2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869333 بازدید | 28433 پست
اینم یه مطلب برای شما تیکه تیکه میزارم راحتتر بتونین بخونین

چگونه ظاهری زنانه داشته باشیم؟
جسم کالبد روح است و لباس پوسته آن کالبد؛ اما معمولاً این پوسته است که از هسته درونی خبر می‌دهد.
تحقیق و مطالعه درمورد ویژگی‌ها و خصوصیات زن ایدآل با زنانگی شروع می‌شود. زنانگی کیفیتی لطیف و ظریف است که در ظاهر، رفتار، اعمال و طبیعت زنان دیده می‌شود. زنان زنانه، لطیف، وابسته، مطیع، قابل‌اعتماد، ساده و کودکانه هستند. بهترین راه برای توصیف زنانگی با فقدان توانایی‌ها و خصوصیات مردانه در آنهاست—نداشتن خشونت، قابلیت، کارایی، شجاعت و قدرت مردانه.

مردان عاشق زنانگی خانم‌ها هستند زیرا با مردانگی آنها تضادی عمیق دارد. یک زن زنانه باعث می‌شود مرد مردانگی بیشتری احساس کند و این احساس یکی از بهترین تجربیات برای اوست.
سلام دوستای گلم
مرسی عسل بانو از موضوع جالبی که طرح کردم خیلی در مورد خودم فکر کردم
ایرادات من که هیچ وقت درست نشدم
من اندام خوبی دارم قد بلند و وزن متناسب تنها ایرادی که باعث میشه این زیبای زیاد خودشو نشون نده و بارها دوستم بهم گوش زد کرده بد راه رفتن و تند راه رفتن خیلی سعی کردم درست بشم ولی نشد همیشه عجله دارم
بخاطر محیط کارم همیشه کفش تخت پوشیدم اصلا اعتماد بنفس برای پوشیدن کفش پاشنه بلند ندارم
من خواهر شوهرم خیلی جذابه تنها دلیلشم آروم بودن تو حرکاتشه که جذابش کرده
"دست به دامن خدا که میشوم …"
چیزی آهسته درون من به صدا میاید که: نترس!
از باختن تا ساختن دوباره …
فاصله ای نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش اومدی پانیذ جون

با تمرین درست میشه عزیزم
منم با کفش پاشنه بلند مشکل داشتم بسکه نپوشیده بودم عضلات کف پام میگرفت وسط هر مراسمی درش میاوردم دیدم خیلییییییییی زشته شروع کردم به تمرین تو خونه میپوشیدم روزا ده دقیقا راه میرفتم خانومانه
باورت نمیشه تمام طول عید نوروز من کفش پاشنه 7 سانت پام بود تو مراسمم راحت میرقصیدم
شوهرم کلی ذووق کرده بود میگفت خوشحالم که تیپت خانومی شده
زنانگی و احساسات لطیف و رمانتیک در مرد پابه‌‌پای هم پیش می‌روند. وقتی زنانگی نباشد، احساسات لطیف هم نیست. بااینکه ممکن است هنوز دوستتان داشته باشد، به شما احترام بگذارد و کارهایتان را تحسین کند، اما دیگر آن جنبه لطیف آنها را بیدار نمی‌کنید.

زنی که زنانگی واقعی داشته باشد ذاتاً به سوی همه جوانب زنانگی کشیده می‌شود. از اینکه یک زن باشد احساس غرور می‌کند، به اینکه خصوصیاتی متفاوت با مردان دارد به خود می‌بالد، از مادر بودن احساس لذت می‌کند، از کار خود در خانه احساس رضایت می‌کند و علاقه‌ای به شرکت در دنیای مردانه ندارد.

مناطق تمرکز هم درونی و هم بیرونی هستند. زنانگی بیرونی به ظاهر، طرز لباس پوشیدن و طرز حرکات و اعمال فرد بستگی دارد و زنانگی درونی طبیعت و نگرش شما به نقش زن را پوشش می‌دهد.

