2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869363 بازدید | 28433 پست
اره مامان ساغر از اینجور ادما بدم میاد اگه دورو برم باشه رابطه کات و دیگه تموم . حالا میخواد هر کی با هر مدرکی با هر خانواده ای باشه ..... هر کسی برا خودش شخصیتش مهمه
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
آخ بالاخره تموم شد چقدر زیاد بود!

غیر از مواردی که دوستان گفتن من اینارو رعایت میکنم...

من همیشه سعی میکنم ناخنهام هم اندازه و مرتب باشه و اگه وقت و پول مرتب آرایشگاه رفتن رو ندارم اما خودم مانیکور و فرنچ میکنم و بهشون اهمیت میدم..برچسب ناخن هم خوبه

سعی میکنم لباسهام چه تو خونه چه بیرون همیشه تمیز و مرتب و متنوع باشه

گل سرهای مختلف - مدل موهای مختلف - آرایشهای مختلف که حتما هم بهم بیاد و معلوم بشه همه چیز بهم میاد استفاده میکنم و برام خیلی مهمه که با سلیقه باشه نه هر چیزی.

سعی میکنم از فیکساتور استفاده کنم بخصوص الان که هوا گرمه. امااگه مهمونی خودمونی بود و طولانی شد وسطش آرایشمو تجدید میکنم

شوهرم که از سر کار میاد قبلش فقط رژ میزنم گاهی هم خط چشم. همین. لباسم رو عوض میکنم و یه لباس مرتب میپوشم و معمولا صندل پام میکنم. البته الان با بچه یه کم کمتر از قبل چون به زانوم فشار میاد. عطر هم میزنم قبل اومدنش

اگه زمستون باشه نوشیدنی گرم. تابستون نوشیدنی سرد آماده میکنم و حتما تو سینی میگذارم میارم میگذارم رو میز. نه که تو پیش دستی یا لیوانو همینجوری دست بگیرم. میوه میشورم تو ظرف میچینم... وقتی میرسه البته اون موقع که بچه نداشتم با کیکی که خودم پختم یا یه همچین چیزی از خودمون پذیرایی میکنیم...

خریدهامو لیست میکنم و وقتی میخوایم بریم لیستو میبرم که چیزی از قلم نیفته.

در هر موردی مبهم حرف نمیزنم حتی اگه ازش مطمئن نباشم واضح نظر میدم...

کفش پاشنه بلند رو تا جایی میپوشم که لنگ نزنم و بدونم میتونم راحت راه برم با توجه به اینکه بچه دارم اگرم اذیتم کنه اصلا بروز نمیدم و به روی خودم نمیارم. اصلا هم به کسی نمیگم . شاید فقط به شوهرم بگم.. بعدش تا چند روز نمیپوشم و استراحت به خودم میدم

تو جمع خانوادش اگه شوخی بی ادبی ای یا مردونه ای چیزی بشه رومو برمیگردونم و یه ور دیگه رو نگاه میکنم و سعی میکنم یا خودمو به کاری مشغول کنم یا با کسی در حد یه جمله حرف بزنم که یعنی نشنیدم

وقتی در مورد موضوعی که موافق یا مخالفم حرف میزنن یه کمی تامل میکنم نه زیاد . بعد بدون عجله نظرمو میدم و تقریبا جمع بندی میکنم. نتیجه این شده که آخر حرفشون منو نگاه میکنن و انگار منتظرن ببینن نظر آخر چیه...

با صدای خیلی بلند حرف نمیزنم و نمیخندم... لباس کوتاه یا خیلی باز نمیپوشم...

اگه با کسی حرف میزنم و شخص سومی خودشو وسط بندازه و بخواد با حرفام مخالفت کنه و اظهار نظر کنه معمولا نگاهش نمیکنم و جوابی بهش نمیدم. حرفمو ادامه میدم

برای بچه همههههه چیز با خودم میبرم تا به هیچی نیاز پیدا نککنم. یه دوست دارم به نظرم خیلی باکلاسه. همیشه حتی لگن و دمپاییی دستشویی بچشو با خودش میبرد و نمیگذاشت بچه اش با هر چیزی بره دستشویی

خودمو به موی باز- لباس غیر راحت- کفش پاشنه دار عادت دادم که بتونم گاهی که ضروریه تحملشون کنم

احساساتی نمیشم و به هیچ دلیلی جیغ و ویغ راه نمیندازم...

سر یخچال یا کابینت بدون اجازه مادرشوهرم نمیرم. قبلش میگم با اجازتون من فلان کارو بکنم...

