2777
2789

این دارو برای دیابت نوع دو تجویز میشه .این دارو با مهار انزیم sglt2  مانع بازجدب قند از کلیه ها شده در نتیجه در روز  حدود 80 گرم قند اضافه 

رو با ادرار از بدن خارج میکنه .میشه گفت انقلابی تو درمان دیابت محسوب میشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله کاهش بازجذب گلوکز و تا حدی سدیم باعث کاهش وزن میشه ولی به هیچ هنوان برای افراد غیر دیابتی توصیه ...

ممنونم که جواب دادی عزیزم.دکتر غدد اینو واسم نوشته قند ندارم برای کاهش وزن نوشته

ممنونم که جواب دادی عزیزم.دکتر غدد اینو واسم نوشته قند ندارم برای کاهش وزن نوشته

خواهش می کنم ولی خیلی عجیه .ریسک هیپوگلیسمی و افت قند خون در افراد غیر دیابتی با این دارو بالاست .به هر حال نظر پزشک شما محترمه

خواهش می کنم ولی خیلی عجیه .ریسک هیپوگلیسمی و افت قند خون در افراد غیر دیابتی با این دارو بالاست .به ...

نمیدونم اتفاقا هزار بار ازش پرسیدم که برام ضرری نداره گفت اگه سرگیجه داشتی یه روز درمیون بخور ولی من هیچ عوارضی ندیدم فعلا.

اول گفت گلوریپا ۱۰ بخور بعد از یک ماه گفت ۲۵.و در کنارش ونوستاتم بهم داده

حالا ونوستات خوبه اگه مرتب تا 6 ماه مصرف کنی و با عوارضش کنار بیای 5 تا حد اکثر 10 درصد  وزن رو از دست می دی ولی تجویز  گلوریپا اونم 25 میل رو اصلا نمی فهمم .این داروی کاهش وزن نیست و  ریسک افت قند به خصوص با دوز بالای این قرص محتمله   .علاوه بر این احتمال عفونت ادراری و افزایش LDL هم هست 

عزیزم سلام . یه سوال . من بعد از خواندن گپ شما رفتم سرخود گلوریپا گرفتم . البته تحت نظر دکتر غدد هستم اما نداد بهم این قرص را . خواست دقیقا شرایط شما را بدونم که چطور این قرص را گرفثین و دکترتون قبلا هم تجربه این قرص را برای لاغری با کس دیگه داشته . ممنون میشم راهنماییم کنید

عزیزم سلام . یه سوال . من بعد از خواندن گپ شما رفتم سرخود گلوریپا گرفتم . البته تحت نظر دکتر غدد هست ...

سلام من سر خود نگرفتم دکتر بهم داد .من ۱ ماه مصرف کردم واقعا تاثیر داشت.اگر شیراز هستید میخواید ادرسشون رو براتون بفرستم