2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1868081 بازدید | 28433 پست
خانوماا لطفا در مورد شیطنت و لوندی برای همسر هم بگین من اکثر وقتا آرومم و میدونم شوهرم دختر شیطون دو ...

عزیزم منظورت ازآروم بودن چیه دقیقا، خوب غیرمستقیم ازشوهرت بپرس ازچه چیزایی خوشش میاد لی سعی کن شوخ باشی مرداازخانمای خوش خنده خوششون میاد  

عزیزم منظورت ازآروم بودن چیه دقیقا، خوب غیرمستقیم ازشوهرت بپرس ازچه چیزایی خوشش میاد لی سعی کن شوخ ب ...

بیشتر درونگرام زیاد شیطنت دخترونه بلد نیستم ولی دوست دارم یاد بگیرم و پر انرژی تر باشم به رابطه م هیجان بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب عزیزم اگه شوهرت شیطون وبرونگراس کارت راحتتره بهرحال روت اثرمیذاره، من شوهرم شیطون هست اماتومسایل مربوط به رابطه حیای خاصی داره یجاهایی خجالتیه برعکس من، که متاسفانه یکم روم تاثیرگذاشته وباعث شده بعضی حرفاو کارارو کم انجام بدم البته داشتن سه تابچه هم مزیدبرعلت  شوخی کن، نیشگون بگیر، لپش ببوس کارای بچگانه بامزه تره اینجوری شروع کن، پیامک های رمزدار، خوردنی خاص مخصوص لاوترکوندن وغیره

2803

سلام خواهری جونااا .

خوشحالم که با این تایپیک آشنا شدم ..

خیلی باید تمرین کنیم تا همه ی نکته های لازم ملکه ی ذهنمون بشه ..کتاب زن واسپرده هم عالیه ..

من تازه صفحه ی اول رو خوندم ..میخوا م به یاری خدا شروع کنم ..یکم برام سخته که البته خودمو میگماااا ..با داشتن سن ۳۹ بتونم عادات و رفتار چندین ساله رو تغییر بدم ..به نظر تون میشه ...فقط اینو  میدونم تو کتاب زن واسپرده نوشته بود بارها و باره کتاب رو بخونید تا توضمیرتون بره و یادتون بمونه ..

یه راهنمایی میخواستم از شما دوستان ..

در توضیحات اولین صفحه ی تایپیک  لیست تمامی بحثها و گفتمان در ارتباط با هر مسئله روذکر کردن با آیدی ..من از این پیرا سر در نمیارم تازه واردم چطور میتونم وارد اون صفحات بشم ..اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید ..بعضی جاها مثل چطور همسرمون رو جذب کنیم شماره صفحه نداره ..

امشب امیدوارم به حاجات قلبیتون برسید وخداوند همهی بیماران  روشفا بدن ومنتظران عزیز و مامانای منتظرنی نی رو هم حاجت روا کنه ..

الهی محبت همسران رو نسبت بهم زیاد کنه 

الهی دخترا و پطرای جوون بختشون باز بسه و خوشبخت بشن .

الهی بچه هومون طلامت باشن وعاقبت بخیر 

الهی صدای شادی تو خونه های و توخونه ی دلتون 

پربشه 

هرکسی امشب دلش شکست واسه حاجات دل منم دعا کنه 💞🙏🏻🙏🏻💖💖💕💕

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

سلام دوستان.وقت بخیر.من خیلی از تامیک های مفید تی نی سایت رو خوندم.زن ایده الم رو ترسیم کردم.اشتباهاتم رو فهمیدم و یه سررسید ۳۶۵ صفحه ای کامل، نکات رو یادداشت کردم ولی تو عمل شاید ۲۰درصد تغییر کردم.وقتی کاری انجام میدم یا حرفی نیزنم که جز ممنوعیاتم بوده بعدش متوجه میشم که بازم تکرار شده.ولی همون لحظه یهویی و تکانشی عین قبل عمل میکنم.تنها تفاوتم اگاه شدن به اون کارا هست.راهکاری دارین که بتونم ازش استفاده کنم؟

قدم ۱۶۵،وزن فعلی ام ۶۵ و وزن دلخواه و هدفم ۵۵ هست💙 ۰۰/۰۹/۲۴ وزن شروع ۶۵ پرقدرت میرم جلو تا وزن دلخواهم 💪۰۰/۱۰/۱۲ وزن من ۶۳/۱۰۰ پرقدرت میرم جلو تا وزن دلخواهم💪۰۰/۱۰/۲۶ وزن من ۶۲ پرقدرت میرم جلو تا وزن دلخواهم💪💙۰۱/۳/۱۴ وزن من ۵۹/۵ پرقدرت میرم جلو تا وزن دلخواهم💙💙
سلام دوستان.وقت بخیر.من خیلی از تامیک های مفید تی نی سایت رو خوندم.زن ایده الم رو ترسیم کردم.اشتباها ...

همینکه به رفتارات اگاه شدی ینی ده قدم افتادی جلو

نیاز به تمرین داره اولش از دستت در میره ولی به مرور زمان یاد میگیری چجوری رو رفتارای اشتباهت کنترل داشته باشی

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
2804
سلام خواهری جونااا . خوشحالم که با این تایپیک آشنا شدم .. خیلی باید تمرین کنیم تا همه ی نکته های ل ...

سلام عزیزم الان از طریق نوشته هایی ک میگی اول صفحه هست نمیشه به قسمت مورد نظرت بری 

کل تاپیک از اول بخون اینجوری بهتره

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...

