2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869569 بازدید | 28433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی دوست دارم اروم وشمرده حرف بزنم و تن صدامو خیلی کم کنم چیکار کنم که بتونم شروع کنم و اینکه ادامه بدم ؟ ممنون عسل بانو جون و رعنا جون اگه میشه راهنماییم کنید
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
سلام عزیزان

من تا به حال فقط در حال مطالعه ی این صفحات بودم و واقعا" نکات مفیدی رو یادگرفتم.
میدونید چیه، کتابهای روانشناسی خوب هستن ولی تجربه به همه چی میارزه. وقتی از تجربیات افرادی که مشابه خودت هستن استفاده میکنی خیلی کاربردی تره برای زندگیت و میتونی از رفتارای اونا الگو بگیری
به نظرم این تاپیک هم خیلی کاربردی و مفید هست.

راستی منم یه نکته به نظرم رسید بگم، اینو تو روابط خودم و شوهرم و روابط بقیه ی اطرافیان یادگرفتم.

اینکه یه خانوم ظریف و لطیف همینطور که نباید هیچوقت بلند حرف بزنه، نباید حرف زشتی از دهانش خارج بشه و باید مودب باشه. هیچوقت به نظرم حتی وقتی حق باشماست مستقیم تو روی شوهرتون نایستید و بخواید حرفتونو به کرسی بنشونید، مردا اصلا" ازین حس خوششون نمیاد و فکر می کنن بازنده ن و لجبازی می کنن.
هیچ مردی از یه زن پررو خوشش نمیاد و دوس نداره بره طرفش
زن باید برای مرد لطیف و با آرامش برخورد کنه تا مرد بیشتر به سمتش کشیده بشه. چون این خصوصیت زنهاست و مردا از آروم بودن زن خیلی لذت می برن.
حتی اگه چیزی ازش میخواین به نظرم مستقیم و تحکم نگید ، با ظرافت و دلبری و غیرمستقیم و اینجوری اون همیشه فکر می کنه که فرد غالب رابطه هست و قدرت داره و این ارضاش می کنه. هرچی خواستید رو با دلایل منطقی و خیلی آروم و غیرمستقیم بگید تا متقاعد بشه، یه مرد از یه زن لوس خوشش نمیاد که همیشه نق میزنه و غر.
امیدوارم مفید بوده باشه
منتظر پاسخاتون هستم.
فعلا
ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
سلام به دوستای تازه وارد خوش اومدین

ما خیلی خوشحال میشیم هر کس هر نکته ای بلد بود برامون بزاره اینجا
همه حق دارن نظر بدن و پست بزارن
ممکنه مخالف هم داشته باشه مشکلی نیست اومدیم از هم چیز یاد بگیریم
یه نکته خیلی ساده از نظر من ممکنه بتونه واسه شخص دیگه موثر و عالی باشه
پس دریغ نکنین نکاتتونو

فکرم نکنین اینجا فقط ی قدیمی های تاپیک فقط مینویسن همه و همه میتونن نظر بدن این جوری عالی میشه کلی چیز از هم یاد میگیریم قابل توجه مهمونهای محترم و خاموشین
بقرمایید تو خوشحال میشیم
در ضمن یادتون نره یه خانوم باید نحوه رفتار درست رو با منتقدینشم یاد بگیره
باید بتونیم آستانه تحملمونو بالا ببرین تا بتونیم حرفهای مخالف عقیده و سلیقه مونم بشنویم نباید خیلییی روی عقایدمون پا فشاری کنییم
اینجا بهترین جاست که تمرین کنیم با هم محترمانه صحبت کنیم
به هم احترام بزاریم
عقایدمونو با ارامش و راحت بیان کنیم در حالی که به دیگران احترام میزاریم
نونا جان ، عسل بانو جان ممنون خیلییییییی لطف دارین.بیا بغلم عزیزممممممممم.

بنظر من از صحبت کردن با تلفن شروع کن خیلی راحت تره برای شروع کار از پشت تلفن کسی میمیک صورت و نمیبینه میتونی تمرین کنی.همیشه جاهایی که شلوغ هست آروم وایسا و فقط به صداهای اطراف گوش کن ببین چقدر بده وقتی صدای یه خانوم بلنده و واضح می شنوی چی داره میگه.سعی کن مرتب مقایسه کنی خانومهای اطراف و با هم.به نظر من اولین قدم صحبت کردن با تلفن حتی خواهر یا مادر و نزدیکان که قبلاّعادت داشتن به صدای بلند صحبت کردن شما.
بعد توی خونه و بیرون با همسرت
ودرجه سوم خانواده همسر و فامیل درجه 2و3
محیط بیرون(اگه موارده بالا رو رعایت کنی این یکی خود به خود درست میشه)
اگه صدای گوشی موبایل یا تلفن خونتون خرابه و باید با صدای بلند صحبت کنی تا بشنون اول از همه گوشیت و درست کن.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
یه چیزی بگم من قبلاّ میومدم نی نی سایت کاملاّ بی هدف فقط برای شنیدن خبرای جدید و ببخشید خاله زنک بازی.اما از وقتی این تاپیک توسط عسل بانوی عزیز زده شد فقط به عشق این تاپیک میام که یاد بگیرم تمرین کنم یا اگه چیزی هست که فکر می کنم بقیه هم میتونن استفاده کنن بیان کنم.
راستی از سارا جون و آسکی جون خبری نیست سارا جون ،آسکی جون حاضری نزدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام من باز بی موقع اینجام هیشکی نیست
من هنوز تو رفتارام همون مرد نصفه هستم تا زن کامل یکی از دلایلش هم اینه که 12 سال سرو کارم با 10 -15 تا مرده که اصلا محیط کارم رو به یه سرباز خونه بدل کرده فکر کنم باید 12 سال رو خودم کار کنم تا یه خانوم متشخص بشم