2777
2789
عنوان

تذکر در خصوص ایجاد تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 22990 بازدید | 455 پست
عمو جان پیشنهاد من فقط در حال حاضر پیدا کردن ای پی و قطع دسترسی از این طریق هست ک شما فرمودید با توجه ب وجود کاربران زیاد امکانش سخته . امیدوارم ک دیگه از این قبیل مشکلات پیدا نشه گرچه هستند افرادی ک فرصت طلب و سود جو هستند . من خودم با مشکلات میریتی سایت ب این بزرگی اشنا هستم و شمارو کاملا درک میکنم .

انشالا خدا ب شما سلامتی بده بابت زحمتایی ک میکشید . ممنونم از این ک ب فکر هستید

فروشگاه لباس زیر ماهتیسا http://mahtisa.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم اون تاپیک را شما تعطیل کردید یا گزارش خورده

اولا از توجه و حساسیت شما تشکر میکنم

منتها من عرض میکنم تاپیک هم مانعی ندارد خصوصا اگر در مورد این مسائل تحلیلی، راهکاری و اموزشی صورت بگیرد. مثل همین موردی که نوشتید.

کسی باهاش حرف نزنه. سریع گزارش کنید و به دوستان هم خبر بدهید گزارش کنند. 5 دقیقه هم در سایت دوام نمیارند.

اعضا محترمر نی نی سایت بیدارند و حساس.
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
هر کس به نظم و اداره سایت فکر می کند مدیر نی نی سایت است . . . .

نی نی سایت بودم یک مسئولیت است و اجازه بدهید که فعلا این سه ماه تابستان را بگدرانیم . . .

کارهای بیشتری داریم که زمین مانده . . به کمک نیاز خواهیم داشت
بله دیگه من دست ب گزارشم عالی شده

من ترکوندم چون دیدم حتما کار درستی نکردم ک توی دید عموم چنین تاپیکی زدم خواستم بیشتر از این ناراحت نشید !!!

عمو من نی نی یار بشم اصن از این تاپیکا نمیشه بزنن چون من شبانه روز ب نی نی سایت وصلم !!!
فروشگاه لباس زیر ماهتیسا http://mahtisa.com
در مورد ای پی و قطه دسترسی زیاد نمی خواهم حرف بزنم چون متجاوزین را هوشیار می کند

سربسته بگویم نی نی سایت وکیل رسمی گرفته برای پیگیری متجاوزین اخلاقی.

بزودی اولین نتیجه هایش را خواهید دید . . در حال گدران مراحل قضائی هستیم . . .
اسمان عزیز یک کم تحقیق کن!! من برای نی نی یار شدن حقوق که نمی دهم . . یک چیزی هم ماهانه میگیرم . .مثلا باید هر روز یک بطری شیر کامائو هم بیاری دفتر نی نی سایت

:-))

مائده خانم ممنون از لطف شما
2810