادت مثلا عه فلانی توفیلم چ فلان بودمیگ من نیستم میگم عزیزم بله ک هستی ولی واقعاحس خوبیه یا هیچی نمیگه ولی فایده نداره

سلام عشقا...عیدتون مبارک...یه سوال؟ظروف مسی مث سینی و میده خوری و کاسه اینا رو داخل کابینت همینجوری بزارم ؟یا باید بزارم تو پلاستیک و بعد بزارم تو کابینت؟

بخاطر رنگش و سیه نشدن و ایناش...ممنون میشم راهنماییم کنین🌹

خانومای تپلی که مثل خودمون قصد کاهش وزن دارن و نیاز به اراده دارن بیاین تو گروهمون😍😍😍

سلام

اخرین پست تاپیک مال ماهها قبله

نمیدونم کسی میاد یا نه

ولی من این چند روز صفحات زیادی از تاپیک رو خوندم، دوست داشتم اینجا از تجربیاتم بنویسم، امیدوارم دوباره فعال بشه و بتونیم نقاط مثبت شخصیتیمون رو افزایش بدیم. 

از امشب بگم

مهمونی دعوت بودیم

خانواده همسرم بودن. 

من بخاطر مشغله های زیادم همیشه سرعتم بالاست،  امشب همسرم اومد دنبالمون، همیشه سریع حاضر میشدم و پسرا رو هم سریع حاضر میکردم و میرفتیم پایین. خب این سرعت بالا باعث میشد اذیت بشم.  امشب همسرم پایین بود،  با ارامش حاضر شدم،  علی جون خودش حاضر شد،  ازش خواستم داداش کوچولوشو حاضر کنه(شلوار داداششو عوض کرد ولی لباسشو نتونست، خودم عوض کردم)(برون سپاری مسئولیتها😎😎). پسر کوچولوهام ۶ و ۲ ساله هستن). 

خودم و همسرم و پسر کوچولوهام لباس خشکل و مرتب پوشیدیم(خونه پدر همسرم بود و ما خیلی میریم اونجا، ولی باز هم لباس بچه ها رو مرتب و قشنگ انتخاب کردم و با لباس راحت نرفتیم). 

اونجا تو حیاط فرش پهن کرده بودن و نشسته بودن، من رفتم جایی که کنار دیوار بود و پشتی داشت نشستم( بخاطر بودن تو دل جمع وسط فرش ننشستم که تا اخر اذیت باشم،  از همون کنار دیوار هم تو جمع شرکت داشتم البته در حد لزوم😁). 

مادر همسرم وسط نشسته بودن و تکیه به دیوار نداشتن،  پشتی که پشت خودم بود رو گذاشتم کنارم و بهشون گفتم بیان بشینن کنار دیوار و تکیه بدن چون جایی که نشستن اذیت بودن،  ایشون تشکر کردن و رضایت از رفتارم رو تو چهرشون دیدم(اینم بگم که ایشون ادم خوبیه و اذیت کردن نداره)(به نظر من یه ایتم مهم تو رفتار یه خانم متشخص احترام به افراد با سن بالا هست،  به نظرم احترام به اونا،  برای خود ادم هم احترام میاره). 

به پسر کوچولوهام کاملا حواسم بود و با محبت باهاشن رفتار کردم(البته این ویژگی رو همیشه داشتم)(به شدت به این باو دارم وقتی خودم احترام پسر کوچولوهامو حفظ میکنم و شخصیتشون رو مهم میدونم،  بقیه هم همین رفتار رو با بچه هام دارن،  واسه همین بالای ۹۵ درصد موارد این موضوع رو با دقت تو رفتارم میگنجونم،  اون ۵ درصدم وقتی هست که خیللللی خسته م و کلا رد میدم😎😁😁😁) 

سعی میکنم روزهای اینده هم بیام و از نکات ریز روزانه بنویسم، هم برای خودم بولد بشه،  هم شاید بعدا خواننده های تاپیک ببینن و مسیر رو براشون روشنتر بکنه. 

اگه احیانا دوستان گذرشون به این تاپیک افتاد خوشحال میشم همراه بشن تا با هم پیشرفت کنیم🌹🌹🌹🌹

سلامممممم‌ منم‌ خواننده خاموش‌ بودم تا به حال ، اما دوست دارم چیزایی‌ که میدونم رو باهاتون‌ به اشتراک بزارم 😊 

چند تا نکته میگم برای خانم های خوشگل : 

صبح زود بیار شید‌ که خیلییییییی‌ انرژی مثبت‌ میگیرین‌ 😍

یه مقدار اول صبح ها ورزش کنید،  

دوش گرفتن اول صبح عالیههه

به پوستتون‌ برسید‌ حتی اگه یه بالم‌ لب و مرطوب کننده باشه عالیه 

لباس هایی که توشون‌ حس خوبی دارید‌ و فقط نگه دارید بقیه رو رد کنید بره‌ ، شب ها قبل خواب ، کارهای‌ فردا رو بنویسید‌ ، حتما دفتر بر نانه ریزی بخرید‌ عالیه 😍 

دو تا هم عکس میزارم‌ که دانلود کنید و بخونید

دستم باران ....