زنانگی درست متضاد مردانگی است و با تاکید بر این تفاوت‌ها به دست می‌آید. اگر می‌خواهید واکنشی زنانه به چیزی داشته باشید، درمورد مردان تحقیق کنید و درست متضاد آن را انجام دهید.
من میرم استخر برای آفتاب می تونم قسم بخورم 95% دخترا با ناز و کرشمه راه میرن حرف میزنن و میخندن و خیلی اعتماد به نفس دارن خیلی توجه می کنم و سعی می کنم درست بشم ولی کافی فرداش دیرم بشه در حال دویدن شلنگ تخته انداختن تو خیابونم
"دست به دامن خدا که میشوم …"
چیزی آهسته درون من به صدا میاید که: نترس!
از باختن تا ساختن دوباره …
فاصله ای نیست
ظاهر زنانه

مردها معمولاً زنان را به خاطر نگرانی از وضعیت ظاهریشان پوچ و احمق تصور می‌کنند اما مخفیانه از بابت اینکه زنان اهمیت خیلی زیادی به ظاهرشان می‌دهند خوشحال هستند. زنان زنانه هیچوقت به خود بی‌توجه نمی‌شوند و همیشه و در همه حال ظاهری آراسته و مرتب دارند. هیچوقت افراطی برخورد نمی‌کنند اما این یکی از اولویت‌های آنهاست که بدانند ظاهرشان بر اطرافیانشان تاثیر می‌گذارد.

تاکید بر تفاوت‌ها

وقتی به ظاهرتان فکر می‌کنید، باید از طریق راه‌های زیر بر تفاوت‌هایتان با مردان تاکید داشته باشید:
• طرح – بسیاری طرح‌ها از نظر ظاهری بسیار مردانه هستند و نباید از آنها استفاده کنید. همچنین از طرح‌های پر زرق و برق و جلف یا آنها که سلیقه زیادی در آنها به کار برده نشده است استفاده نکنید. طرح لباس و پارچه باید توجه به زنانگی را تقویت کند نه توجه به خود را. آنها باید اول شما را ببینند نه لباستان را.

• سبک – مطمئناً همه شما مدل کت و شلوار رسمی زنانه مخصوص محل کار را دیده‌اید. این سبک به هیچ وجه زنانه نیست. دقت کنید که برش و سبک لباستان شبیه به لباس‌های مردانه نباشد. لباس‌هایی بپوشید که در عین اعتدال اندامتان را زیباتر نشان دهند.

شلوار همیشه یکی از مباحثه‌انگیزترین سبک‌های لباس پوشیدن خانم‌ها بوده است. شلوار زنانه‌ترین لباسی نیست که می‌توانید بپوشید. اگر از آن استفاده می‌کنید دقت کنید که سبک، رنگ و برش آن زنانه و جذاب باشد. پیشنهاد می‌کنیم که عکسی از خودتان هم از جلو و هم از عقب بگیرید تا ببینید آن شلوار در تنتان چطور دیده می‌شود. اگر شلوار پوشیدید حتماً بقیه لباس‌هایتان را زنانه‌تر انتخاب کنید.
• تزئینات – می‌توانید تاثیر مردانه لباس‌ها را با استفاده هوشمندانه از تزئینات از بین ببرید. می‌توانید با کمی بند، روبان، مروارید، کمربند و امثال آن، لباس‌هایتان را زنانه‌تر کنید.

• لوازم جانبی – از کیف‌های زنانه و باسلیقه استفاده کنید. کفش و جواهرات هم ابزارهایی مهم برای ایجاد تاثیر زنانه در ظاهرتان هستند.

• نظافت – سعی کنید همیشه تمیز و خوش‌بو باشید. به وضعیت لباس‌هایتان خوب توجه کنید. در صورت نیاز آنها را اتو بکشید. مدل موهایتان باید جذاب و زنانه باشد.

• آرایش – اگر می‌خواهیم آرایش کنید، باید اینکار را با مهارت انجام دهید. آرایش باید برای تاکید بر ویژگی‌های ذاتی شما باشد. اگر نمی‌دانید چطور باید درست آرایش کنید یا از چه رنگ‌هایی استفاده کنید، به کلاس‌های خودآرایی بروید.

