2777
2789

محصولات بادی اینتکس در ایران - تشک تخت استخر مبل قایق کاناپه

شرکت اینتکسی مرجع واردات و فروش محصولات بادی اینتکس و بست وی که در 12 سال سابقه فعالیت توانسته رضایت مشتریان خود را جلب نماید.تنوع تولید و کیفیت بالای محصولات این شرکت را ،به عنوان بزرگترین و بهترین تولید کننده لوازم بادی ،آبی ،تفریحی ،کمپینگ و ورزشی قرار داده است.

هم اکنون بیش از 2300 مدل انواع استخر بادی و تشک بادی ، مبلهای راحتی، لوازم شنا، مبل بادی , تشکهای روی آب ،قایق بادی، استخرهای بادی و استخر پیش ساخته و استخر فریمی و استخر ایزی ست و کاناپه بادی و تخت بادی و پارکهای کودک می تواند پاسخگوی هر سلیقه ای باشد. لازم به ذکر است که محصولات شرکت اینتکس INTEX و BESTWAY دارای استانداردهای ایزو اروپا و آمریکا می باشد.کلیه محصولات قبل از عرضه به بازار، تحت تست 24 ساعته فشار قرار میگیرند. [caption id="attachment_207" align="aligncenter" width="333"]تشک بادی تاشو تشک بادی تاشو[/caption]

هم اکنون میتوانید محصولات بادی را از سایت های زیر خریداری کنید .

خرید استخر بادی و فروش تشک بادی ، مبلهای راحتی، لوازم شنا، فروش مبل بادی , تشکهای روی آب ،خرید قایق بادی، استخرهای بادی و خرید پستی استخر پیش ساخته و استخر فریمی و استخر ایزی ست و کاناپه بادی و تخت بادی و پارکهای کودک

تلفن تماس : 02177819337

همراه 24 ساعته: 09123134955

(مشاوره رایگان)

سایت اینترنتی مرجع: www.intexi.ir

سایت اختصاصی تشک بادی: www.2aj.ir

سایت اختصاصی استخرها: www.poola.me

محصولات بادی اینتکس در ایران - تشک تخت استخر مبل قایق کاناپه

اگه کالا یا خدمتی داری که باتخفیف میتونی ارایه بدی برو به سایت زیر و آگهی تو ثبت کن به مناسبت افتتایه رایگانه http://offclick.ir
برگزاری و خدمات مجالس - سفره عقد - آرایشگاه - آتلیه و عکسبرداری و فیلم برداری - دسته گل عروس - گل ماشین - گل آرایی - نمونه کارها در http://offclick.ir

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید