2777
2789

من تو عقدم احتمالا عروسیم سال دیگه باشه

از الان یکی دو جا رفتیم واسه اجاره کردن خونه قیمتا رو که دیدم خیلی حالم گرفته شد ما قصد داریم تو جنوب شهر تهران اجاره کنیم که قیمتاش پایینتر باشه . هر جوووور حساب میکنم درآمد من و شوهرم رو بذاریم رو هم اجاره خونه رو هم که بدیم قسط وام ازدواجمون رو هم بدیم خرج خونه و اینا رو هم بدیم نهایتش ماهی یک و نیم میلیون بتونیم پس انداز کنیم. اصلا با این پس انداز به نظرتون امیدی هست که یه روزی بتونیم خونه بخریم؟؟؟ حتی شده یه واحد ۴۵ متری !

هر دو مون کارمندیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

اره عزیزم میشه امیدت بخدا باشه

جمع کنید یکمم وام بگیرید انشاءالله میخرید

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
2804

دمت گرم همه این قسطارو میدی باز یک ونیم میمونه 

من اینارو هم ندم باز یک و نیم نمیمونه

قهرمانا تنهان،ولی هم آرومو مشتین،هم به موقش وحشیین،جای اینکه سوراخ کنن زیرشونو ناخدای کشتین
2805

میگین سال دیگه ب سلامتی عروسیت میفته خب ت این ی سال ک هنو سرخونه زندگیت نرفتی پس انداز بهترمیتونی پس ی حساب باز کن و شما و همسرت درماه نصف درامدو بریزت حساب اصلا شاید تونستین قبل عروسی خونه بخرین. امیدوارباش

2801