2777
2789
سلام بچه ها اینجا کسی نیس نمیایدد سر بزنید..دلم براتون تنگ شده هر وقت این تامیکو میبینم دلم یه طوری ...

سلام.همه تلگرامیم ...توام بودی دیگه چرا رفتی؟

دختره من که همکاری نمیکنه اصلا موندم چیکار کنم برا پوشک گرفتن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عه پسر منم تیر ۹۹ دنیا اومده🥹

چ جالب 

من دخترمو تیر ۹۹ تازه باردار شدم

یعنی هفته های اول  

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
2803
عزیزممم😍😍 پسر من ۱۹ تیر ۹۹ دنیا اومد😅

زنده باشن عزیزم

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

سلام بچه ها من‌مستانه هستم توی این تاپیک از اولش باهوتون بودم مامان سوفیا هستم..سوفیا برج پنج میشه انشالله ۴سالش.ماشالله حسابی بزرگ شده وحرف گوش کن..خیلی خانمه.الان داشتم کامنتهای گروه رو که مربوط به چندسال پیش بود رو میخوندم اشک توی چشام جمع شد کاربری قبلیم دزد دریایی بود .الان این رو جدید زدم...راستی من ۳ماهه باردارم .و صحاب فرزند دوم شدم..اگه اومدین اینجا لطفن منو از خودتون باخبر کنید..دوستتون دارم..

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
2804