• حیا و نجابت – مردان به زنانی که در دید عموم لباس‌های بیش از اندازه باز و کوتاه می‌پوشند احترام نمی‌گذارند. باید جذاب به نظر برسید نه جذب‌کننده!
ظاهر زنانه چه می‌کند:

زنانه لباس پوشیدن و مرتب و آراسته بودن ارزش فردی شما را بالا می‌‌برد. آنچه برای ظاهرتان انجام می‌دهید به درون شما هم اثر می‌گذارد و برعکس.

لباس‌های زنانه بهترین احساس را در مردان ایجاد می‌کند. این جنبه مردانه آنها را بیدار کرده و باعث می‌شود بیشتر به شما احترام بگذارند، به نظرشان جذاب‌تر برسید و محبت و مراقبت بیشتری به شما داشته باشند. توجه آنها را بیشتر جلب کرده و تصور نمی‌کنند که دشمن آنها هستید یا باید با شما رقابت کنند.
من یکی از دوستام با اینکه چاپلوسه و فقط تو ظاهر با ادما خوبه ولی قلبا یه ذره هم اهمیت نمیده ولی اینقدر اروم راه میره و کاراشو میکنه خیلی جذاب شده واقعا مهم دوست جونا
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
چون بطن هم مهمه بعد از یه مدتی بالخره هرکسی پی به بطنش ببره ازش فاصله میگیرن من که ازش دور شدم فقط بخاطر دورویی و چرب زبونی الکیش
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
5 راه برای باریک و بلند دیده شدن پاها:
تقریباً همه ما آرزو داریم که پاهایی بلند و باریک داشته باشیم. اما شاید تعداد کمی از ما پاهایی مانکن‌گونه داشته باشند و بقیه همیشه به این فکریم که چطور پاهایمان را زیباتر کنیم. این روزها خیلی‌ها برای زیباتر شدن عکس‌هایشان از فتوشاپ استفاده می‌کنند، اما در زندگی واقعی چطور؟ آیا راهی برای باریک‌تر و بلندتر دیده شدن پاها وجود دارد؟ پاسخ آن ساده است. چند راهکار عملی وجود دارد که باعث می‌شود بیننده پاهای شما را بلند‌تر، خوش‌فرم‌تر و باریک‌تر ببیند.

۱. انتخاب کفش مناسب

یکی از بهترین راه‌ها برای بلندتر نشان دادن پاهایتان، پوشیدن کفس پاشنه‌بلند است. این کفش‌ها نه تنها قدتان را بلندتر می‌کند بلکه پاهایتان را هم بلندتر نشان می‌دهد. به دنبال کفش‌هایی باشید که نوک آن کمی تیز باشد. اما برای کسانی که این کفش‌ها برایشان راحت نیست، می‌توانند از کفش‌های پاشنه یکسره استفاده کنند. نکته دیگری که باید به خاطر داشته باشید این است که ساق پاهایتان را با چکمه نپوشانید چون باعث کوتاه‌تر دیده شدن آنها می‌شود.
۲. هماهنگ کردن رنگ کفش

همیشه کفش‌هایی دقیقاَ رنگ جوراب‌شلواری یا دامنتان بپوشید. اینکار خط بلندتری را در ذهن بیننده ایجاد می‌کند. همچنین پوشیدن لباس سرتاسر یک رنگ از بالا به پایین باعث می‌شود پاهایتان بلندتر به نظر برسد. اگر از رنگ‌های تیره استفاده می‌کنید، می‌توانید از طیف‌های دیگر آن برای سایر قسمت‌های لباستان استفاده کنید.

۳. پوشیدن پیراهن

شلوار خط کمر را مشخص‌تر نشان می‌دهد اما در دامن و پیراهن قد پاها مشخص نیست. بنابراین به جای شلوار از دامن و پیراهن استفاده کنید اما دقت کنید که سبکی مناسب انتخاب کنید. دامن یا پیراهنی انتخاب کنید که راسته باشند اما خیلی تنگ و چسبان نباشند. متداول‌ترین راه برای ایجاد تصور داشتن پاهایی بلند در نظر بینند پوشیدن دامن با خطوط عمودی است