2777
2789

دست که ندیدم یه خانوم مسن هست تو آشناهامون انگشتای پاهاش چسبیدن. خودش تاحالا کاری براش نکرده وگرنه با عمل جراجی درمان داره چیزی نیست

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فامیلمون دختراش اینحوری بودن جراحی کردن درس شد

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

چرامیپرسین😩😩😩

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
میشه بیستر راجبش توضیح بدین اگر از نزدیک دیدین.

یه خانمی میگفت ک گویا بش میگن تو سونو ک بچتون انگشتای دستش بهم چسبیدن..بعد از دنیا اومدن میبرن جراحیش میکنن باز میشن..یمدت تو باند بود بعد خوب میشه..

یکی از همکلاسیامم بچش پاهاش پرانتزی مادر زادی بود قبل از یک سالگی پاشو گچ میگیرن ک درست بشه..کاونم خدا رو شکر درست میشه...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
چرا عزیزم اتفاقی افتاده؟

نه این روزهاهی باردارهااین چیزهارومیپرسن آدم ناراحت میشه یه لحظه نگرون شدم 😔😔😔😔

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
میشه بیستر راجبش توضیح بدین اگر از نزدیک دیدین.

این یه اختلال آنزیمی هست که تو دوران جنینی رخ میده. اولش دست تمام جنینها با انگشتای پیوستس .بعد یه آنزیم ترشح میشه تا انگشتهای دست رو از هم جدا کنه اگه اون آنزیم به موقع ترشح نشه همونجوری چسبیده میمونن. البته این مشکل هم مثل خیلی چیزای دیگه درجه بندی شده ممکنه فقط دوتا انگشت باشه یا تمام اونها باشه. بهر حال با یه جراحی ساده از هم باز میشن و تو همون سن پایین هم این جراحی انجام میشه پس جای نگرانی نداره و مشکل مهمی نیس

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی