2777
2789
من دوقلو دارم یکی از بچه هام داره راه می افته اون یکی تو حالت ژست چها دستا پا مونده و میترسه پاهاشو انگار حرکت بده کلا تاخیر حرکتی داره چیکار کنم آیا خودش راه میفته دیر نشده از نگاههای مردمو حرفاشون بدم میاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش و به حرف مردم توجه نکن. بگو بچه با بچه فرق میکنه.
یکی دیرتر و یکی زودتر راه میافته و اینا هیچ ربطی به هوش بچه نداره.
اخرش همه بچه ها راه میفتن و حرف میزنن. اینقدر خودمونو اذیت نکنیم.

پس برادرم الان شانزده ماهشه هنوز وایستادنم بلد نیست چه برسه به راه رفتن.
ترنم لحظه به لحظه عشق ..نفسم دخترم...
این جیگر طلا ها چند وقتشونه.........

پسره من تو سن یک سال و دیک ماهگی کم کم شروع کرد به تا تی کردن............یادت باشه همه ی بچه ها مثل هم نیستن.
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

دقیقا می فهمم چی می گی منم خیلی خیلی نگران بودم دختر منم 13 ماهگی کم کم راه افتاد ولی همه یه نظری می دادن یکی می گفت چاقه یکی می گفت ببرش دکتر یکی می گفت باهاش تمرین نکردی شبا همش خواب می دیدم دور از جونش رو ویلچیره باورت می شه؟ دکترش گفت تا 18 ماهگی وقت داره نگران نباش خانمی راه میفته
سلام
من هم یکی از پسرهام 21 ماهگی راه افتاد الان هم بچه باهوش و پر تحرکیه
شما نگران نباش دقیقا می فهمم چی می کشید حرف و نگاه مردم ادم را بیچاره می کنه
شما با دکترش مشورت کن اگر لازم داره امپول dc براش تزریق کنید و یا مکملهای کلسیم با مشورت پزشک بهش بدید . با پاچه گوسفند براش سوپ درست کن . انشالله زود راه می افته
بچه ها اینجا هم برای خرید و فروش طلا بیاین از بیرون گرونتر بفروشین و ارزونتر بخرین

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=102652

هر کی لباس شب - پاتختی- نامزدی -میخواد بخره یا بفروشه یا کرایه کنه بیاد تو

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=10370&ChatDate=8-4-1390
هر آنچه مرا نکشد مسلماً قویترم خواهد ساخت
ازت خواهش میکنم عاجزانه این دو تا رو باهم نه حالا نه هیچ وقت دیگه باهم مقایسه نکن
جوری رفتار کن که انگار دو بچه معمولین نه دو قلو
به دیگران هم اجازه نده مخصوصا تو روشون مقایسشون کنن
.
.
. چو اگه مقایسه بشن نتیجه ای جز خورد شدن و بی دست و پا بار اومدن یکی و غرور کاذب دیگری نداره