2777
2789
عنوان

تک فرزند ها پشت و پناه ندارن در اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 254 پست
من که نمیتونم تو زندگیتون دخالت کنم اما چون نظر خواستید  بله اشتباه میکنید . با مشاور صحبت کنی ...

خواهش میکنم ، راستش اینو از خواهرام هم ميپرسم  ولی همیشه دودلم چون از هر نظر شرايطشو دارم ولی حس میکنم اگه بیارم به خودم و پسرم  ظلم میکنم و تو دردسر ميفتم  نمیدونم

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سطح و معیار عالی رفاه و امکانات از نظر هرکسی ی جوره شاید یکی فکرکنه واسه تک پسرش ی پراید ۵۰می ...

یعنی چطوری باید تربیتش کرد که احساس خوشبختی کنه ؟

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
درسته ولی از نود ببعد همش بدبختی وتحریم بوده فرق چندانی نکرده 

کی میگه فرق چندانی نکرده عزیزم

درسته تو تحریم بودیم ولی قیمت دلار و اجناس و اینا سال ۹۶ یکدفعه صعودی بالا رفت 

چند نمونه که گفتم از خورد و خوراک 

من اونموقع شیشه شیر برای پسرم خریدم ۳۰ تومن 

یکدفعه همون شیشه شد ۱۱۵ تومن 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
والا این هایی که شما میگی ما تو فیلم ها دیدیم الان تو همین سایت خواهر به خواهر رحم نمیکنه و.هم چنین ...

خب تربیت مهمه دیگه کسی ک.نتونه تربیت کنه همون یکی رم جوری تربیت میکنه ک دو روز دیگه خودش رو ببره بزاره سالمندان

اونم ک.خوب تربیت میکنه 6 تا هم باشن درست تربیتشون میکنه

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

به عنوان تک فرزند اجتماعی و با پشت و پناه با نظر شما به شدت مخالفت میکنم

پشت و پناه با خواهر برادرم تامین نمیشه حتما همینجا کم نیستن خواهر برادرایی که سال تا سالم همو نمیبینن

ولی من با همه فامیلای هم سنم رابطه صمیمی مثل خواهر و برادر دارم

من نمیگم باید به بچه میلیاردی پول داد و از 18 سالگی بنز گذاشت زیر پاش. ولی باید بهداشت و اموزش و ورزشش کاملا تامین باشه. و اینکه زمانی که وارد بازار کار خواست بشه بتونم بهش سرمایه بدم و یک خونه و ماشین در حد متوسط داشته باشه. دلم نمیخواد پسرم اول جوونی زیر بار قسط له بشه. دلم نمیخواد عروسم حسرت عروسی و ماه عسل به دلش بمونه. دوست دارم پسرم دست زنش رو بگیره برن سفر واز زندگی و جوونیشون بی دغدغه لذت ببرن. با ارامش درس بخونن و فکر شهریه نجومی دانشگاه نباشن 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

جالبه که کسانی که از لحاظ هوشی در سطح بالا هستن معمولا تک فرزند هستن ولی هرچه سطح هوشی و مالی ضعیفتر میشه تعداد بچه ها بیشتر میشه 

به قول یکی میگفت دوچیز هیچ وقت نمیخوابه

۱_ بخت آدم خوشبخت

۲_ چیز آدم بدبخت ( که یه اتوبوس بچه دارن)

خواهش میکنم ، راستش اینو از خواهرام هم ميپرسم  ولی همیشه دودلم چون از هر نظر شرايطشو دارم ولی ح ...

قطعا تو این شرایط مملکت که امکان جنگ یا قحطی خوراک و دارو یه چیز مسلم هست واسمون اوردن بچه کار بسیار اشتباهیه

هموت یه دونه واسمون کافیه تا نیاز به پدر و مادر بودن در ما ارضا بشه.

😂😂😂 همین امروز دوبسته پوشک گرفتم ۱۳۰ تومن تازه تو تخفیف  که برای دوهفته اش شاید برسه 😐

منم یکی دارم تازه ۹ ماهشه‌.شوهرم پدرش دراومده بس مای بی بی خریده.همش می پرسه کی خودش میره کارشو انجام بده🤣🤣🤣

کی میگه فرق چندانی نکرده عزیزم درسته تو تحریم بودیم ولی قیمت دلار و اجناس و اینا سال ۹۶ یکدفعه صعود ...

میدونم ولی من خودم سال نود ویک  زمان احمدی نژاد تو خرید جهیزیه بودم یکباره مثل همین الان همه چییییی کشید بالا اون دوره هم تحریم بودیم وضع خوبی نبود 

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 
خب تربیت مهمه دیگه کسی ک.نتونه تربیت کنه همون یکی رم جوری تربیت میکنه ک دو روز دیگه خودش رو ببره بزا ...

تربیت و رفاه من دارم میبینم خونواده ای که پول نداره برای دختر سومیش مانتو بخره بره دانشگاه 

2810