2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869403 بازدید | 28433 پست
سعی کنیم تا میتونیم اولین خبر رسان نباشیم چه خوب و چه بد.
بعضی افراد هیجان این کارو دوست دارن اما به نظر من اولین خبر رسان بودن فقط برای افراد درجه یک خوبه نه بقیه.
اولین فکری که آدم از این افراد تو ذهنش میمونه دهن لقیه.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

afrinaجان من قبلش با همسرم صحبت میکنم میگم چند وقته خواهرتو دعوت نکردم بگم جمعه ناهار بیان؟اگه گفت باشه که زنگ میزنم دعوت میکنم اگه گفت نه میگم کی راحتی بگو تا همون موقع دعوت کنم.و اینجوری همیشه به توافق میرسیم .
توی خانواده ما رسم هست که مهمون دعوت کردن و هماهنگی برا مهمونی با خانومه خونه هست.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
این هم دلایلی داره.
آقایون نمیخوان آشپزی کنن.
سر خود و بدون اطلاع مهمون نیارن .
زیاد خبر ندارن توی خونه چی دارین یا چی کم دارین.
دقیقاّنمیدونن کی پریود هستیم یه وقت تو اون اوضاع مهمون دعوت میکنن.

آفرینا جان درسته بزرگترها باید اول دعوت کنن ولی من گاهی بزرگترهارو دعوت میکنم به بهانه های مختلف که هم کنار هم باشیم و هم ارتباط ها کم رنگ نشه.
سلام به همه
مطالب عالی هست
ممنون
آفرینا جون من تقریبا تو یه سال شاید 5-6 بار دعوتشون کنم . آخه خونه مادر شوهر که با دعوت نمی ریم همینجوری می ریم هفته ای یا دو هفته ای یه بار و همیشه هم برای ناهار یا شام میریم
تو خونه ما برای خانواده همسرم خودش زنگ می زنه بعد از اینکه به توافق رسیدیم در مورد روز مهمونی و نوع غذا و پذیرایی
آخه ممکنه اونا نتونند بیان و یا کار داشته باشند اگه من زنگ بزنم تو رو در واسی گیر کنند ولی چند بار شده که واقعا کار داشتند و به پسرشون راحت توضیح دادند
1نکته نه ذهنم رسید دوست جونا
هیچ وقت تو خیابون چیزی رو شوت نکنین؛دیروز 1 خانوم داشت میومد 1هو 1 سنگ جلو پاشو شوت کرد،به نظرم خیلی کارش بیکلاس بود...
تو خونه هم همین طور،1چیز جلو پاتونه شوت نکنین
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
هر زنی زنانگی داره ولی به نظر من اولین چیزی که باعث می شه زنانگی ما ظهور کنه و تاثیر گذار باشه این هست که به خودمون احترام بذاریمممممم
این از هر چیزی مهمتره
متاسفانه بعضی خانمها وقتی تنها باشن به خودشون اهمیت نمی دن چه از نظر ظاهری و چه تغذیه و ...

وقتی تنها هستیم برای خودمون غذای گرم و مفصل درست کنیم . تو بهترین ظروف غذا بخوریم
تو زیباترین فنجان چای بنوشیم
غذاهای سالم بخوریم
اضافی غذای اهالی منزل رو به خاطر اینکه اسراف نشه نخوریم بزرگترین اسراف پرخوریه
و دیگه این که خودمون خودمون رو دوست داشته باشیم و بپسندیم احساسی که ما به خودمون داریم از چهر مون ساطع میشه و بقیه متوجه می شن و بر همون اساس با ما رفتار می کنند