بچه ها من خیلی وقته دنبال این چیزا هستم خیلی کتاب و فیلم نگاه کردم بی فایده بود یه دوره تو گوگل پلی هست به اسم پیوند عقل و عشق عالیه دوره هاش دنیامو زیرو کردابهتون پیشنهاد میکنم شما هم یه سر بهش بزنید

@zeeendegy اینم کانال تلشون

اینم پیج اینستاشونه

@mindandlove1

سلام عزیزم الان از طریق نوشته هایی ک میگی اول صفحه هست نمیشه به قسمت مورد نظرت بری  کل تاپیک ا ...

مرسی گلم

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
2805

سلام به روی ماه همتون 

خیلی خیلی لذت بردم از خوندن این تاپیک و خوشحالم از اینکه خانوم هایی هستن مثل من ، که برای افزایش زنانگی خودشون تلاش میکنن 

زنانگی به نظرم بسیار زیباست وقتی بهش فکر میکنم پر از احساس لذت و شور زندگی میشم 

واژه زن ، قدرتی داره در درونش که نیازی نیست برای افزایش اون به بیرون از خودمون مراجعه کنیم ما همه چی رو در درون خودمون داریم 

و با اعتماد کردن به خودمون میتونیم شکوفاش کنیم 

به نظرم بها دادن به دخترانگی درون مون خیلی چیزا خود به خود درست میشه 

تمام زن ها و دختر هایی که من جذب شون میشم و ویژگی های مشترک دارن که میگم شاید برای شما هم جذاب باشه 

۱-دامن میپوشن 

۲_موهای بلندی دارن و مرتب 

۳-پوست درخشان و صاف 

۴-لبهای نرم و درخشان 

۵-دستهای نرم و ناخن های مرتب و ترجیحا لاک زده 

۶_اندام لاغر و رو فرم دارن 

۷-ورزش میکنن 

۸-رژیم مخصوص دارن یعنی یه حدی میخورن که چاق نشن 

۹-کفش های پاشنه دار و لژ دار 

۱۰-صندل میپوشن 

۱۱-میرقصن 

۱۲-تن صداشون دخترانه است حتی اگر بلند بخوان حرف بزنن 

۱۳-لباس های پوشیده اما با ظرافت دخترانه میپوشن 

۱۴-راه رفتن رو یاد گرفتن یعنی آرام و با ظرافت راه میرن 

۱۵_برای خودشون قوانین خاصی دارن که باعث میشه در عین جذاب بودن کسی ازشون سواستفاده نکنن 

۱۶_مهربان و عاشق پیشه و در گیر رشد شخصی خودشون هستن 

۱۷-اصلاعات زیادی دارن از زن بودن ، دنیای اطراف و مد و روانشناسی و خودشناسی 

۱۸-مستقل هستن ، یعنی خودشون رو انقدر دوست دارن که اولیت اول خودشون تو زندگی هستن ، وابسته نیستن و احساس بی ارزشی و کم بودن نمیکنن 

۱۹- در حال یادگیری هستن همیشه 

۲۰- درآمد شخصی دارن 

۲۱_برای خونه و لباس هاشون از یه سبک خاصی پیروی میکنن 

۲۲_ فیلم هایی که باعث افزایش حس خوب در خودشون میشه رو تماشا میکنن مثل فیلم هایی که آدری هیپورن بازی کردن ، یا خانوم مرلین مونرو ، یا خانوم فروزان ، در فیلم های قدیمی ایرانی یا .... فیلم هایی که در مورد پرنسس هاست یا هر فیلم دخترانه ای ...‌..... 

۲۳-از به خود رسیدن و قرتی بودن لذت میبرن حتی اگر توی خونه تنها باشن هم بازم آراسته هستن و موهاشون مرتبه 

۲۴- از زیبایی خودشون مواظبت میکنن ، سالم میخورن ، سالم زندگی میکنن و به پوست و موهاشون میرسن یعنی ماسک و شامپوی خوب و این چیزا 

۲۵-همیشه زیورآلات دارن ، گوشواره و گردنبند و ساعت و انگشتر و پابند و تلسر و ..... نیازی نیست طلا باشه فقط ظریف و دخترانه باشه حتی اگر ۹۰ ساله هم باشیم خوبه که از چیزای ظریف استفاده کنیم 

۲۶-بوی خوب بدن و دهان و مو و پا 

۲۷-گل دوست دارن 

۲۸-برای خودشون تولد میگیرن و از اینکه به دنیا اومدن خوشحالن 

۲۹-منحصر به فرد هستن و از کسی کپی نمیکنن 

۳۰-چشمک میزنن به موقع و بوس میفرستن با دستشون 

۳۱_از لوازم آرایشی برای زیباتر شدن خودشون استفاده میکنن نه برای مخ زدن 

۳۲-موهاشون رو به شکل های مختلف درست میکنن و یکنواخت نیستن 

۳۳-اهل مدیتشن و یوگا هستن 

۳۴-لیزر کردن 

۳۵-گرم هستن (به نظرم این چیزا رو همه بلدیم ، بلاخره فیلم هایی دیدیم که بهمون یاد داده چطور اغواگر باشیم )

۳۶-لوس بودن رو بلدن (یعنی قدر خودشون رو میدونن مثلا از در آغوش گرفته شدن لذت می‌برند و گاهی اعلام میکنن که از نوازش و محبت و عشق دریافت کردن لذت میبرن )

خیلی طولانی شد 😀در آخر اضافه کنم لبخند هر صورتی رو زیباتر میکنه و پذیرش دریافت عشق از اطرافیان باعث احساس خوب در هردو طرف میشه . به معنی این نیست که با هرکسی که روبرو شدیم معاشقه کنیم نه منظورم اینه قدر دان رفتار خوب آدما باشیم و خودمون رو لایق عشق و رفتار خوب و شایسته بدونیم 

من رفتم دیگه خداحافظ

2801