2777
2789
عنوان

تذکر در خصوص ایجاد تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 22990 بازدید | 455 پست
جسارتا درد و دل اشتباهه..." درد دل" درسته .....
واو نداره ....
شغل ویراستاری ام ایجاب کرد این اشتباه را تدکر دهم
با سپاس
به خاطر کندن گل سرخ،اره آورده اید؟/ اره ؟/ چرا اره ؟ / فقط به گل سرخ بگویید: تو !هی تو ../ خودش می افتد و می میرد(بیژن نجدی )
جسارتا درد و دل اشتباهه..." درد دل" درسته .....
واو نداره ....
شغل ویراستاری ام ایجاب کرد این اشتباه را تدکر دهم
با سپاس
به خاطر کندن گل سرخ،اره آورده اید؟/ اره ؟/ چرا اره ؟ / فقط به گل سرخ بگویید: تو !هی تو ../ خودش می افتد و می میرد(بیژن نجدی )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر مسخره شده این نی نی سایت نمیدونم چرا تاپیک های مفید رو می ترکونن این مشکل همیشه بوده ولی براش یه فکر اساسی نمیکنن تاپیک مینوشی خیلی تاپیک مفیدی بود لطفا برش گردونین
خانم تهرانی و آقای زاهد

من مدیر تاپیک
معرفی محصولات بهداشتی و آرایشی ایرانی (فقط ایرانی)

هستم

این تاپیک به خاطر احتمالا کارت زرد اعضا امروز تعطیل شده
شما یک نگاه به تاپیک و موضوعاتش بندازید بی زحمت ببینید جز اطلاعات مفید حرف دیگه ای توش رد و بدل شده یا نه

یک سری افراد به دلایل نامعلوم و یا خصوصمت شخصی گزارش رد می کنن
ب نظرم این مدل تعطیل کردن تاپیک درست نیست

اینهمه تاپیک خاله زنک بازی و غیبت هست اینجا تا یه تاپیک مفید پیدا میشه از حسادت گزارش میزنن تعطیل شه.. شما خودتون گزارشا رو بررسی کنین بعد تصمیم بگیرین..اینجوری که نمیشه هر کی دلش خواست گزارش بزنه..!!
اقای زاهد تاپیک خانم مینوشی تبادل نظر در مورد لوازم ارایشی بهداشتی ایرانی بود که واقعا جای خالیش احساس میشد و ایشون با اطلاعات دقیق شون همیشه به همه کمک کردن . لطفا ضمن برگردوندن تاپیک فکری هم به حال این مشکل بکنین که بررسی انجام بشه بعد در صورت وجود مشکل تاپی کها حذف بشن
من هنوووووز معتقدم میشود عشق به انها اموخت
سایت یه مشکلی داره. همه تاپیکا یه چند دقیقه ای غیر قابل دسترسی میشن دوباره بر میگردن....... بی تابی نکن لیلیییییییییییییییییییییی..................دوست دارم خیلییییییییییییییییی
گفتی بیا زندگی خیلی زیباست...دویدم!
وایییییی مرسی که این گزینه لایک رو گذاشتین
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
آقای زاهد یه تاپیک زده بودم در خصوص شب ادراری پسرم خیلی مشتاقم بدونم چرا 2 ساعت بعد تاپیک حذف شد
با این عنوان بود تاپیکم

"یه سوال دارم در باره پسرم (ادرار شبانه و مقدار زیاد ادرار ) خواهش میکنم بیاید داخل شاید تونستید راهنمایم کنید به کمکتون احتیاج دارم "

منتظر پاسختون هستم

ممنون
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
2810