2777
2789
عنوان

تذکر در خصوص ایجاد تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 22990 بازدید | 455 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقای زاهد میشه به خانومها بگید هی به شما نگن عمو جووووووووووون....یعنی چی؟این همه برادر زاده برای چی؟
مدیری گفتن...کاربری گفتن.....
هر جا میری میخونی عمو جوووووووووووون...زاهد جوووووووووووووون...پرویز جووووووووووووووون
اقای مدیر کلاسش بیشتره هااااااااااااااا
هی دِلمـــــــــــ !!! یـــــــــه خواهِــــــــــش ؟؟؟ دیـــــگــه نَخواهـــش ....
یکی از آرزوهام اینه که شب بخوابم صبح بیدار شم همههههههههههههه پست های تاپیک ها رفته باشه تو مخم!! تا 24 ساعته اینجا نباشمو بزرگترین دغدغه زندگیم نخوندن پست ها جدید نباشه!!!!

کاش همه مطالب مفید یه جا خلاصه شده بود ....
خانم ننه لنگ دراز( آزاده )

من کاره ای نبودم . . . دوست دارند صدا می کنند . .. فکر کنم حس نزدیک تر و صمیمی تری داره برای همین عمو صدام می کنند . . یکیش هم اینه که سنی از من گذشته . . . . دارم پدر بزرگ میشم . . .عمو خوبه والا میگن پدربزرگ و دپرس میشم
:-)
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
سلام و خسته نباشید آقای زاهد

با توجه به این مطلبی که نوشتین و خیلی خوشحالم کرد:

پرویز زاهد
1392/4/29 5:06 ب.ظ

یعنی می تونه صاحب کلوب، کلوبش رو عمومی کنه یا فقط دعوتی ها بیان. اگر کسی دوست داره بیاد و دعوت نامه نداره درخواست میده اگر صابخونه تائید کرد می تون هبیاد و الا نمی تونه

سوالم اینه : برای کلوپهایی که صاحبخونه یا همون موسس کلوپ دیگه خیلی وقته به کلوپ سر نمیزنه، تکلیف این دعوتنامه فرستادن چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی کی این کارو انجام میده؟؟؟؟

ممنون میشم جواب بدین.....
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
2810