2777
2789
عنوان

تک فرزند ها پشت و پناه ندارن در اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 254 پست
چی میگی براخودت  نخواستی نیار کی دخالت میکنه تو زندگیای شماها  استارتر تاپیک زده  و ...

من با اسی بودم اشتباه براشما ریپ زدم ببخشید

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
اخی خیلی سخته میبینم اومدی تو سایت زنونه برو سرکار از شنبه انقدر خسته میشی که کل جمعه به استراحت و ت ...

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخالفم. تربیت مهمه چه یدونه چه ده تا. آدم دیدم 6 تا بچه داره انقدر بهشون باج داده اخلاقهاشون افتضاح. اگر من مادر همون تک فرزند رو منطقی بار بیارم و به تمام خواسته های غلطش نه بگم قطعا مشکلی نخواهد بود. از طرفی کی گفته خواهر و برادر پشت و پناهن؟ ما الان بزرگترین ضربه زندگیمون رو از خواهر شوهرم خوردیم. انشااله تک فرزندها موفق و خوب تربیت میشن و ازدواج خوب داشته باشن همسرشون پشت و پناهشون میشه 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
خداوند بهترین روزی رسانه با امئن هر فرزند رزق خانواده بیشتر می شه

خدا روزی رسونه وقتی خودت تلاش کنی و امکانش باشه تو این وضع مملکت یکیم زیاده عاقبت خودمونمدمعلوم نیست چهار تا جمله از اخوندا شنیدی اومدی ملت و نصیحت میکنی بچه امکانات میخواد رسیدگی میخواد اینده میخواد

حالا با این تفاسیر اونایی که بیش از یک فرزند دارن 

خاطی ان؟؟؟ خیرررررر 

اون کودکی که دارید با هزار ناز و عشوه بزرگش میکنید در آینده قدردان شما نخواهد بود 

بلکه از شما تمام کمبودهای عاطفیشو طلب میکنه!!! الان نمیفهمید....

خدا هست.
خداوند بهترین روزی رسانه با امئن هر فرزند رزق خانواده بیشتر می شه

خدا شاهده مادربزرگ من با87 سال سن هم میگه پول ندارید یک بچه هم زیاده :)) اون میفهمه شما با این چرت وپرت ها قرار نیست بچه بزرگ کنید 

روابط اجتماعی بچه ربطی به چند تا بودنش نداره ربط به تربیت و خود بچه داره

بچه ی من یکیه خیلی هم روابط اجتماعیش خوبه

بعد فوت پدر مادر چه یکی باشه چه ده تا تنها میشن فکر کردی جاری و خواهر شوهر و برادرشوهر وباجناق میزارن که خواهر و برادر باهم بمونن؟؟؟

الان یا شب فقط زود بگو دیر نشه؟

😂😂😂

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
مخالفم. تربیت مهمه چه یدونه چه ده تا. آدم دیدم 6 تا بچه داره انقدر بهشون باج داده اخلاقهاشون افتضاح. ...

افرین من الان دیدم خونواذه هایی که 6 تان بچه ها سز ارث و.میراث دارند همه رو میخورند

اعتقاد من اینه همین حقوق و رفاه و صرف یکی کنیم خیلی بهتره تا بینشون تقسیم کنیم 

حداقل یکی تو ارامش و رفاه کامل بزرگ میشه 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
2810