2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بین دخترای دو قلوی من فرق میذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 40 پست
عزیزم ماشالا دختراتون بزرگ شدن دیگه دونفرم هستن میتونن از پس خودشون بر بیان بذار برن خونه ی خودتون یه غذایی از شب قبل آماده کن براشون بذار میخورن استراحت میکنن شمام میرسی
ایراد بگیره به اون چه خودتو بزن به اون راه...حالا من خانواده خودم مدام به لباسایه اینا ایراد می گیرن حالا سیسمونی که مامانم داد یه لباس مارکم نداشت و جنساش خوب نبودااا ....اما من اصلا به روم نمیارم هرچی می گه
یکی شد دوتا منم در تعجبه خلقتت ماندم... ممنونتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این فرق گذاشتنها روی دخترت اثرات سویی میذاره و هرگز از ذهنش پاک نمیشه شما که مادری و شاغل باید جلوی این رفتارای ناشایست محکم بایستی و به دخترات یاد بده بعد از مدرسه بیان خونه استراحت کنن و درس بخونن و خونه دیگران نفرستشون.
سالهاست جستجوگر آدم هستم تا لذت خوردن یک سیب سرخ را با او تجربه کنم.