همیشه خونه دیگران با خودم صندل میبرم

اصلا و ابدا نمیگذارم موی زاید داشتهباشم با اینکه خیلی پرموئم.. یکروز در میون که میرم دوش بگیرم شیو میکنم

بچه ام رو مرتب میگردونم و اصلا نمیگذارم لباسش یا صورتش کوچکترین کثیفی ای داشته باشه

غر نمیزنم. به هیچ عنوان

با دهن پر حرف نمیزنم

از خانواده ام تعریف میکنم. اما بجا و تو موقعیت مناسب نه چیپ و بیمورد... اونم مثالهای خوب و قابل گفتن.

به نظرم آدامس جویدن تو مهمونیها اصلا شیک نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها مهمونی امشب خیییلییی جذاب شده بودم خودم حال کردمممممم
مرسی از دوستانی که تشویقم کرده بودن به رفتن
خیلی کم و بجا حرف زدم
با اینکه بچه خیییلیییی گریه کرد خیلی اروم باهاش برخورد کردم و اصلا عصبانی نشدم
با شوهرم خیییلییی محترمانه برخورد کردم
لاک و طلا و کفش پاشنه بلندمم براه بود
1 چیز شیککککک:همیشه بادبزن همراتون باشه اونم خوجلششششش،تو اتاق که خانوما جمع بودن کولر نبود منم بادبزنمو در اروردمو اروم تکونش میدادم
زیاددد نخندیدم
چشمامو خیلی خوب تکون دادم
اروووم غذا خوردم،از همه نوع نخوردم که بگن نخوردس
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
منم همیشه در تایید حرف شوهرم یا باسر و لبخند میگم هرچی آقا بگه....(برای خر کردنش)
یا میگم... میبینم تونستم بزرگت کنم... و باهم میخندیم(مواقع جوک و شیطنت و بالا بردن اعتمادبنفس خودم)
یا میگم... درسته عزیزم
تابستونه........ فصل میوه های آبدار و شیرین......به به عجب رنگ و آبی
چ خوب...
من همیشه با زنگ زدن باهاش ارتباط برقرار میکنم...زیاد اهل موبایل نیست...
و میل های رمانتیک یا بامزه که خیلی دوست داره

و چون هیچوقت از هم ناراحت نمیشیم هنوز نمیدونم چطور باید بهش بفهمونم دلخورم یا ناراحتم

سلام بیتا جونم...
یکی بود ساکن شمال... همونی شما؟

الان ادامه همون سیاستها رو داریم تو این تاپیک میریم...
تقریبا همون بچه ها هستن همراه با کلی دوست جدید...
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=171081&PageNumber=1786
بیای کلی ذوق میکنیم
خواهر شوهرم باوقار شده بچه ها بیاین کمک
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=516032
بچه ها به من ایمیل نزنین من پسووردمو گم کردم!! اگرم راهکاری بلدین پسووردمو پیدا کنم بهم خبر بدین
من هم در ادامه زنانگی و ظرافتم دیروز با همسری رفتم مانتو و شلوار و کفش خریدم برای سرکارم
مانتوم جذب نیست ولی فیت تنمه و خیلی بهم میاد البته دو تا مانتو گرفتم و 3 تا شلوار
شلوارامم از این کتون کاغذیهای ترکیه ای گرفتم
به نظر خودم الان تیپ سرکارم شیک تر شده
در ضمن من چون هر روز آرایش میکنم و مخصوصا حتما مداد چشم و ریمل میزنم رفتم از میشل یه مداد چشم جنس عالی خریدم با یه ریمل اورآل .....
میدونید چیه با خودم فکر کردم من که هر روز دارم از لوازم آرایش استفاده میکنم پس برای سلامتی مژه و چشم و لب و ... هم که شده باید حتما لوازم آرایش اصل و مارک خوب بگیرم
البته یه هفته پیش از کوچه مروی ریمل و رژ و خط لب گرفتم که اونا هم همش اصل بود و خوب گران قیمت ولی به نظرم می ارزه
با این خریدایی که کردم مخصوصا در مورد لوازم آرایش گرون قیمت و با کیفیت خیلی اعتماد بنفسم بالاتر رفت و خیلی احساس ظرافت و زنونگی کردم ..........
وقتی آدم به خودش اهمیت میده و برای خودش ارزش قایل میشه خیلی احساس خوبی به آدم دست میده
پس نتیجه میگیریم خریدهای با کیفیت و اهمیت به خود باعث افزایش اعتماد بنفس و احساس ظرافت و زنونگی بیشتر میشه
راستی من قبلا در پارکینگ رو برای همسری باز میکردم ولی اصلا احساس خوبی از انجام این کار نداشتم الان یه مدته که باهاش صحبت کردم و گفتم که من دوست ندارم این کارو انجام بدم و این یه کار مردونس حالا خودش انجام میده .........