با سلام نی نی سایت در نظر دارد برای برقراری نظم در تبادل نظر، تاپیکهایی که با محتوای دسته بندیها مغایرت دارند را به بخشهای مربوطه انتقال دهد. بنابراین از کاربران عزیز خواشمند است از این پس تاپیکهای خود را در دسته بندیهای مربوط با محتوای تاپیک ایجاد کنند. در غیر اینصورت تاپیک ایجاد شده حذف یا به بخش مربوطه انتقال داده می شود. چنانچه کاربری اشتباها تاپیک خود را در دسته ی دیگری ایجاد کند می تواند با استفاده از گزینه انتقال موضوع، تاپیک را به بخش مورد نظر انتقال دهد. با احترام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آقای زاهد یه پیشنهاد هم دارم. وقتی توی علایق روی تاپیک مورد علاقت که مثلا" 120 تا پست نخونده داری کلیک می کنی صاف میره صفحه آخر و آخرین پست نوشته شده. نمیشه یه کاری بکنین که وقتی کلیک می کنیم بره سر اولین پست خونده نشده و دیگه لازم نباشه ما هی صفحه به صفحه عقبگرد کنیم تا برسیم به اونجایی که آخرین بار خوندیم؟
یه چیز دیگه، میشه یه Upload Center راه بندازین تا هی مجبور نباشیم بریم تو سایتای بیگانه عکسامونو آپلود کنیم بعد اینجا لینک بزاریم؟ مرسی.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
من مدیر تاپیک معرفی محصولات بهداشتی و آرایشی ایرانی (فقط ایرانی)
هستم
این تاپیک به خاطر احتمالا کارت زرد اعضا امروز تعطیل شده شما یک نگاه به تاپیک و موضوعاتش بندازید بی زحمت ببینید جز اطلاعات مفید حرف دیگه ای توش رد و بدل شده یا نه
یک سری افراد به دلایل نامعلوم و یا خصوصمت شخصی گزارش رد می کنن ب نظرم این مدل تعطیل کردن تاپیک درست نیست
You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming Pablo Neruda