2777
2789

ول کن بابا بچه ی سوم دیگه چیه بشین زندگیتو بکن بلانسبت همون یکی هم خریته

لطفا لایکم نکنید مگه اینکه سخنِ خیلی حکیمانه و گهرباری گفته باشم😁اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن❤من آدم مهربونی ام فقط خسته ام میفهمی؟خسته!ولم کنین ولم کنیییییییییین😐☹😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال اونایی که بجه بیشتر دارن مریضی های زنان ندارن؟ من همیشه فکر میکنم کسانی که بجه کمتر دارن یا ندارن انگار بیشتر مریضن در عوض  خانمهایی رو دیدم زیاد بجه دارن سالمترن حداقل سرطان ندارن این حرف درسته؟ اخه دکترا هم میگن هرچی  تعداد زایمان و شیر دهی بیشتر سالمتر این درسته؟ من راستش اگه این جمله درست باشه  اگه روزی بجه دیگه ای بیارم فقط بخاطر سلامتیم میارم وگرنه اصلا دوست ندارم یچه دیگه ای بیارم 

😔😅😂😂😂

بخدا گاهی وقتا مثل هاپو پشیمون میشم دلم میخواد خودمو تیکه تیکه کنم دوتا طفل معصومو گرفتار این دنیای لعنتی کردم خود بدبختمم همش دارم جون میکنم و همه جور استرسی رو تحمل میکنم

لطفا لایکم نکنید مگه اینکه سخنِ خیلی حکیمانه و گهرباری گفته باشم😁اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن❤من آدم مهربونی ام فقط خسته ام میفهمی؟خسته!ولم کنین ولم کنیییییییییین😐☹😅
چرااا مگه چه مشکلی داری عزیزم؟

دومی رو ناخواسته باردار شدم پسر اولم دوسال و ۴ ماهشه دومی ۵ ماه😥خیلی سخته ب هیچ کاری نمیرسم درسم روهواست شکمم افتاده ی باشگاه نمیتونم برم کلاس زبانم تق و لقه ی بیرون نمیتونم برم همیشه وقتی دارم کارای خونه رو انجام میدم یا آشپزی میکنم ی چشمم باید ب بچه ها باشه ک بزرگه بلایی سر کوچیکه نیاره پسر کوچیکم رفلاکس داره دائم بالا میاره همیشه وقتی بیرونم استرس اینو دارم ک بالا نیاره رو لباسم و هزارتا چیز دیگه و همه ی اینا درحالیه ک من فقط ۲۲ سالمه😫😫😫

ببخشید طولانی شد درددلم زیاد بود😁

فک میکنم مسلما🧐 دلیل اصلی ک دارم ب سومی فک میکنم خود بچه هان و آیندشون

یعنی آینده ی اون بچه ی سوم تامینه؟

همین یکی دوتایی هم که داریم با این وضع مملکت معلوم نیس چه آینده ای در انتظارشونه! حالا یکی دیگه هم بیاریم با آینده ی مبهم؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
دومی رو ناخواسته باردار شدم پسر اولم دوسال و ۴ ماهشه دومی ۵ ماه😥خیلی سخته ب هیچ کاری نمیرسم درسم رو ...

عززززیزم بااور کن ک بهترین مورد بچه.بچه های پشت سرهم هستن.

وقتی ۵ یا ۶ ساله بشن به حرف من میرسی انشاءالله.

هر چی الان سختته اون موقع راحتی.

درکت میکنم واااقعا بچه داری سخته اما همونقدرم اجر میبری شک نکن.

یکم بزرگتر بشن انشاءالله به برنامه های جانبیتم میرسی.

فقط حواستو جمع کن به خاطر سختیهای این دوران از لذتهاش غافل نشی😉

شیرین زبونیهای بچه ها.

بزرگ شدن و تغیراتشون.شیطنتهای بامزشون.

زندگی به عقب برنمیگرده لذت ببر از بچگی شون.

دخترم کوچیک ک بود داشتم درس میخوندم.

هیییچی نفهمیدم از بزرگ شدنش.

الان ک عکساشو میبینم دلم برااون روزا تنگ میشه😭😭😭

یعنی آینده ی اون بچه ی سوم تامینه؟ همین یکی دوتایی هم که داریم با این وضع مملکت معلوم نیس چه آینده ...

هر چی رفاه بیشتر بچه ها بی مسیولیت تر و راحت طلبتر😓

مگه ماخودمون چی داشتیم 

بااور کن تو همون نداریها کلی خووش بودیمو کارامونم خودمون انجام میدادیمواز پدرمادرمونم طلبکار نبودیم😍

بچه های الان تو رفاهن اما ناسپاستر و پرتوقعتر

هر چی رفاه بیشتر بچه ها بی مسیولیت تر و راحت طلبتر😓 مگه ماخودمون چی داشتیم  بااور کن تو همون ...

دوره ی ما با اینا زمین تا آسمون فرق داره! نمیشه تو تنگنا بزرگشون کرد که نا سپاس نشن البته ماهم همچین تو تنگنا نبودیما! هرچی که بود اون زمان داشتیم! ولی خواه ناخواه بچه هامون با بقیه مقایسه میشن! و بدتر عقده ای میشن! پس بزرگترین لطف پدر و مادر در حق اون بچه اینه که اصلا به دنیا نیاریش!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