یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
امیرمحمد نازنینم روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
امیرمحمد نازنینم روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
سلام بچه ها منمستانه هستم توی این تاپیک از اولش باهوتون بودم مامان سوفیا هستم..سوفیا برج پنج میشه انشالله ۴سالش.ماشالله حسابی بزرگ شده وحرف گوش کن..خیلی خانمه.الان داشتم کامنتهای گروه رو که مربوط به چندسال پیش بود رو میخوندم اشک توی چشام جمع شد کاربری قبلیم دزد دریایی بود .الان این رو جدید زدم...راستی من ۳ماهه باردارم .و صحاب فرزند دوم شدم..اگه اومدین اینجا لطفن منو از خودتون باخبر کنید..دوستتون دارم..
فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