سلام به روی ماه همتون
خیلی خیلی لذت بردم از خوندن این تاپیک و خوشحالم از اینکه خانوم هایی هستن مثل من ، که برای افزایش زنانگی خودشون تلاش میکنن
زنانگی به نظرم بسیار زیباست وقتی بهش فکر میکنم پر از احساس لذت و شور زندگی میشم
واژه زن ، قدرتی داره در درونش که نیازی نیست برای افزایش اون به بیرون از خودمون مراجعه کنیم ما همه چی رو در درون خودمون داریم
و با اعتماد کردن به خودمون میتونیم شکوفاش کنیم
به نظرم بها دادن به دخترانگی درون مون خیلی چیزا خود به خود درست میشه
تمام زن ها و دختر هایی که من جذب شون میشم و ویژگی های مشترک دارن که میگم شاید برای شما هم جذاب باشه
۱-دامن میپوشن
۲_موهای بلندی دارن و مرتب
۳-پوست درخشان و صاف
۴-لبهای نرم و درخشان
۵-دستهای نرم و ناخن های مرتب و ترجیحا لاک زده
۶_اندام لاغر و رو فرم دارن
۷-ورزش میکنن
۸-رژیم مخصوص دارن یعنی یه حدی میخورن که چاق نشن
۹-کفش های پاشنه دار و لژ دار
۱۰-صندل میپوشن
۱۱-میرقصن
۱۲-تن صداشون دخترانه است حتی اگر بلند بخوان حرف بزنن
۱۳-لباس های پوشیده اما با ظرافت دخترانه میپوشن
۱۴-راه رفتن رو یاد گرفتن یعنی آرام و با ظرافت راه میرن
۱۵_برای خودشون قوانین خاصی دارن که باعث میشه در عین جذاب بودن کسی ازشون سواستفاده نکنن
۱۶_مهربان و عاشق پیشه و در گیر رشد شخصی خودشون هستن
۱۷-اصلاعات زیادی دارن از زن بودن ، دنیای اطراف و مد و روانشناسی و خودشناسی
۱۸-مستقل هستن ، یعنی خودشون رو انقدر دوست دارن که اولیت اول خودشون تو زندگی هستن ، وابسته نیستن و احساس بی ارزشی و کم بودن نمیکنن
۱۹- در حال یادگیری هستن همیشه
۲۰- درآمد شخصی دارن
۲۱_برای خونه و لباس هاشون از یه سبک خاصی پیروی میکنن
۲۲_ فیلم هایی که باعث افزایش حس خوب در خودشون میشه رو تماشا میکنن مثل فیلم هایی که آدری هیپورن بازی کردن ، یا خانوم مرلین مونرو ، یا خانوم فروزان ، در فیلم های قدیمی ایرانی یا .... فیلم هایی که در مورد پرنسس هاست یا هر فیلم دخترانه ای ........
۲۳-از به خود رسیدن و قرتی بودن لذت میبرن حتی اگر توی خونه تنها باشن هم بازم آراسته هستن و موهاشون مرتبه
۲۴- از زیبایی خودشون مواظبت میکنن ، سالم میخورن ، سالم زندگی میکنن و به پوست و موهاشون میرسن یعنی ماسک و شامپوی خوب و این چیزا
۲۵-همیشه زیورآلات دارن ، گوشواره و گردنبند و ساعت و انگشتر و پابند و تلسر و ..... نیازی نیست طلا باشه فقط ظریف و دخترانه باشه حتی اگر ۹۰ ساله هم باشیم خوبه که از چیزای ظریف استفاده کنیم
۲۶-بوی خوب بدن و دهان و مو و پا
۲۷-گل دوست دارن
۲۸-برای خودشون تولد میگیرن و از اینکه به دنیا اومدن خوشحالن
۲۹-منحصر به فرد هستن و از کسی کپی نمیکنن
۳۰-چشمک میزنن به موقع و بوس میفرستن با دستشون
۳۱_از لوازم آرایشی برای زیباتر شدن خودشون استفاده میکنن نه برای مخ زدن
۳۲-موهاشون رو به شکل های مختلف درست میکنن و یکنواخت نیستن
۳۳-اهل مدیتشن و یوگا هستن
۳۴-لیزر کردن
۳۵-گرم هستن (به نظرم این چیزا رو همه بلدیم ، بلاخره فیلم هایی دیدیم که بهمون یاد داده چطور اغواگر باشیم )
۳۶-لوس بودن رو بلدن (یعنی قدر خودشون رو میدونن مثلا از در آغوش گرفته شدن لذت میبرند و گاهی اعلام میکنن که از نوازش و محبت و عشق دریافت کردن لذت میبرن )
خیلی طولانی شد 😀در آخر اضافه کنم لبخند هر صورتی رو زیباتر میکنه و پذیرش دریافت عشق از اطرافیان باعث احساس خوب در هردو طرف میشه . به معنی این نیست که با هرکسی که روبرو شدیم معاشقه کنیم نه منظورم اینه قدر دان رفتار خوب آدما باشیم و خودمون رو لایق عشق و رفتار خوب و شایسته بدونیم
من رفتم دیگه خداحافظ