2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869340 بازدید | 28433 پست
من دوست ندارم ادا دربیارم. هرکسی یه جوریه. من دوست دارم خودم باشم. راحت باشم. بالاخره روحیات آدم ها، ...

عزیزم این خانومایی که توی دانشگاه توصیف کردی ، هیچ وقت ظرافت زنونه نداشتن. 

اون مواردی که ذکر کردی ، ظرافت زنانه و خلقیات زنانه نیست. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیزو داشته باشین ظرافت میاد...... خ.اهریا پیش شوهرامون با ناز صحبت کردنو یاد بگیریم خیللللللللللی تا ثیر داره........ بقیه ظرلفتها کم کم خودش میاد چون وقتی شوهر استقبال میکنه و قطعا میکنه چشمه ی زنانگیمون کم کم میجوشه

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
چی شد؟  چی ب چیه 😁

منم تازه رسیدم خبر ندارم موندم اییییین همه صفحه رو چطوری بخونم!!

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                             ای عزیز زهرا خودت میدونی که داداش گلم توی چه شرایطی هست خودت کمکش کن نجات پیدا کنه از این شرایط   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی آمین🌹🌹خیلی وقت بود با این کاربری نمی اومدم سایت چون بلد نبودم میترسیدم نه بگم 😒😒 چون خیلی از دوستان لطف داشتن و توی تاپیک های مختلف دعا و چله تگم میکردن و نمی‌تونستم بگم نمیتونم بخونم چله روی چله صلوات و سوره و دعا روی هم تلنبار شده بود و کلی سختی و عذاب وجدان می‌کشیدم تا نصفه شب می‌نشینم و چله و دعا می‌خوندم نمی‌گم بد بود اما برام سخت بود یهو گذاشتم و رفتم با کاربری دیگه اومدم الان با روحیه بهتر با اعتماد به نفس بیشتر اومدم لااقل یاد گرفتم وقتی نمیتونم کاری رو انجام بدم محترمانه بگم نه 🌹🌹♥️♥️♥️

این لینکایی ک استاتر گذاشته متسفانه دگ کار نمیکنه 

من از زنونه بودن فقط دارم خودم و لاغر میکنم 

لباسامم ی کمی تغیرشون دادم

خیلی چیزا نیاز ب پول داره و عصاب راحت 

ک من ب شدت عصبیم نمیتونم کنترل کنم 

بیپول هم هستم😐

موضوع تایپکتون خیلی جالبه و بعضی کامنتا واقعا منو به خودم آورد و فهمیدم خیلی احمقم من قدرت بدنیم بخاطر ورزش زیاده ولی همیشه انگار کارگرم مثلا بخاطر اینکه اذیت نشه شوهرم بخاری رو تنهایی سه طبقه بالا بردم یا موقع اسباب کشی کل وسایل و میز ناهار خوری سلطنتی که بخاطر چوبکاری به شدت سنگینه تنهایی جابجا کردم فرشارو جمع کردم و .... یا بیرون وسیلیه میگیرم همه سنگینارو من دست میگیرم یا بیشتر پلاستیکا دست منه واقعا ظرافت زنانه رو فراموش کردم به کل شوهرم چندشب پیش بهم گفت حس میکنم یه مرد کنارمه البته اینو به شوخی گفت ولی خیلی این موضوع اذیتم کرد چون تو گذشته م کسی که عاشقش بودم و فکر میکردم عاشقمه همچین چیزی گفته بود درحالی من از نظر چهره خیلی زیبام ولی توی رفتارم ظرافت ندارم  و تاحالا هم تلاش نکردم که عوض بشم حتی انقد احمق و مغرور بودم که اوایل ازدواج وقتی تو رابطه یا بعدش درد داشتم جور دیگه وانمود میکردم و میگفتم شوهرم نفهمه ناراحت بشه یا .... الان بهش فک میکنم خیلی خنگ بودم اونموقع وقت ناز بود نه پنهون کاری و تا صبح پیچ خوردن کاش بشه درست شم 

ممنونم از تاپيك عاليتون.... يك سوال شلوار زنانه يني چي شوهرم خييييلي رو شلوار حساسه و از چسبان بو ...

خب این نشون میده ک خودش چون از دیدن پاهات تو اون شلوارای چسبان و شلوار جین تنگ لذت میبره و خوشش میاد فک میکنه ک شاید بقیه مرداهم با دیدن پاهات از پاهات خوشون بیاد برای همین گیر میده 

این لینکایی ک استاتر گذاشته متسفانه دگ کار نمیکنه  من از زنونه بودن فقط دارم خودم و لاغر میکنم ...

باات موفقم ک پول مهمه خدااایییی پول ک باشه ندام تیپ عوض میکنی موهاتو رنگ میکنی و کلی کارای دیگ

زندایی من ۲۴ سالشه خیلی دخترو ساده و خوبیه خیلیییییییییی ولی داییم خیلی ب لباس پوشیدنش گیر میداد کم بااش حرف میزد ی زندگی معمولی داشتن تو دوران نامزدیو عقدی واقعااا خیلی باحال بودن بعد عروسی ی مدت بعد خیلی سرد شدن 

ی روز زنداییم باهام حرف زد ک چیکار کنم دارم خل میشم و این حرفا میگفت بعضی وقتا ب لباسای تو خونه گیمم گیر میده ک اصلا رنگش خوب نیستو این حرفا 

بهش گفتم بیا امتحان کنیم ی سری رفتارارو شاید درست شد 

گفتم باهاش برو بیرون بگو میخوام برام لباس انتخاب کنی چند دست لباس با سلیقش بپوش تو خونه اگرم دوسنداشتی یبار امتحان کن البته اون لباسای تو خونگیشو داییم انتخاب کرد ی مدت اونا رو میپوشید میگفت وای سلیقت خوبه هیلی خوشگله اونایی ک انتخاب کردی 

یا همش میگفت بهش عاشق صداتم وقتی باهام حرف میزنی عشق میکنی داییم دیگ سر کارهم ک بود بهش زنگ میزد همش😂😂😂

خلاصه همش قربون صدقش میرفت براش غذا درست میکرد جور واجور ب بهونه های مختلف کیک درست میکرد جشن کوچیک میگرفتن 

دیگ ی جوری شده بود ک داییم میگفت یکی بچمونو بگیره مافقط باهم تنهاا باشیم شب تا صبح صبح تا شب 

مامان هلیا منم باهات موافقم همین اروم و با طمئنینه را ه رفتینش نشون میده یه خانوم داره راه میره و ار ...

خخ من هوا پیشم احساس خانوم‌بودن میکنه😂یکی نگاهم میکنه راه رفتن یادم میره حالت عادی هم راه میرم حس میکنم دنبالم کردن 😂